2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
mira aşırı memeci öyle lafla anlayıp bırakacağını sanmıyorum arada deniyorum ama kesinlikle üstümü yırtacak sanıyorum bazen kendimide hazır hissetmiyorum bana bi yerden bağlı olması hoşuma gidiyo bakalım nasıl ve ne zaman bıraktırabilcez

Kızlar bugün sigorta başlığıyla bir mesaj geldi mesajda benim tel numaralı yazıp hattiniza ait birikmiş olan 2.700 TL policeniz bulunmaktadır parayı almak için son 3 gününuz yazıp tel numarası yazmışlar arayın diye hemen sildim eşim dolandırıcılar hemen sil böyle mesajları dedi

Ece de öyle canim hele arabayla bir yere giderken meme meme diye ustumu cekistiriyor bir de sizde varmı bilmiyorum yeni alışkanlığı meme emerken elini sokup diğer memeyi elliyor tırnaklarını geçiriyor canim çok aciyor

Bana da geldi bikac gun once canim ayni mesaj sildm bende

Emreyi emziremedigim geldi aklima yine mesajlarinizi okuyuncazorlaniyosunuz biliyorum ama cok guzel bi duygu olmali
Ben de büyük oğlumu 4 ay emzirebildim sutum kesildi zorladim ama memeyi tutmak bile istemiyordu o zaman çok heveslwniyordum emzirenlere ikincisi de çok dikkat etcem sutum olsun diye dedim ikinci oğlumu 14 ay emzirdim

Emreyi emziremedigim geldi aklima yine mesajlarinizi okuyuncazorlaniyosunuz biliyorum ama cok guzel bi duygu olmali
ben çok çileli emzirdim canım duygusallığı çok nadir anlarda yaşadım elbette özel ama annelik başlı başına özel şu ara mesela sarılmalarına ölüyorum annecim sarıl diyorum kollarımı açıyorum bi yapışıyo bu bağdan daha özeli yok
ya bizde de yeni başladı o birini emiyosa diğerine dokunmak istiyo bi kaç kez meme gitti yok fln demiştim ondandır diye düşünüyodum

Aynen umutta öyle memeye aşk yaşıyor resmen öper fıstık yapar koklar:)

Bence çocuklar değil siz meme bağımlısısınız :) bikaç gün vermeseniz bırakcaklarını düşünüyorum bilmiyorum belki de öykü kendi bıraktığı için öyle düşünüyorum

banada 2600 tllik telefon hakki kazandgmi fln yazan bi msj geldi cok sacmaydi zaten kmkime verir tlfon :)

Bence çocuklar değil siz meme bağımlısısınız :) bikaç gün vermeseniz bırakcaklarını düşünüyorum bilmiyorum belki de öykü kendi bıraktığı için öyle düşünüyorum
Arkadasm 27 ay emzrdi zor biraktrdi gogsune ketcap fln hersey surdu en son sakizdan ckan dovmelerden yapistirdi oyle birakti oglu. Kendni meme diye yerlere atiyodu. Hercock bir olmuyo. Hira memeye duskun degl ama iki gun boyunca emzirmedim biraksin diye arada sirada aklina geldi cekistrdi surat yapti. Bn dayanamadim verdm. İki gun dha vermesem birakrdi bnce.

hoş söyleyene bak bana bıraktırmak için annemin yapmadığı şey kalmamış karabiber dökmüşler falan yinede emmişim :) ama emzik almamışım ben ablama da emziği bıraktırana kadar çok uğraşmışlar en son sobada yakmış annem saklamış onu emzik istedimi onu gösteriyomuş :)

Kızlar ya acaba neler alacağımızı söylesek mi yani en azından kıyafet mi oyuncak mı falan ? Fikir olur.

ben kıyafet almayı düşünüyorum ama değişik fikri olup paylaşan olursa çalabilirim :))

Kızlaaaar tabiki söylemeyin.. Sürpriz olsun.. Biraz heyecanını yaşayın yahu.. Yok bide kim kime ne alcak,hanginiz kime çıktı onuda söyleyin tam olsun..

Bnyo bizm icn iskenceye donustu dgdugundan beri suya bayilirdi banyoda cipcipcip oynayan o degildi sanki. Terasta havuzda oynayan tatilde falan surekli su icn aglayn cocktu. Smdi bnyoya sokuyorm ciglik atiyo sariliyo imkani yok yikamanin sirilsiklam oluyoruz esimle. Bizm gbi olan varmi bu gecicidir dmi ya herseyi denedk olmuyo

Kizlar 5 gundur regl olmuyorum emzirmeden dolayi gecikiyodur diyodum ama hic vu kadar gecikmedim hic bi belirtimde yok test yapmayada korkuyorum

Umutta öyleydi 15-20 gün falan sürdü tüm oyuncaklari banyoya soktum resmen yine de ağlıyordu çok üstüne gitmeden uaptir

Emre de oyleydi canm basina su dokulunce kiyamet kopuyodu ustume cikmaya calisiyodu.kendi kendine gecti bir sure sonra

Emzirmeyen anneler bebisleriniz gece sut iciyo mu hala?ben biraktirmaya calisiyorm muhallebi yediriyorum ama yine de istiyo.su veriyorum ha bire uyaniyo sutu icene kadar

Emzirmeyen anneler bebisleriniz gece sut iciyo mu hala?ben biraktirmaya calisiyorm muhallebi yediriyorum ama yine de istiyo.su veriyorum ha bire uyaniyo sutu icene kadar
Belli olmuyor canım. Biz gece yatmadan 12 gibi mama içiriyoruz. Bazen sabaha karşı acıkıp uyanıyor bazen sabaha kadar uyanmıyor. İki hafta kadar önce iyi dadanmıştı gece 2- 2 buçuk arası hatta enteresan bi şekilde 2:11 de genelde uyanıp mama diye ağlıyor du çok şükür çabuk unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…