Geçmiş olsn cnm. Benimde var ama hiç canım istemiyorGeldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
Ay çok yükselmiş inş. şimdi düşmüştür..Hastanedeyiz atesimiz 40
Aren de gündüz böyle cnm. 10 dakika uyuyor ve ona yetiyor. Bende uyutmuyorum artık akşam 10 gibi yatıyorum direnmeden uyuyor..Ya kızlar bu nasil bir çocuktur anlayamıyorum sabah 10 da uyandı öğlen 1.45 civari uyudu 3.15 te kalktı o saatten beri ayakta 10 da yatak odasına geçtim emzirdim memede uyudu yatirdim kalktı ve uyandigindan beri ayağımda salliyorum ya delircem artık ben dün mesela gündüz 15 dk arabada uyudu o kadar gece 12 ye kadar yatmamak için savaştı resmen benim 3. çocugum ama ben böyle çocuk gormedim oğlanlar uyuyordu kızım uyumamak için direniyor gerçekten bunaldim artık
Geçmiş olsun canım, benim de 20 lik problem ama korkumdan aldiramiyorum.Geldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
Canım geçmiş olsun baya yükselmiş. Şimdi düşmüştür inşallah. Geçen hafta kerem alp in de ateşi çok fazlaydı çok uğraştık geçti gitti şükür. İlaç kullanmak zorunda kalmıştık.Hastanedeyiz atesimiz 40
Çok zor canim ya ne yapacağımi şaşırdım artık nasıl o kadar saat uykusuz kalabiliyor anlayamıyorum sabah biraz daha erken kaldırmayı deneyecegim artıkGeçmiş olsn cnm. Benimde var ama hiç canım istemiyor
Ay çok yükselmiş inş. şimdi düşmüştür..
Aren de gündüz böyle cnm. 10 dakika uyuyor ve ona yetiyor. Bende uyutmuyorum artık akşam 10 gibi yatıyorum direnmeden uyuyor..
Bu ipten atkı da güzel durur canim hatta bize bile olurEki Görüntüle 1710897
Çiçekli ipten çıkan sonuç :)
Evet hastanedeyiz, ne yapmadılar ki damar yolu açmaları, hava vermeler, fitil vermeler, kan alma, idrar boğaz kültürü hepsi yapıldı, hastanede geçirdi havaleyifayika cok gcms olsn hastanedemsnz havale demssn naptilar hastanede
Canim gökçede şuaralar öyle 23.30 da zor uyuttum dünYa kızlar bu nasil bir çocuktur anlayamıyorum sabah 10 da uyandı öğlen 1.45 civari uyudu 3.15 te kalktı o saatten beri ayakta 10 da yatak odasına geçtim emzirdim memede uyudu yatirdim kalktı ve uyandigindan beri ayağımda salliyorum ya delircem artık ben dün mesela gündüz 15 dk arabada uyudu o kadar gece 12 ye kadar yatmamak için savaştı resmen benim 3. çocugum ama ben böyle çocuk gormedim oğlanlar uyuyordu kızım uyumamak için direniyor gerçekten bunaldim artık
Nasıl yani. Şimdi nasılsınız canım. İnşallah herşey yolundadir.Havale geçirdik
cok gecmis olsun canim.hastnede nasil gecird?dr kontrolunde deilmiydi?ay yazik ya o kadar islem yapiolar kucucuk bedenlereEvet hastanedeyiz, ne yapmadılar ki damar yolu açmaları, hava vermeler, fitil vermeler, kan alma, idrar boğaz kültürü hepsi yapıldı, hastanede geçirdi havaleyi
Havale geçirdik
Evet hastanedeyiz, ne yapmadılar ki damar yolu açmaları, hava vermeler, fitil vermeler, kan alma, idrar boğaz kültürü hepsi yapıldı, hastanede geçirdi havaleyi
çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız bebiş de sende iyisinizdir inşallahHavale geçirdik
Maşallah çok iyi kilo almış canım, Kerem Alp 1 yaş kilosu 11400g. geçen hafta 12 kilo çıktı. Hatta kerem 9 aylıkken 10800 mus geçen gün baktım. Dokuz ayda 1200g almış çocuk. 9 aydan beri zorla yiyor.Aşımızı olduk geldik. Ağızdan damla bi de bacaktan karma. Azıcık mızırdandı suyunu eline verdim. Sustu hemen çok şaşırdım.
Kilosu 10.9 çıktı şok geçirdim. Ben anca 10 olmuşuzdur diyodum. 1 yaş kontrolünde 9.200 çıkmıştı. 6 ayda 1 kilo 700 gr almış. Biz hala 9-12 kıyafetlerimizi bile giyiyoruz. Hatta montu 6-12 aylık nasıl kilo aldı bu çocuk anlamadım valla.
Boyu 82 cm. Baş çevresi 47 buçuk dedi sanırım. Bıngıldak kapanmış.
Hepatitde bi kaç güne dağıtılcak şehirlere demişler. Haftaya çağıracaklar onun için
Evet cidden iyi kilo almış ama hala şaşkınım. Yaşına girene kadar yemesi çok güzeldi gökçenin. Bi kabak dolmasını bitirirdi. O zamanlar doğru dürüst kilo almıyodu. Yaşından beri bozuldu beslenmesi eskisinden daha az yiyo ama kilo almış. Bal pekmez bi de çok meyve yiyo bu ara omu aldırdı bilemedim.Maşallah çok iyi kilo almış canım, Kerem Alp 1 yaş kilosu 11400g. geçen hafta 12 kilo çıktı. Hatta kerem 9 aylıkken 10800 mus geçen gün baktım. Dokuz ayda 1200g almış çocuk. 9 aydan beri zorla yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?