Niloya bizim içinde bazen kurtarıcı oluyor canimAynı kerem alp:) insanın nasıl canı yanıyor. Çok bağımlı kerem de meme diye tutturur sürekli ve emzirene kadar anne meme anne meme diye hiç susmaz. Dün lcw da tutturdu Allahım susturana kadar canımız çıktı niloya olmasa napcaktim bilmiyorum :))
Biz de aynı durumdayız canım Dönem dönem azaldı ama geçmedi. Biraz önce yıkadık rahat uyusun diye çığlık çığlığa. Geçer inşallah
Evet canim iyi dersleri iyi bir liseye gitmesi için çaba harciyoruz kadın çok negatif puan kırmak için bahaneler arıyor bence diğer sınıfa giren öğretmen daha iyiymis oğlum anne çok çirkin yapanlar bile 90 almış o sınıfta diyor off ne diyeyim Allah merhamet versin böyle insanlara esimde gitcek bakalım konuşacakMaşallah canim oglun caliskan bir ogrenciymis ama bende ogretmene sinir oldum hem ne istedigini anlatamiyo bide anlamıyorlar diye cocuklara kiziyo gıcık
Ayniyiz canimKerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.
Akşam yine verdim hepsini yerlere fırlattı ben toplarken ağzına da bir tane atmış vermiyorda bende memeyi gösterdim o zaman çıkardı ağzından@AreN5 Teşekkür ederim canım.
canım bizde öyleydik suyun sıcaklığını azalttım bi anda zevke dönüştü banyo. tenleri daha hassas ya bize normal gelen onlara sıcak mı geliyo ki diye düşünmeye başladım artık. ya da benim sıpanın tek derdi suyun sıcak gelmesiymiş.
eşim mısır almıştı patlatalım diye patlamıyo. bende onları gökçeye oyuncak yaptım arada döküyorum. bende katılırsam oyununa epey vakit geçiriyoruz. ağzına da atmıyo artık alıştı.
aşı dün olmuştu demi canim olabilirmi acaba bize hemşire büyük ihtimalle ateş yapmaz demişti ama bilemiyorumGökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba
Hep beraber burada aglariz artık canimTam da umutu anlatmışin emin emin mis diyor gece bile umut ağlar eminim de bende kesin çok aglarim:)
Suan çok aglayasim var zaten yarın ise başlıyorum resmen duygusal bir çöküş yaşıyorumHep beraber burada aglariz artık canim
Canim ya zor gerçekten Rabbim kolaylık versin inşallah bu defa daha kolay olurSuan çok aglayasim var zaten yarın ise başlıyorum resmen duygusal bir çöküş yaşıyorum
Ay çok güldüm ya :)Bugün kurbanımın hediyesini alayım dedim hiç bir şey beğenemedim :)
Eşime de bahsettim daha önce paylamasmamistim al tabi de ya sana göndermezlerse dedigonderin tamam mı
Sabah kacta kalkiyor peki canim, kacta kahvalti yapıyorPeki
Aren en son 10 da yiyip yatıyor cnm. Gece bazen 1 bazen de 2 kere su içip tekrar yatıyor. Gece beslemiyorum ben uzun zamandır.
Ebe bugün bana ateş yapabilir aşı sen kontrol et dedi. Siz yaptırdınız mı bugün kalmışmıydı aşı ?
9 gibi kalkıyoruz. Yarımsaat içinde de kahvaltısını yapıyor. Bazen 9.30 yada 8.30 gibi de kalkabiliyor.Ay çok güldüm ya :)
Sabah kacta kalkiyor peki canim, kacta kahvalti yapıyor
oh ne güzel yapmissin canim hem spor yapmış olursun hemde değişiklik olur ben önceden yürüyüş yapıyordum kışın koşu bandı var evde onda yürüyordum hergun 30 dk hamileyken drun izin verdiği zamanlar yürüdüm ama şimdi yapamiyorum zamanım olmuyor Ece uyanıkken zaten yapamam uyuyunca da isim oluyor ama TV de müzik falan çıkınca arada göbek atiyorumKızlar bugün spora başladım:) Bir grup kadın spor hocası eşliğinde bi etüt merkezinde aerobik yapiyorlarmis, haber aldım hemen kayıt oldum:)) İlk defa bu aksam başladım çok eglenceliydi. Baya ter attım. Ara ara göbek bile attık:)) Yediklerime dikkat etmiyorum ama en azından bana değişiklik olsun dedim. Biraz sıkılaşsam kardır
Böyle kompleksi öğretmenlere sinir oluyorum. Bende ortaokulda giderken müzik öğretmenimiz bi tuafti herkesi bırakacaktı az daha müzikten.@mutube oglumun en dusuk notu bu dersten 90 dan aşağı notu yok
Kerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.
Tam da umutu anlatmışin emin emin mis diyor gece bile umut ağlar eminim de bende kesin çok aglarim:)
Hep beraber burada aglariz artık canim
belki aşıyla diş fln birleşmiştir aşırı mızmızlık olunca ben hep diş diyorum inşallah yükselmeden düşerGökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba
ay bende bu pekiye çok güldüm yahu o an suratını düşündümPeki
Aren en son 10 da yiyip yatıyor cnm. Gece bazen 1 bazen de 2 kere su içip tekrar yatıyor. Gece beslemiyorum ben uzun zamandır.
Ebe bugün bana ateş yapabilir aşı sen kontrol et dedi. Siz yaptırdınız mı bugün kalmışmıydı aşı ?
bnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyoKizlar 5 gundur regl olmuyorum emzirmeden dolayi gecikiyodur diyodum ama hic vu kadar gecikmedim hic bi belirtimde yok test yapmayada korkuyorum
ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktmBelli olmuyor canım. Biz gece yatmadan 12 gibi mama içiriyoruz. Bazen sabaha karşı acıkıp uyanıyor bazen sabaha kadar uyanmıyor. İki hafta kadar önce iyi dadanmıştı gece 2- 2 buçuk arası hatta enteresan bi şekilde 2:11 de genelde uyanıp mama diye ağlıyor du çok şükür çabuk unuttu.
Bence de aşı diş birleşti sanki. Çünkü öksürük burun akıntısı hiç bişey yok. Sadece ateşağlayacaklar arasında bizde varız
belki aşıyla diş fln birleşmiştir aşırı mızmızlık olunca ben hep diş diyorum inşallah yükselmeden düşer
ay bende bu pekiye çok güldüm yahu o an suratını düşündüm
Ay çok güldüm ya :)))bnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyo
ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktm
Bana uyar bu tarih. 21 pazartesiye geliyo. O gün gönderebiliriz.Ben zaten türkiyenin tam ortasındayım. Kime giderse gitsin en fazla iki gün sürer gitmesi. 23 ünde elinde olur. Ama belkide daha yakın bi yerdir bilinmez@oslewYarenhelin @hiraysen isimdeyimgucumdeyim fayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana
pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan
Aynen canim kompleks başka birşey değil eşim sabah okula gitmiş mudur yardımcısıyla konuşmuş haklisiniz demis ben sözümun arkasındayim demiş boyle öğrencileri mağdur etmeyeceğim rahat olun siz demişBöyle kompleksi öğretmenlere sinir oluyorum. Bende ortaokulda giderken müzik öğretmenimiz bi tuafti herkesi bırakacaktı az daha müzikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?