- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
çıkmadın mı belki de çıktın bilmiyorum pufpuf bilirAnlaşıldı ben sana cikmadim
bnde cok mutlu oldm canm ya cok guzl olucak hatta olmaya basladi bile :)) iyiki yazmisim buraya
tam bunu yazcaktım :)@pilise de katılırdi ona da sorun bence nacizane fikrim:)
ona ig den yazdıtam bunu yazcaktım :)
Onada hemen msj atıyorum. Başka kimse varmı aklınıza gelen ?
ay tam bunu yazıcaktım şimdide :)))ona ig den yazdıisimdeyimgucumdeyim diye biliyorum
cevap verdi mi bilmiyorum gördü mü onu da bilmiyorum tabiay tam bunu yazıcaktım şimdide :)))
Kimlere mesaj atmıştı diye sorcaktım :))
Benim yakınımda hiç kargo şirketi yok eşime vercem iş yerinin yakınında bi yer var oraya veririm demişti hangisiymiş sorayım biKizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye
ben mng düşünüyorum iş yerine düzenli gelen o varKizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye
Tamam o zaman:))çıkmadın mı belki de çıktın bilmiyorum pufpuf bilir
öksürük de feci illet gerçekten bide genelde uzun sürüyo maalesef sen çabuk atlatırsın inşallahÖksürmekten ciğerleri şuracığa bırakıcam şimdi
geçmiş olsun canım. çabuk atlatırsın inşallahÖksürmekten ciğerleri şuracığa bırakıcam şimdi
ya acaba seneye haziran da doğum günü çekilişimi yapsak belki o zamana herkes önceden ikna eder artık 8945790567596 senedir görüşüyoda olacağımızdan daha az sorun olur gibi şöyle nisan gibiden yaparız çekilişi uzun uzun düşünür bütçe ayırır ortak bi tarih de doğumgünlerini kutlamış oluruz
meraba ben forumun delisi
Sağlık ocağını aradım hemşireye Ecenin biraz rahatsız olduğunu söyledim aşıyı birkaç gün erteleyebilirmiyiz dedim ateş varmı dedi yok.dedim cumaya kadar durumuna bak daha kötü olursa getir antibiyotik başlayabilir Dr dedi tamam dedim ama Ece dün gece oksurmedi ve uyudu bugünde iyi bayağı burnunu aciyorum biraz hırıltısı var ama tamamen iyilesmeden yaptirmayayim dedim
oyy ona da çok geçmiş olsun ikinizde çabuk iileşin inşallahÇekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?