ben evde olduğum sene bu ödevler yüzünden ilallah etmiştim. biri 5. sınıf biri 8. iki kardeş gözümün içine bakıyodu.Büyük ogluma teknoloji tasarım dersinden odev vermiş öğretmen en az 30 tane küp yapacakmis konusu farkındalık mis o küpleri değişik şekilde dizayn edecekmiş ama kule gibi üst üste olmayacakmis defterini geçen hafta notları kısa tutmuş diye beğenmemiş bu deftere not vermem demiş deftere ilaveler yaptı bir de dosya yap demiş onu henüz yetistiremedi bugün etute gidemedi küpleri tamamlayacak diye şimdi o küplerden nasıl birşey yapcaz onu dusunuyoruz çocuk zaten tetanoz aşısı oldu kolunu oynatamiyor bu nedir böyle aklını oynatcak çocuk hiçbirşeyi begenmiyormus öğretmen duvara tekme atcam bacagimi sakatlayip rapor alcam diyor zor ikna ettik yazık yanı zaten teoga hazırlanıyorlar stres icindeler ama bu kadarı da fazla yanı esimde yap gotur dusuk not verirse bu kadar ugrasmana rağmen ben okula gelcem dedi zaten kadın sorunluymus geçen sene bir öğrenciye küfür etmiş bir sene uzaklaştırma almış
hay Maşallah2014 mayıs annelerine baktım 3. ye hamile olan var. ( İkiz+hamilelik) Mayıs annelerini ağzım açık takip ediyorum
bazı mağazalar böyle cidden. aklımızda bulunsun bu. eşime bi kaç sene önce bi mont almıştık mavi den. 1 sene sonra düğmelerinden ikisinin üst kaplaması düştü. götürdük. ürünün devamı olmadığı için iade kabul edeceklerini söylediler. parasını vereceklerdi biz başka şeyler aldık. kimiside böyle işteJourneyden bi kazak aldım ertesi gün giydigimde kolunda defo farkettim geri götürdüm iade almak yerine incelemeye gönderdiler. Şimdi baktım şikayet vara herkes şikayetçi Journeyden. Aman uzak durun kızlar o mağzadan. Sattıkları ürünün arkasında 1 dk durmuyorlar. Hele Bi kadın mağzadan cikmadan fark etmiş defoyu iade edememis :/
Aynen canim tetanoz asisindan dolayı kolu çok agriyor zaten aslında diğer öğretmenleri bu sene çok zorlamayacaklarini not konusunda da yardımcı olacaklarını söylemişlerdi bu tur şeyler yetenek işi aslında her çocuk yapamayabilir yapıp götürmesi yeterli olmalı bence önemli olan sorumluluğunu yerine getirmesi inşallah olmamış deyip dusuk not vermez ki bu sene not açısından çok önemliben evde olduğum sene bu ödevler yüzünden ilallah etmiştim. biri 5. sınıf biri 8. iki kardeş gözümün içine bakıyodu.
çocukları çok zorluyolar bu performanslarla. çoğu çocuk kendiside yapmıyo zaten..
bişeyler kurmaya çalıştım kafamda ama çok canlandıramadım gözümde
Bir ara journeyden yapıyordum hep alisverisimi daha sonra ykm den yapmaya başladım boynere ait bütün markalar var bir de şu hoppi olayı hoşuma gidiyor puanlar birikiyor avantajlı oluyorJourneyden bi kazak aldım ertesi gün giydigimde kolunda defo farkettim geri götürdüm iade almak yerine incelemeye gönderdiler. Şimdi baktım şikayet vara herkes şikayetçi Journeyden. Aman uzak durun kızlar o mağzadan. Sattıkları ürünün arkasında 1 dk durmuyorlar. Hele Bi kadın mağzadan cikmadan fark etmiş defoyu iade edememis :/
Çok çok geçmiş olsn. Şimdi nasılsınız ?Havale geçirdik
Maşallah çok güzel kilo almış. Aşılar gelmiş sanırım bizi aradılar bugün yrn gidip yaptırıcaz.Aşımızı olduk geldik. Ağızdan damla bi de bacaktan karma. Azıcık mızırdandı suyunu eline verdim. Sustu hemen çok şaşırdım.
Kilosu 10.9 çıktı şok geçirdim. Ben anca 10 olmuşuzdur diyodum. 1 yaş kontrolünde 9.200 çıkmıştı. 6 ayda 1 kilo 700 gr almış. Biz hala 9-12 kıyafetlerimizi bile giyiyoruz. Hatta montu 6-12 aylık nasıl kilo aldı bu çocuk anlamadım valla.
Boyu 82 cm. Baş çevresi 47 buçuk dedi sanırım. Bıngıldak kapanmış.
Hepatitde bi kaç güne dağıtılcak şehirlere demişler. Haftaya çağıracaklar onun için
Geçen hafta dördüncü dozunu yaptırdım. 2 gün kolum çok ağrıdı resmen.Dün büyük ogluma okulda aşı yapmışlar difteri ve tetanoz aşısı bugün kolum çok agriyor diyor kolunu kipirdatamiyor tetanoz ağrı yapıyor gerçekten
Çok geçmiş olsn. İnş. bidaha hiç geçirmez.Burda yazmıştım bi ara kız kardeşimin yigitten üç ay büyük oğlu var sürekli havale geciriyo diye. Yine dün gece sanırım bu yedinci oluyo havale geçirmiş.öğlene doğru çıktılar hastaneden şükür bi sıkıntı si olmadan atlattı bunuda. Çok korkuyoruz bu durumundan allah korusun kalıcı bi hasar bırakabilir diye.bütün tetkikleri yapılıyo hiç bi sorunu yok epilepsi falan mı diyo doktorlar ama oylede değil. Bi önceki nöbeti çok uzun sürmüştü neyseki bunu kısa sürede atlatmis. Doktor bu kadar çok tekrar ederse epilepsi ye cevirebilir demiş. Çok üzüldük allah kimseye yasatmasın çok zor bi durum.
Bizde aşıdan geldik bi saat sonra aradılar gelebilir misiniz diye. Eşim izin alamadı gidemedik. 10 tane gelmiş ama sadece sayılı gelmiş.bu gün biter büyük ihtimal ben tekrar gelince sizi arayayım dedi. bakalım ne zaman gelicek.Çok çok geçmiş olsn. Şimdi nasılsınız ?
Maşallah çok güzel kilo almış. Aşılar gelmiş sanırım bizi aradılar bugün yrn gidip yaptırıcaz.
Geçen hafta dördüncü dozunu yaptırdım. 2 gün kolum çok ağrıdı resmen.
Çok geçmiş olsn. İnş. bidaha hiç geçirmez.
Eziyet başka bişey değil. kardeşiminde bi ödevi vardı belki sizde yapmışsınızdır. 10 tane deyimi düz anlamıyla resimlendirecekti. ipe un sermek mesela. ipe un seren adam resmi çizecek. resme hiç yeteneği yok çizemedi. bende çöp bebeği zor çizerim. diğer kardeşimde ergen triplerinde bin bir nazla yaptırmıştık. şimdi çocuk mu yapmış oldu yani bunu.Aynen canim tetanoz asisindan dolayı kolu çok agriyor zaten aslında diğer öğretmenleri bu sene çok zorlamayacaklarini not konusunda da yardımcı olacaklarını söylemişlerdi bu tur şeyler yetenek işi aslında her çocuk yapamayabilir yapıp götürmesi yeterli olmalı bence önemli olan sorumluluğunu yerine getirmesi inşallah olmamış deyip dusuk not vermez ki bu sene not açısından çok önemli
Bizden istemediler öyle birşey ama zor ergenlik zaten tavan yapmış vaziyette alttan alıyorum hep sen yaparsın annecim haklisin oğlum ama yapman gerekiyor şeklinde yaklasiyorum gerginliğini stresini azaltmaya calisiyorum el yazısı evet çok sacma çocuklar sonra düz yazıya alışmaya çalışıyor bizim bazı öğretmenler performansları sınıfta grup çalışması olarak yaptırıyordu çocuklar hep birlikte çok güzel şeyler yapıyorlardı ve gerçekten kendileri çaba harcıyordu hatta bir öğretmenimiz vardı çok iyi bir öğretmendi sosyal öğretmeniydi harita istemişti oğlum hamurla yapıp boyamisti çok kötü olmuştu götürmek istemedi ben gotur öğretmenin yaptığını bilsin en azından dedim götürdü 100 vermişti öğretmen sen buna emek vermissin ve kendi cabanla yapmissin o yüzden hak ettin bu puanı demiş oğlumu çok seviyordu çok efendi saygılı diyordu sanırım kanaatini da göz önünde bulundurduEziyet başka bişey değil. kardeşiminde bi ödevi vardı belki sizde yapmışsınızdır. 10 tane deyimi düz anlamıyla resimlendirecekti. ipe un sermek mesela. ipe un seren adam resmi çizecek. resme hiç yeteneği yok çizemedi. bende çöp bebeği zor çizerim. diğer kardeşimde ergen triplerinde bin bir nazla yaptırmıştık. şimdi çocuk mu yapmış oldu yani bunu.
hele şuel yazısı olayına hepten gıcığım. çocuklar o kadar zorlandılar öğrenirken. şimdi gittikleri her yerde normal yazmalarını istiyolar. yazık değil mi ya
Çalışan anneler için daha zor canim tabi sabah kalkıp işe gidiyorsunuz benimde gece artık enerjim kalmıyor yoruluyorum o yatsa da ben de dinlensem diye bakıyorum çocuk büyütmek çok zor@yaz yagmuru beterin beteri var mesela biz.
Gece en az 10 kere uyandi kizim sabaha kadar emdi. Ise gittim uyur gezer bi halde geldim oglen 2:30 da uyuttum bende uyumusum 4 de uyandi. Simdi hala uyanik uyutmaya çalışıyorum uyumuyor gina geldi hic bi sey yapamıyorum.
Elimde tel gorse aliyo tel sakliyorum artik. Bilgisayarda cumaya kadar bitmesi gereken işlerim var ben hangi ara yapacam sastim kaldim
Canim ya ateş onu halsiz bırakmıştır çabuk toparlar ve bir daha tekrarlamaz inşallahAteşi takip ediyoruz ama yürüyen çocuk ayakta duramıyor, sağa sola çarpıyor, yorgunluktan birkaç gün sürer böyle sanırım
Tekrarlamaması için dua ediyoruz
Sorarım cnm. Havalar soğudugu için ben artık her gün yıkamıyorum. Bende arene haydi aren banyoya bıcı bıcı yapmaya diyorum. Koşarak banyonun kapısına gidip heycanlı bi şekilde üstünü çıkarmaya çalışıyor :)Bizde aşıdan geldik bi saat sonra aradılar gelebilir misiniz diye. Eşim izin alamadı gidemedik. 10 tane gelmiş ama sadece sayılı gelmiş.bu gün biter büyük ihtimal ben tekrar gelince sizi arayayım dedi. bakalım ne zaman gelicek.
Bir de ben sormayı unuttum. Bu aşılarda da diğerleri gibi banyo yaptırmayacak mıyız biliyo musun? ya da yarın sorabilir misin ?
Her gün banyo yaptırıyodum. bıcı bıcı diye banyonun kapısına gitti durdu bu gün zor unutturdum.
Amin inş.Ateşi takip ediyoruz ama yürüyen çocuk ayakta duramıyor, sağa sola çarpıyor, yorgunluktan birkaç gün sürer böyle sanırım
tamam canım inşallah burdayız nasılsa daha.@Akaibu seni anliyorum canim. Havalar biraz iyi gibi olunca parkta gorusuruz ins.
Ben buraya pek bakamiyorum vaktim olmuyor, tlf msj atarsan hemen haberim olur sana cevap verirum canim
inşallah tekrarlamaz canımAteşi takip ediyoruz ama yürüyen çocuk ayakta duramıyor, sağa sola çarpıyor, yorgunluktan birkaç gün sürer böyle sanırım
bende iki günde bire düşüreyim dedim ama kapının önünde bekliyo resmen. Evde baya sıcak kıyamıyorum. Maşallah sevmeleri güzel ama eskiden ağlama sızlama çok zor oluyodu. Şimdi resmen eğlenceye çevirdiler.Sorarım cnm. Havalar soğudugu için ben artık her gün yıkamıyorum. Bende arene haydi aren banyoya bıcı bıcı yapmaya diyorum. Koşarak banyonun kapısına gidip heycanlı bi şekilde üstünü çıkarmaya çalışıyor :)
Ece de banyo yapmayı çok seviyor her fırsatta banyoya koşuyor orada sandalyesi var ona oturtup yikiyorum onu duş teknesinin içine koyuyor zor alıyorum banyodan ben de haftada 3 kez yikiyorumtamam canım inşallah burdayız nasılsa daha.
inşallah tekrarlamaz canım
bende iki günde bire düşüreyim dedim ama kapının önünde bekliyo resmen. Evde baya sıcak kıyamıyorum. Maşallah sevmeleri güzel ama eskiden ağlama sızlama çok zor oluyodu. Şimdi resmen eğlenceye çevirdiler.
Gökçenin saçını şampuanlarken eline süngerini veriyorum vücudunu sürüyo kendi çok hoşuna gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?