2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
Geçmiş olsn cnm. Benimde var ama hiç canım istemiyor

Hastanedeyiz atesimiz 40
Ay çok yükselmiş inş. şimdi düşmüştür..
Aren de gündüz böyle cnm. 10 dakika uyuyor ve ona yetiyor. Bende uyutmuyorum artık akşam 10 gibi yatıyorum direnmeden uyuyor..

Geldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
Geçmiş olsun canım, benim de 20 lik problem ama korkumdan aldiramiyorum.

Hastanedeyiz atesimiz 40
Canım geçmiş olsun baya yükselmiş. Şimdi düşmüştür inşallah. Geçen hafta kerem alp in de ateşi çok fazlaydı çok uğraştık geçti gitti şükür. İlaç kullanmak zorunda kalmıştık.

Çok zor canim ya ne yapacağımi şaşırdım artık nasıl o kadar saat uykusuz kalabiliyor anlayamıyorum sabah biraz daha erken kaldırmayı deneyecegim artık

Canim gökçede şuaralar öyle 23.30 da zor uyuttum dün

Evet hastanedeyiz, ne yapmadılar ki damar yolu açmaları, hava vermeler, fitil vermeler, kan alma, idrar boğaz kültürü hepsi yapıldı, hastanede geçirdi havaleyi
cok gecmis olsun canim.hastnede nasil gecird?dr kontrolunde deilmiydi?ay yazik ya o kadar islem yapiolar kucucuk bedenlere

Havale geçirdik

Evet hastanedeyiz, ne yapmadılar ki damar yolu açmaları, hava vermeler, fitil vermeler, kan alma, idrar boğaz kültürü hepsi yapıldı, hastanede geçirdi havaleyi

aaay Allah korusun nasılsınız şu an,son durum ne?kötü bir şey yoktur inşallah canım.. Aaay kuzuya ne oldu birden böyle?

fayika Canım ya nasıl oldunuz merak ettim çok. İnşallah herşey yolundadir. Havale demişsin ya içime oturdu iyi haberler ver bize

Aşımızı olduk geldik. Ağızdan damla bi de bacaktan karma. Azıcık mızırdandı suyunu eline verdim. Sustu hemen çok şaşırdım.
Kilosu 10.9 çıktı şok geçirdim. Ben anca 10 olmuşuzdur diyodum. 1 yaş kontrolünde 9.200 çıkmıştı. 6 ayda 1 kilo 700 gr almış. Biz hala 9-12 kıyafetlerimizi bile giyiyoruz. Hatta montu 6-12 aylık nasıl kilo aldı bu çocuk anlamadım valla.
Boyu 82 cm. Baş çevresi 47 buçuk dedi sanırım. Bıngıldak kapanmış.
Hepatitde bi kaç güne dağıtılcak şehirlere demişler. Haftaya çağıracaklar onun için

Maşallah çok iyi kilo almış canım, Kerem Alp 1 yaş kilosu 11400g. geçen hafta 12 kilo çıktı. Hatta kerem 9 aylıkken 10800 mus geçen gün baktım. Dokuz ayda 1200g almış çocuk. 9 aydan beri zorla yiyor.

Maşallah çok iyi kilo almış canım, Kerem Alp 1 yaş kilosu 11400g. geçen hafta 12 kilo çıktı. Hatta kerem 9 aylıkken 10800 mus geçen gün baktım. Dokuz ayda 1200g almış çocuk. 9 aydan beri zorla yiyor.
Evet cidden iyi kilo almış ama hala şaşkınım. Yaşına girene kadar yemesi çok güzeldi gökçenin. Bi kabak dolmasını bitirirdi. O zamanlar doğru dürüst kilo almıyodu. Yaşından beri bozuldu beslenmesi eskisinden daha az yiyo ama kilo almış. Bal pekmez bi de çok meyve yiyo bu ara omu aldırdı bilemedim.
Kereminde kilosu güzel ama maşallah.
Yeme konusunda dertsiz olan yok cidden yinede bunada şükür

Doktor gözetimindeyken geçirdi, ılık duş aldırmışlardı babasının kucağında geçirdi, hala gozetimdeyiz, ateşi için surekli ateş dusurucu verdiler, viraldan şüphelendiler
Tek tek alintilayamadim çok da müsait olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…