2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok şükür tabi canım, diş sıkıntılarımız bitince yeme olayı da düzelir inşallah. Meyve yiyorsa dediğin gibi kilo almasına yardimci olmuştur.

Canim havale cok tehlikeli bisey allah esirgesin kalici hasar bile birakabiliyor bi sorun olmadi demi herseyi iyimi

oh maşallah fıstığa herşey çok güzel çok çok sevindim

inşallah bir an önce iner sağlıkla taburcu olursunuz müsait oldukça güzel haberlerini bekliyoruz

müsait oldukça güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çabucak iyileşir

Sonuçları temiz çıktı, kan idrar, boğaz ama maalesef birkaç gündür olan ateş hastanede fırladı, verilen fiiller, duslar ise yaramadı, oğlum babasının kucağında geçirdi, kendine zor geldi, zaten süreç öyle oluyormuş, hemen müdahale edildi, ya evde olsaydık başımıza gelince anladık: ( çok zor saatlerdi

Tekrar geçmiş olsun canim bazen ateş inatçı olabiliyor herşeye rağmen dusmuyor neyseki hastanedeydiniz canim hemen müdahale edilmesi çok iyi olmuş

çok şükür temiz çıkmış. İyi ki hastanedeymişsiniz gerçekten. İnsan biraz yükselince bile ne yapacağını bilemiyo. Bununla geçmiş oldun inşallah.

çok şükür temiz çıkmış ve iyiki gerçekten hastanedeymişsiniz eminim çok zordur geçmiş gitmiş olsun rabbim tekrar ettirmesin

Sizler sakın ateşi es geçmeyin, doktoru 37de bile havale geçirildiğini söyledi
Evet bazı çocuklar ateşe dayanıksız oluyolarmış düşük ateşlerde bile havale geçirebiliyolarmış. Burdan biri söylemişti sanırım.
Havale en çok 18-24 ay arasında görülüyomuş. Birde erkek çocuklarda daha sık görülüyomuş. Tetikte olalım.
Eşim de havale geçirmiş küçükken kv anlatır sürekli. Bir tarafı tutmamış hatta bi hafta falan hareket etmemiş. Sonradan düzelmiş. Şimdi bi sıkıntısı yok ama böyle geçici etkileride olabiliyomuş.

Çok şükür ki hastanedeymissiniz canım, Allah korusun geçmiş olsun. İyi olmasına çok sevindim. Çabucak iyilesip çıkın inşallah

fayika cok gecmis olsun canm iyiki hastanedeymissinz evde dha cok paniklrdiniz mudahale edilmesi iyi olmus. Bndr cok korkuyorum atesten oyzden 38 cikar cikmaz veriyorm fitili 37.5 ta bile verdigm olmustur. Bzde 40 lari gormustuk hastanede. Cok zor Allah yardimcn olsn iyidr insallah

Dün büyük ogluma okulda aşı yapmışlar difteri ve tetanoz aşısı bugün kolum çok agriyor diyor kolunu kipirdatamiyor tetanoz ağrı yapıyor gerçekten

Maşallah Gokceye güzel kilo almış Ece de 1 yasında 10 kiloydu sağlık ocağında 12 kilo geldi ben de inanamadim evde o kadar gelmiyordu çünkü

Dün büyük ogluma okulda aşı yapmışlar difteri ve tetanoz aşısı bugün kolum çok agriyor diyor kolunu kipirdatamiyor tetanoz ağrı yapıyor gerçekten
Hamileyken olmuştuk ya biz de hatırliyorum 2_3 gün kolum agrimisti. Nazlanmistim baya eşime:)) Şimdi bakıyorum da nazlanacak vakit bile yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…