2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bnde cok mutlu oldm canm ya cok guzl olucak hatta olmaya basladi bile :)) iyiki yazmisim buraya

Kizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye

Kizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye
Benim yakınımda hiç kargo şirketi yok eşime vercem iş yerinin yakınında bi yer var oraya veririm demişti hangisiymiş sorayım bi

ben mng düşünüyorum iş yerine düzenli gelen o var

Benimde kargo konusunda hiçbir fikrim yok bizimde eve uzak kargo şirketleri bende eşime vercem o gönderir artık

Deminden beri özel mesaj kısmı açık ne yazsam diye bakıyorum.
Adresi yazıp iki cümle ekledim gönderdim :)))
Yazacak bişey bulamadım

Öksürmekten ciğerleri şuracığa bırakıcam şimdi
geçmiş olsun canım. çabuk atlatırsın inşallah

Çekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta

Guzel fikir canim ona da varim ben

Gecmis olsun canm emrenin asisi da 18 kasimdaydi ama hasta oldugu icin 30 kasimda yaptirdim.hafif ates oldu sadece cok sukur

Çekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta
oyy ona da çok geçmiş olsun ikinizde çabuk iileşin inşallah
çekiliş hediyeleşme anına kadar çok heyecanlı bence :)) ben mesajı aldığımdan beri derin düşüncelerdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…