Çok şükür tabi canım, diş sıkıntılarımız bitince yeme olayı da düzelir inşallah. Meyve yiyorsa dediğin gibi kilo almasına yardimci olmuştur.Evet cidden iyi kilo almış ama hala şaşkınım. Yaşına girene kadar yemesi çok güzeldi gökçenin. Bi kabak dolmasını bitirirdi. O zamanlar doğru dürüst kilo almıyodu. Yaşından beri bozuldu beslenmesi eskisinden daha az yiyo ama kilo almış. Bal pekmez bi de çok meyve yiyo bu ara omu aldırdı bilemedim.
Kereminde kilosu güzel ama maşallah.
Yeme konusunda dertsiz olan yok cidden yinede bunada şükür
Doktor gözetimindeyken geçirdi, ılık duş aldırmışlardı babasının kucağında geçirdi, hala gozetimdeyiz, ateşi için surekli ateş dusurucu verdiler, viraldan şüphelendiler
Tek tek alintilayamadim çok da müsait olamıyorum
oh maşallah fıstığa herşey çok güzel çok çok sevindimAşımızı olduk geldik. Ağızdan damla bi de bacaktan karma. Azıcık mızırdandı suyunu eline verdim. Sustu hemen çok şaşırdım.
Kilosu 10.9 çıktı şok geçirdim. Ben anca 10 olmuşuzdur diyodum. 1 yaş kontrolünde 9.200 çıkmıştı. 6 ayda 1 kilo 700 gr almış. Biz hala 9-12 kıyafetlerimizi bile giyiyoruz. Hatta montu 6-12 aylık nasıl kilo aldı bu çocuk anlamadım valla.
Boyu 82 cm. Baş çevresi 47 buçuk dedi sanırım. Bıngıldak kapanmış.
Hepatitde bi kaç güne dağıtılcak şehirlere demişler. Haftaya çağıracaklar onun için
inşallah bir an önce iner sağlıkla taburcu olursunuz müsait oldukça güzel haberlerini bekliyoruzDoktor gözetimindeyken geçirdi, ılık duş aldırmışlardı babasının kucağında geçirdi, hala gozetimdeyiz, ateşi için surekli ateş dusurucu verdiler, viraldan şüphelendiler
müsait oldukça güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çabucak iyileşirDoktor gözetimindeyken geçirdi, ılık duş aldırmışlardı babasının kucağında geçirdi, hala gozetimdeyiz, ateşi için surekli ateş dusurucu verdiler, viraldan şüphelendiler
Dr gözetiminde olduğu için hemen müdahale etmişlerdir bir sorun yoktur inşallahCanim havale cok tehlikeli bisey allah esirgesin kalici hasar bile birakabiliyor bi sorun olmadi demi herseyi iyimi
Tekrar geçmiş olsun canim bazen ateş inatçı olabiliyor herşeye rağmen dusmuyor neyseki hastanedeydiniz canim hemen müdahale edilmesi çok iyi olmuşSonuçları temiz çıktı, kan idrar, boğaz ama maalesef birkaç gündür olan ateş hastanede fırladı, verilen fiiller, duslar ise yaramadı, oğlum babasının kucağında geçirdi, kendine zor geldi, zaten süreç öyle oluyormuş, hemen müdahale edildi, ya evde olsaydık başımıza gelince anladık: ( çok zor saatlerdi
çok şükür temiz çıkmış. İyi ki hastanedeymişsiniz gerçekten. İnsan biraz yükselince bile ne yapacağını bilemiyo. Bununla geçmiş oldun inşallah.Sonuçları temiz çıktı, kan idrar, boğaz ama maalesef birkaç gündür olan ateş hastanede fırladı, verilen fiiller, duslar ise yaramadı, oğlum babasının kucağında geçirdi, kendine zor geldi, zaten süreç öyle oluyormuş, hemen müdahale edildi, ya evde olsaydık başımıza gelince anladık: ( çok zor saatlerdi
çok şükür temiz çıkmış ve iyiki gerçekten hastanedeymişsiniz eminim çok zordur geçmiş gitmiş olsun rabbim tekrar ettirmesinSonuçları temiz çıktı, kan idrar, boğaz ama maalesef birkaç gündür olan ateş hastanede fırladı, verilen fiiller, duslar ise yaramadı, oğlum babasının kucağında geçirdi, kendine zor geldi, zaten süreç öyle oluyormuş, hemen müdahale edildi, ya evde olsaydık başımıza gelince anladık: ( çok zor saatlerdi
Evet bazı çocuklar ateşe dayanıksız oluyolarmış düşük ateşlerde bile havale geçirebiliyolarmış. Burdan biri söylemişti sanırım.Sizler sakın ateşi es geçmeyin, doktoru 37de bile havale geçirildiğini söyledi
Çok şükür ki hastanedeymissiniz canım, Allah korusun geçmiş olsun. İyi olmasına çok sevindim. Çabucak iyilesip çıkın inşallahSonuçları temiz çıktı, kan idrar, boğaz ama maalesef birkaç gündür olan ateş hastanede fırladı, verilen fiiller, duslar ise yaramadı, oğlum babasının kucağında geçirdi, kendine zor geldi, zaten süreç öyle oluyormuş, hemen müdahale edildi, ya evde olsaydık başımıza gelince anladık: ( çok zor saatlerdi
Maşallah Gokceye güzel kilo almış Ece de 1 yasında 10 kiloydu sağlık ocağında 12 kilo geldi ben de inanamadim evde o kadar gelmiyordu çünküAşımızı olduk geldik. Ağızdan damla bi de bacaktan karma. Azıcık mızırdandı suyunu eline verdim. Sustu hemen çok şaşırdım.
Kilosu 10.9 çıktı şok geçirdim. Ben anca 10 olmuşuzdur diyodum. 1 yaş kontrolünde 9.200 çıkmıştı. 6 ayda 1 kilo 700 gr almış. Biz hala 9-12 kıyafetlerimizi bile giyiyoruz. Hatta montu 6-12 aylık nasıl kilo aldı bu çocuk anlamadım valla.
Boyu 82 cm. Baş çevresi 47 buçuk dedi sanırım. Bıngıldak kapanmış.
Hepatitde bi kaç güne dağıtılcak şehirlere demişler. Haftaya çağıracaklar onun için
Hamileyken olmuştuk ya biz de hatırliyorum 2_3 gün kolum agrimisti. Nazlanmistim baya eşime:)) Şimdi bakıyorum da nazlanacak vakit bile yok :)Dün büyük ogluma okulda aşı yapmışlar difteri ve tetanoz aşısı bugün kolum çok agriyor diyor kolunu kipirdatamiyor tetanoz ağrı yapıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?