Sağol canım ben hala inanamıyorumMaşallah Gokceye güzel kilo almış Ece de 1 yasında 10 kiloydu sağlık ocağında 12 kilo geldi ben de inanamadim evde o kadar gelmiyordu çünkü
Ben büyük ogluma hamileyken yaptirdigimda çok ağrı yapmıştı esimde olmuştu tetanoz ikimizde sabaha kadar yatakta dönüp durmuştuk ağrıdan ama diğerlerinde ağrı olmadı o kadarHamileyken olmuştuk ya biz de hatırliyorum 2_3 gün kolum agrimisti. Nazlanmistim baya eşime:)) Şimdi bakıyorum da nazlanacak vakit bile yok :)
ayni cnm sanki benm kizi anlatiyosn ustunu degistrmekten bktimSanırım bizde 2 yaş sendromu yaşıyoruz uyumak istemiyor şimdilerde su içerken ağzında suyu tutup sonra bosaltiyor sürekli ustunu islatiyor ustunu değiştirmek istemiyor kaçıyor sürekli yanı inatlasmaya başladı
Çok geçmiş olsun canim inşallah çevirmez epilepsiyeBurda yazmıştım bi ara kız kardeşimin yigitten üç ay büyük oğlu var sürekli havale geciriyo diye. Yine dün gece sanırım bu yedinci oluyo havale geçirmiş.öğlene doğru çıktılar hastaneden şükür bi sıkıntı si olmadan atlattı bunuda. Çok korkuyoruz bu durumundan allah korusun kalıcı bi hasar bırakabilir diye.bütün tetkikleri yapılıyo hiç bi sorunu yok epilepsi falan mı diyo doktorlar ama oylede değil. Bi önceki nöbeti çok uzun sürmüştü neyseki bunu kısa sürede atlatmis. Doktor bu kadar çok tekrar ederse epilepsi ye cevirebilir demiş. Çok üzüldük allah kimseye yasatmasın çok zor bi durum.
çok geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez ve bir an önce iileşirBurda yazmıştım bi ara kız kardeşimin yigitten üç ay büyük oğlu var sürekli havale geciriyo diye. Yine dün gece sanırım bu yedinci oluyo havale geçirmiş.öğlene doğru çıktılar hastaneden şükür bi sıkıntı si olmadan atlattı bunuda. Çok korkuyoruz bu durumundan allah korusun kalıcı bi hasar bırakabilir diye.bütün tetkikleri yapılıyo hiç bi sorunu yok epilepsi falan mı diyo doktorlar ama oylede değil. Bi önceki nöbeti çok uzun sürmüştü neyseki bunu kısa sürede atlatmis. Doktor bu kadar çok tekrar ederse epilepsi ye cevirebilir demiş. Çok üzüldük allah kimseye yasatmasın çok zor bi durum.
Film izliyoruz :)Forumca bi çekilişimiz daha oldu inşallah makine bizden birine çıkar :)
Bide Nerlerdesiniz yahu
O zaman iyi seyirler olsun bende o sese bakıyorum ama bi gözüm de burdaFilm izliyoruz :)
ay evet inşallah :) birde kolye var onuda unutmayalımForumca bi çekilişimiz daha oldu inşallah makine bizden birine çıkar :)
Bide Nerlerdesiniz yahu
Büyük ogluma teknoloji tasarım dersinden odev vermiş öğretmen en az 30 tane küp yapacakmis konusu farkındalık mis o küpleri değişik şekilde dizayn edecekmiş ama kule gibi üst üste olmayacakmis defterini geçen hafta notları kısa tutmuş diye beğenmemiş bu deftere not vermem demiş deftere ilaveler yaptı bir de dosya yap demiş onu henüz yetistiremedi bugün etute gidemedi küpleri tamamlayacak diye şimdi o küplerden nasıl birşey yapcaz onu dusunuyoruz çocuk zaten tetanoz aşısı oldu kolunu oynatamiyor bu nedir böyle aklını oynatcak çocuk hiçbirşeyi begenmiyormus öğretmen duvara tekme atcam bacagimi sakatlayip rapor alcam diyor zor ikna ettik yazık yanı zaten teoga hazırlanıyorlar stres icindeler ama bu kadarı da fazla yanı esimde yap gotur dusuk not verirse bu kadar ugrasmana rağmen ben okula gelcem dedi zaten kadın sorunluymus geçen sene bir öğrenciye küfür etmiş bir sene uzaklaştırma almış
30 küpü çizerek mi şekil verecek?Büyük ogluma teknoloji tasarım dersinden odev vermiş öğretmen en az 30 tane küp yapacakmis konusu farkındalık mis o küpleri değişik şekilde dizayn edecekmiş ama kule gibi üst üste olmayacakmis defterini geçen hafta notları kısa tutmuş diye beğenmemiş bu deftere not vermem demiş deftere ilaveler yaptı bir de dosya yap demiş onu henüz yetistiremedi bugün etute gidemedi küpleri tamamlayacak diye şimdi o küplerden nasıl birşey yapcaz onu dusunuyoruz çocuk zaten tetanoz aşısı oldu kolunu oynatamiyor bu nedir böyle aklını oynatcak çocuk hiçbirşeyi begenmiyormus öğretmen duvara tekme atcam bacagimi sakatlayip rapor alcam diyor zor ikna ettik yazık yanı zaten teoga hazırlanıyorlar stres icindeler ama bu kadarı da fazla yanı esimde yap gotur dusuk not verirse bu kadar ugrasmana rağmen ben okula gelcem dedi zaten kadın sorunluymus geçen sene bir öğrenciye küfür etmiş bir sene uzaklaştırma almış
Canim ben de ayakkabı kutusuna yapıştır şekil verelim dedim olmazmış her tarafı sonsuz olacakmış açık olacakmış yan yana yapistirdik kurumasını bekliyor şimdi küp yaptık sadece ben de anlayamadım ne olacağını tam olarak zor çok zor bir de sabahtan beri hiç bir iş yapamadim küçük oglumun da vardı performans odevi isveci tanıttık resimlerle yazılarla sonra büyük oğlanın çok anlayamadigim için yardımcı da olamiyorumCanim sadece kupdenmi yani kare silindir ucgen falan oluyormu bide ustusete istemisyorsa resim defterine resim yaparmis gibi yatik olarak dizsin mesela o kuplerle yada sekillerle yatik sekilde kagida yapistirarak tavsan olustursun olmazmi yada anlamamismiyimki
Büyük ogluma teknoloji tasarım dersinden odev vermiş öğretmen en az 30 tane küp yapacakmis konusu farkındalık mis o küpleri değişik şekilde dizayn edecekmiş ama kule gibi üst üste olmayacakmis defterini geçen hafta notları kısa tutmuş diye beğenmemiş bu deftere not vermem demiş deftere ilaveler yaptı bir de dosya yap demiş onu henüz yetistiremedi bugün etute gidemedi küpleri tamamlayacak diye şimdi o küplerden nasıl birşey yapcaz onu dusunuyoruz çocuk zaten tetanoz aşısı oldu kolunu oynatamiyor bu nedir böyle aklını oynatcak çocuk hiçbirşeyi begenmiyormus öğretmen duvara tekme atcam bacagimi sakatlayip rapor alcam diyor zor ikna ettik yazık yanı zaten teoga hazırlanıyorlar stres icindeler ama bu kadarı da fazla yanı esimde yap gotur dusuk not verirse bu kadar ugrasmana rağmen ben okula gelcem dedi zaten kadın sorunluymus geçen sene bir öğrenciye küfür etmiş bir sene uzaklaştırma almış
yazyagmuru canim yada su sekilde yapsin merdivenlerin yatik hali gibi dusun hatta senaryo bile yazdim suan merdivenleri herzaman duz gormeye alisigiz ama boyle yatik halde aslinda koselerininde ne kadar sivri oldugunu farkediyoruz hayatta biseyler basarabilmemiz icin bu merdivenleri cikmak gibi sivri yani zor seylerle karsilasacagiz ben bunun farkindaligini anlatmak istedim gibi der mesela maksat dusuk not almasin
Eki Görüntüle 1711991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?