ah canim ah işte o birkaç günü atlatmak zor birde kesin kararlı olmak gerekiyor ama işte ben tam kararlı değilim tam olarak kafamda biraktircam desem illaki o zorluğu göze alcamBence çocuklar değil siz meme bağımlısısınız :) bikaç gün vermeseniz bırakcaklarını düşünüyorum bilmiyorum belki de öykü kendi bıraktığı için öyle düşünüyorum
Canim başta oglumun olmak üzere hiçbirini beğenmemiş defterden de not vermiş birine 70 diğerine 80 vermiş dosya hazırlamıştı tel dosya neden almadin cokmu pahalıydı demiş oğlumda hayır tel dosya istediğinizi bilmiyordum demiş bütün çocuklara kızmış yarın eşim mudur yardımcısı ile gorusecek mudur yardımcısı sene başında toplantıda ben ogretmenlerimle konuştum hepsi not konusunda kanaatlerini yüksek kullanacak demiş koleje giden çocuklara yüksek puanlar verilirken çocuklarınıza burada haksızlık yapılmayacak demiş eşim çok kızdı gidip mudur yardımcısına sozunuzun arkasindamisiniz diye soracam dedi diğer öğretmenlerimiz çok iyi çok pozitif ama bu kadınla başımız dertteyazyagmuru canim oglunun odevi ne oldu ogretmen ne demis
Aynı kerem alp:) insanın nasıl canı yanıyor. Çok bağımlı kerem de meme diye tutturur sürekli ve emzirene kadar anne meme anne meme diye hiç susmaz. Dün lcw da tutturdu Allahım susturana kadar canımız çıktı niloya olmasa napcaktim bilmiyorum :))Ece de öyle canim hele arabayla bir yere giderken meme meme diye ustumu cekistiriyor bir de sizde varmı bilmiyorum yeni alışkanlığı meme emerken elini sokup diğer memeyi elliyor tırnaklarını geçiriyor canim çok aciyor
Biz de aynı durumdayız canım Dönem dönem azaldı ama geçmedi. Biraz önce yıkadık rahat uyusun diye çığlık çığlığa. Geçer inşallahBnyo bizm icn iskenceye donustudgdugundan beri suya bayilirdi banyoda cipcipcip oynayan o degildi sanki. Terasta havuzda oynayan tatilde falan surekli su icn aglayn cocktu. Smdi bnyoya sokuyorm ciglik atiyo sariliyo imkani yok yikamanin sirilsiklam oluyoruz esimle. Bizm gbi olan varmi bu gecicidir dmi ya herseyi denedk olmuyo
Canim başta oglumun olmak üzere hiçbirini beğenmemiş defterden de not vermiş birine 70 diğerine 80 vermiş dosya hazırlamıştı tel dosya neden almadin cokmu pahalıydı demiş oğlumda hayır tel dosya istediğinizi bilmiyordum demiş bütün çocuklara kızmış yarın eşim mudur yardımcısı ile gorusecek mudur yardımcısı sene başında toplantıda ben ogretmenlerimle konuştum hepsi not konusunda kanaatlerini yüksek kullanacak demiş koleje giden çocuklara yüksek puanlar verilirken çocuklarınıza burada haksızlık yapılmayacak demiş eşim çok kızdı gidip mudur yardımcısına sozunuzun arkasindamisiniz diye soracam dedi diğer öğretmenlerimiz çok iyi çok pozitif ama bu kadınla başımız dertte
Maşallah canim oglun caliskan bir ogrenciymis ama bende ogretmene sinir oldum hem ne istedigini anlatamiyo bide anlamıyorlar diye cocuklara kiziyo gıcık
benim zanlım söyleyebilir zira ölücem meraktan :)))Kızlaaaar tabiki söylemeyin.. Sürpriz olsun.. Biraz heyecanını yaşayın yahu.. Yok bide kim kime ne alcak,hanginiz kime çıktı onuda söyleyin tam olsun..
daha önceleri kaç güne kdr geciktiğin olmuştu beş gün uzun sanki ama hayırlısıKizlar 5 gundur regl olmuyorum emzirmeden dolayi gecikiyodur diyodum ama hic vu kadar gecikmedim hic bi belirtimde yok test yapmayada korkuyorum
Ayy benim kizimda yilandigi gun hayatta uyuyamaz gece en az 10 kere kalkar gunduz yikansa bile acaba gazmi oluyo diyorum ama oda yok anlamadim gitti bu sipayiAynı kerem alp:) insanın nasıl canı yanıyor. Çok bağımlı kerem de meme diye tutturur sürekli ve emzirene kadar anne meme anne meme diye hiç susmaz. Dün lcw da tutturdu Allahım susturana kadar canımız çıktı niloya olmasa napcaktim bilmiyorum :))
Biz de aynı durumdayız canım Dönem dönem azaldı ama geçmedi. Biraz önce yıkadık rahat uyusun diye çığlık çığlığa. Geçer inşallah
3 gun canim ama bi tirsmaya basladim cunku olucam hisside yok olmazsa cumaya yest yapmayi dusunuyorum inşallah gerek kalmaz olurbenim zanlım söyleyebilir zira ölücem meraktan :)))
daha önceleri kaç güne kdr geciktiğin olmuştu beş gün uzun sanki ama hayırlısı
Genelde rahatlar ama bebekler, acaba ağlıyor mu yıkanırken ondan mı korkuyor kiAyy benim kizimda yilandigi gun hayatta uyuyamaz gece en az 10 kere kalkar gunduz yikansa bile acaba gazmi oluyo diyorum ama oda yok anlamadim gitti bu sipayi
Evet canim ne yazikki hic sevemedi banyoyu yazin bi ara alisir gibi oldu yine başladı aglamayaGenelde rahatlar ama bebekler, acaba ağlıyor mu yıkanırken ondan mı korkuyor ki
Ayyy sesli guldum ama boyle bisi hic aklima gelmezdiBugün kurbanımın hediyesini alayım dedim hiç bir şey beğenemedim :)
Eşime de bahsettim daha önce paylamasmamistim al tabi de ya sana göndermezlerse dedigonderin tamam mı
canım bizde öyleydik suyun sıcaklığını azalttım bi anda zevke dönüştü banyo. tenleri daha hassas ya bize normal gelen onlara sıcak mı geliyo ki diye düşünmeye başladım artık. ya da benim sıpanın tek derdi suyun sıcak gelmesiymiş.Bnyo bizm icn iskenceye donustudgdugundan beri suya bayilirdi banyoda cipcipcip oynayan o degildi sanki. Terasta havuzda oynayan tatilde falan surekli su icn aglayn cocktu. Smdi bnyoya sokuyorm ciglik atiyo sariliyo imkani yok yikamanin sirilsiklam oluyoruz esimle. Bizm gbi olan varmi bu gecicidir dmi ya herseyi denedk olmuyo
eşim mısır almıştı patlatalım diye patlamıyo. bende onları gökçeye oyuncak yaptım arada döküyorum. bende katılırsam oyununa epey vakit geçiriyoruz. ağzına da atmıyo artık alıştı.Kızlar instagramda aprioriden gordum Azad fasulyeyle oynuyordu aktarma yapıyordu ben de Eceye yatirayim dedim fasulye yoktu evde nohut vardı legene döktüm dakikalarca oynadı başka bir kaba aktardı çok hoşuna gitti yanından ayrilmadim tabi ağzına atar diye
Aynı dert bizde de var canım. geçer inşallah zamanla. Ondan uyaniyordur o zaman etkisinde kaliyorsaEvet canim ne yazikki hic sevemedi banyoyu yazin bi ara alisir gibi oldu yine başladı aglamaya
Bugün kurbanımın hediyesini alayım dedim hiç bir şey beğenemedim :)
Eşime de bahsettim daha önce paylamasmamistim al tabi de ya sana göndermezlerse dedigonderin tamam mı
PekiKızlaaaar tabiki söylemeyin.. Sürpriz olsun.. Biraz heyecanını yaşayın yahu.. Yok bide kim kime ne alcak,hanginiz kime çıktı onuda söyleyin tam olsun..
Aren en son 10 da yiyip yatıyor cnm. Gece bazen 1 bazen de 2 kere su içip tekrar yatıyor. Gece beslemiyorum ben uzun zamandır.Emzirmeyen anneler bebisleriniz gece sut iciyo mu hala?ben biraktirmaya calisiyorm muhallebi yediriyorum ama yine de istiyo.su veriyorum ha bire uyaniyo sutu icene kadar
Ebe bugün bana ateş yapabilir aşı sen kontrol et dedi. Siz yaptırdınız mı bugün kalmışmıydı aşı ?Gökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba
Tam da umutu anlatmışin emin emin mis diyor gece bile umut ağlar eminim de bende kesin çok aglarim:)Kerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?