ben evde olduğum sene bu ödevler yüzünden ilallah etmiştim. biri 5. sınıf biri 8. iki kardeş gözümün içine bakıyodu.Büyük ogluma teknoloji tasarım dersinden odev vermiş öğretmen en az 30 tane küp yapacakmis konusu farkındalık mis o küpleri değişik şekilde dizayn edecekmiş ama kule gibi üst üste olmayacakmis defterini geçen hafta notları kısa tutmuş diye beğenmemiş bu deftere not vermem demiş deftere ilaveler yaptı bir de dosya yap demiş onu henüz yetistiremedi bugün etute gidemedi küpleri tamamlayacak diye şimdi o küplerden nasıl birşey yapcaz onu dusunuyoruz çocuk zaten tetanoz aşısı oldu kolunu oynatamiyor bu nedir böyle aklını oynatcak çocuk hiçbirşeyi begenmiyormus öğretmen duvara tekme atcam bacagimi sakatlayip rapor alcam diyor zor ikna ettik yazık yanı zaten teoga hazırlanıyorlar stres icindeler ama bu kadarı da fazla yanı esimde yap gotur dusuk not verirse bu kadar ugrasmana rağmen ben okula gelcem dedi zaten kadın sorunluymus geçen sene bir öğrenciye küfür etmiş bir sene uzaklaştırma almış
çocukları çok zorluyolar bu performanslarla. çoğu çocuk kendiside yapmıyo zaten..
bişeyler kurmaya çalıştım kafamda ama çok canlandıramadım gözümde