- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
naptın sen yamaşallah.
Ya aslında gönül ister ki herkese hediye göndereyim. Almışkende içime sinen bişey olmasını isterim. Ama bütçem kısıtlı malesef. Annemiz içinde ufak bi hatıra koymayı bende düşünmüştüm ama bilemedim.
Yinede herkes öyle yapalım derse bende uymaya çalışırım
ay günah çocuğa ya içim tuhaf olduBizde uğraşıp duralım
eğer öksürük kesildiyse cumaya kadar geçmiş olur heralde canım zaten hemşireye de bilgi vermişsin hem cuma geçmezse gitmek de fayda var tabiSağlık ocağını aradım hemşireye Ecenin biraz rahatsız olduğunu söyledim aşıyı birkaç gün erteleyebilirmiyiz dedim ateş varmı dedi yok.dedim cumaya kadar durumuna bak daha kötü olursa getir antibiyotik başlayabilir Dr dedi tamam dedim ama Ece dün gece oksurmedi ve uyudu bugünde iyi bayağı burnunu aciyorum biraz hırıltısı var ama tamamen iyilesmeden yaptirmayayim dedim
bence bütçe belirtmeyelim daha uyguna bulan da olur mühim olan anısı kalsın bebeklere kesin anneye de yine isteğe bağlı diyorum benKizlar napiyoruz cekilisi pek giremiyorm. Bencepufpuff kurayi ceksin snra mesela bana kimin ciktgini soylesin ama benm kime ciktgimi sylemesin. Supriz olsun yani. Ve artk bugn cekilsin cnku zaman geciyo. Herkesn butcesi kisitli bebeklere hediye alinsin icnden gelen anneyede alir. (Yada bnu kesinlestirelim) ve isteyen olursa bir butce planlayalim olmadi mesela 20 tl 40 tl arasi gbi.
bence bütçe belirtmeyelim daha uyguna bulan da olur mühim olan anısı kalsın bebeklere kesin anneye de yine isteğe bağlı diyorum ben
öğleden sonra pufpuf çekilişi yapıp bize kime hediye alacağımızı özelden iletecek ve biz bize kimin alacağını bilmeyeceğiz belki sıkıştırırsak söylerpufpuff
Heyecanlandım ya :) şu çıkarsa şunu yaparı falan diye düşünmeye bile başladımowww bu ne ben şok gerçektenkesene bereket olsun
bende aynı herkese ve çok çok göndereyim isterim ama kısıtlı bütçemle biraz sevgimle özenerek bişi göndermeye çalışıcam anneler isteğe bağlı olsun koymak isteyen koyar kimseye zora sokmayalım sonuçta önceden planlı olmadığı için az zamanda elimizden gelen olsun ki düşünmek hatıra kalması çok daha mühim fiyatlardan hepimizinde böyle düşündüğünü biliyorum
ay evet hepsi benim bebeklerim gibi :)Bencede katılacak başka kimse yok sanırım kura çekilsin artık birde hediye bebislere olsun tabi isteyen bütçesine gore anneye küçük bir yeni yıl hediyesi alabilir diye dusunuyorum benimde butcem kısıtlı malum 3 çocugum var ve ihtiyaçları bitmiyor ama bende hediyemi butcem dahilinde çok özen göstererek sececegim buradaki bebisleri çok seviyorum içine sevgimi de katarak gonderecegim
ay bende heyecanlıyım ya kafamdan bi sürü şey geçiyo iyiki yaptık bunu @hiraysen e fikir için katılanlara bu keyfi yaşattıkları içinHeyecanlandım ya :) şu çıkarsa şunu yaparı falan diye düşünmeye bile başladım
ay evet hepsi benim bebeklerim gibi :)
Katılan arkadaşlar yavaştan hazırlasın bilgilerini..
Şu an bitek @minnakkartal 'dan geldi..Hemde eksiksiz,sağol canım
gökçe uyusun inşallah atıcam şu mesajı bile zor yazıyorum.Katılan arkadaşlar yavaştan hazırlasın bilgilerini..
yok yahu o kadar yazmak ne haddime ben sadece miradan bahsettim ki yazdıklarım bildiğiniz hatta ig de canlı canlı gördüğünüz şeyler :))gökçe uyusun inşallah atıcam şu mesajı bile zor yazıyorum.
Minnak ne yazdın bilgilere ya hu hemen :) puf puf gibi ayrıntılı mı seninde :)
ben işteyim canım eve gidince yapıcamKatılan arkadaşlar yavaştan hazırlasın bilgilerini..
Arkadaşlart ne çekilişi bu. Ben yine kaçırdım ya. Bende katılmak istiyorum. Geç mi kaldım(bi özet bilgi geçseniz bana
pufpuff evet cnm bende katılırım tabii bebebklere mi alıcaz hediyeleri birde adresleremi göndercez ne bilgisi iletmem lazım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?