2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Niloya bizim içinde bazen kurtarıcı oluyor canim
Maşallah canim oglun caliskan bir ogrenciymis ama bende ogretmene sinir oldum hem ne istedigini anlatamiyo bide anlamıyorlar diye cocuklara kiziyo gıcık
Evet canim iyi dersleri iyi bir liseye gitmesi için çaba harciyoruz kadın çok negatif puan kırmak için bahaneler arıyor bence diğer sınıfa giren öğretmen daha iyiymis oğlum anne çok çirkin yapanlar bile 90 almış o sınıfta diyor off ne diyeyim Allah merhamet versin böyle insanlara esimde gitcek bakalım konuşacak
Kerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.
Ayniyiz canim
Akşam yine verdim hepsini yerlere fırlattı ben toplarken ağzına da bir tane atmış vermiyorda bende memeyi gösterdim o zaman çıkardı ağzından
Gökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba
aşı dün olmuştu demi canim olabilirmi acaba bize hemşire büyük ihtimalle ateş yapmaz demişti ama bilemiyorum

Bugün kurbanımın hediyesini alayım dedim hiç bir şey beğenemedim :)
Eşime de bahsettim daha önce paylamasmamistim al tabi de ya sana göndermezlerse dedigonderin tamam mı
Ay çok güldüm ya :)
Sabah kacta kalkiyor peki canim, kacta kahvalti yapıyor

Kızlar bugün spora başladım:) Bir grup kadın spor hocası eşliğinde bi etüt merkezinde aerobik yapiyorlarmis, haber aldım hemen kayıt oldum:)) İlk defa bu aksam başladım çok eglenceliydi. Baya ter attım. Ara ara göbek bile attık:)) Yediklerime dikkat etmiyorum ama en azından bana değişiklik olsun dedim. Biraz sıkılaşsam kardır

oh ne güzel yapmissin canim hem spor yapmış olursun hemde değişiklik olur ben önceden yürüyüş yapıyordum kışın koşu bandı var evde onda yürüyordum hergun 30 dk hamileyken drun izin verdiği zamanlar yürüdüm ama şimdi yapamiyorum zamanım olmuyor Ece uyanıkken zaten yapamam uyuyunca da isim oluyor ama TV de müzik falan çıkınca arada göbek atiyorum

Alıntılar falan silindi hep. Ruh gibiyim.
Hepatiti vurulmadı. Öncekiler içinde ateş demedi hemşire bilmiyorum o mu yoksa başka bişeyi mi var.
Gece çok sık uyanmadı. O yüzden calpol vermedim. Ateş devam etti ama. 2 ye kadar uyumadım sonrada zırt pırt uyanıp kontrol ettim.
Hatta birinde yine saate baktım uyudum. Saatlerdir uyuyomuşum gibi bi hışımla kalktım yine ateşine baktım. Meğer 5 dk geçmiş sadece.
Hala mız mız. En ufak bişeye ağlıyo. Kahvaltısını biraz yedi az bi vakit geçsin calpol vereyim ağrısı mı var bi anlayayım.

Sütümde yetmez şimdi inşallah bişeyler yer

Kerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.

Tam da umutu anlatmışin emin emin mis diyor gece bile umut ağlar eminim de bende kesin çok aglarim:)

Hep beraber burada aglariz artık canim

ağlayacaklar arasında bizde varız

Gökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba
belki aşıyla diş fln birleşmiştir aşırı mızmızlık olunca ben hep diş diyorum inşallah yükselmeden düşer

ay bende bu pekiye çok güldüm yahu o an suratını düşündüm

Kizlar 5 gundur regl olmuyorum emzirmeden dolayi gecikiyodur diyodum ama hic vu kadar gecikmedim hic bi belirtimde yok test yapmayada korkuyorum
bnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyo

ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktm

Bence de aşı diş birleşti sanki. Çünkü öksürük burun akıntısı hiç bişey yok. Sadece ateş

Ay çok güldüm ya :)))
Babam her akşam işten gelirken 3 şişe günlük süt alırdı. Benim bi küçüğümlr erkek kardeşim birer şişe alır içerlerdi hemen. Öbür şişeyidr annem zorla bana ve diğer kardeşime içirmeye çalışırdı. Gizliden diğerlerine verirdim şunu içinde annemden kurtulayım diye :)

@oslew Yarenhelin @hiraysen isimdeyimgucumdeyim fayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana

pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan

Bana uyar bu tarih. 21 pazartesiye geliyo. O gün gönderebiliriz.Ben zaten türkiyenin tam ortasındayım. Kime giderse gitsin en fazla iki gün sürer gitmesi. 23 ünde elinde olur. Ama belkide daha yakın bi yerdir bilinmez

Kızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk meme agzindaydi derken memeyi ısırdı çığlık attım ağladım hala sizliyor çok kötü yarıldı meme çok kanadı o memeyi emziremem diğeri de sürekli yara oluyor ust uste onu emzirdigimde çok aciyor şimdi o da çatlak zaten sanırım biz memeye veda etcez kizlar çok üzgünüm ama canim da çok yanıyor.

Böyle kompleksi öğretmenlere sinir oluyorum. Bende ortaokulda giderken müzik öğretmenimiz bi tuafti herkesi bırakacaktı az daha müzikten.
Aynen canim kompleks başka birşey değil eşim sabah okula gitmiş mudur yardımcısıyla konuşmuş haklisiniz demis ben sözümun arkasındayim demiş boyle öğrencileri mağdur etmeyeceğim rahat olun siz demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…