- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
aynı ödevi bizde yapmistik dünyanın en saçma odeviydi heralde deyim tamamda türkçe dersinde resmini çizmek ne alaka. Birde şimdi supelenmedim değil benim kizimla senin kardeşin aynı okulddmi acaba hatta aynı sınıfta cikarlarmis:))Atatürk ortaokulu bizimki.Eziyet başka bişey değil. kardeşiminde bi ödevi vardı belki sizde yapmışsınızdır. 10 tane deyimi düz anlamıyla resimlendirecekti. ipe un sermek mesela. ipe un seren adam resmi çizecek. resme hiç yeteneği yok çizemedi. bende çöp bebeği zor çizerim. diğer kardeşimde ergen triplerinde bin bir nazla yaptırmıştık. şimdi çocuk mu yapmış oldu yani bunu.
hele şuel yazısı olayına hepten gıcığım. çocuklar o kadar zorlandılar öğrenirken. şimdi gittikleri her yerde normal yazmalarını istiyolar. yazık değil mi ya
heh aynen türkçede çizim ne alaka yani. Ne demek istemişler yazın deseler tamam da.aynı ödevi bizde yapmistik dünyanın en saçma odeviydi heralde deyim tamamda türkçe dersinde resmini çizmek ne alaka. Birde şimdi supelenmedim değil benim kizimla senin kardeşin aynı okulddmi acaba hatta aynı sınıfta cikarlarmis:))Atatürk ortaokulu bizimki.
krem sürcem diye kandırıp çıkarıyorum ben. Başka türlü çıkmak istemiyo gökçede:)Ece de banyo yapmayı çok seviyor her fırsatta banyoya koşuyor orada sandalyesi var ona oturtup yikiyorum onu duş teknesinin içine koyuyor zor alıyorum banyodan ben de haftada 3 kez yikiyorum
ben miraya yok dediğimde alma diyo hemen gitmiş dediğimde de ııh aç aç diyo :)Yok kizlar ben memeden kesemicem hirayi iki gundur vicdanm el vermiyo kiyamiyorm bana surat yapmaya basladi yok dedgimde.
bende her pazartesi ilk kez bırakıyo gibi hissediyorumYarın ise başlıyorum içim bi garip sanki ilk kez ayrı bırakcam
gece emzirmeyi bıraktırıyım diye uğraşıyorum. Onu bile beceremedim.Yok kizlar ben memeden kesemicem hirayi iki gundur vicdanm el vermiyo kiyamiyorm bana surat yapmaya basladi yok dedgimde.
Ece bugünlerde yine çok duskun oldu memeye bende dün artık biraktircam dedim sabah meme istedi ben de ona sen artık abla oldun ablalar meme emmiyor abiler meme emmiyor dedim aba abi dedi durakladı ustelemedi sonra esimle tel de konuştuk bunları söyledim bana sen de çocuğumu hemen abla yaptın ayy yavrum benim kiyamam dedi içim kötü oldu sonra verdim benimde vicdanım el vermiyor demekki o da ben de hazır değiliz henuzYok kizlar ben memeden kesemicem hirayi iki gundur vicdanm el vermiyo kiyamiyorm bana surat yapmaya basladi yok dedgimde.
Ece bazı geceler sürekli emmek istiyor bazen uyuyor ben de artık nasıl isterse öyle olsun diye bıraktım olmuyor bir süre oluyor sonra yok başa dönüyoruzgece emzirmeyi bıraktırıyım diye uğraşıyorum. Onu bile beceremedim.
Sen niye bıraktırmak istiyosun ki canım şimdi. Çok düşkünlüğü yoktu sanırım hiranın
ateşin yukselmemesine sevindim anca toparlanır annesi birkaç gün sonra kendine gelirAteşi yükselmedi gece beni de emzik niyetine kullandı, zaten doğru düzgün yemiyor da, boğazından geçmiyor, ağzında tutuyor, ilaç verirken bile çok direniyor
yok canm cok duskun dgl dgdugundan beri bn veriyodm bir yasndan snra azalttk zaten gece hic yok gunduzde iki uc kere. Ama bir aydr istiyo ac meme diyo gelip ustumu cekistiriyo. Dislerimi yaptiricam komple dolgular kanal ve snra implant cok is var surekli ilaclar fln zaten sutm az bosuna ilac gtck cocuga diye dusunuyodm. Bide kolum uyusmaya basladi yne oncden oldgu gbi rahatsizligmdan dolayi. Biraktriyim dedm ama dudagini bukunce vazgectmgece emzirmeyi bıraktırıyım diye uğraşıyorum. Onu bile beceremedim.
Sen niye bıraktırmak istiyosun ki canım şimdi. Çok düşkünlüğü yoktu sanırım hiranın
Evet canim emmek için uyanıyor alışkanlık haline getirdi bir de uyuyacagi zaman emiyor memede uyuyor memeyi ağzından bırakmak istemiyor cektigimde ağlayıp uyanıyor ayağımda sallasam da uyumuyor ağlıyor ben de artık biraktirmaktan yanayım 18 aylik oldu bıraksa da yeterli bu kadar ama işte kiyamiyorum da memeyi çok seviyor emdikten sonra o meme diye opuyor memeyi ikilemdeyim aklımda olan tarih 20 aylık civarı bilmiyorum canim kafam karisik@Akaibu şimdi aşıdan geldik. Sordum banyo yaptırabilirsin dedi.
@yaz yagmuru çook geçmiş olsn.
Ablam kızını 27 ay oğlunuda 25 ay falan emzirdi. Oğlu memeye çok düşkündü. Gece çok sık uyanıp emmek isterdi. Ablam bi anda kesti. Hatta çocuktan çok kendi zorlandı çok ağladı. Ama şimdi diyor ki ben emzirirken hiç uyumuyormuşum şimdi sabaha kadar uyuyor diyor. Sanırım sizinkiler de sütten kesilince deliksiz uyuyacaklar..
inşallah öyle olur sanki ben bir daha hiç uyuyamıycam gibi düşünüyorum@Akaibu şimdi aşıdan geldik. Sordum banyo yaptırabilirsin dedi.
@yaz yagmuru çook geçmiş olsn.
Ablam kızını 27 ay oğlunuda 25 ay falan emzirdi. Oğlu memeye çok düşkündü. Gece çok sık uyanıp emmek isterdi. Ablam bi anda kesti. Hatta çocuktan çok kendi zorlandı çok ağladı. Ama şimdi diyor ki ben emzirirken hiç uyumuyormuşum şimdi sabaha kadar uyuyor diyor. Sanırım sizinkiler de sütten kesilince deliksiz uyuyacaklar..
ben kıyafet almayı düşünüyorum ama değişik fikri olup paylaşan olursa çalabilirim :))Kızlar ya acaba neler alacağımızı söylesek mi yani en azından kıyafet mi oyuncak mı falan ? Fikir olur.
Benim yigenimde çok bağımlıydı bizimkiler gibi sabaha kadar uyumuyordu kardeşim dişini cektirmisti oğlu 22 aylikti eve gelince oğlum disim çekildi ilaç kullanmam gerekiyor artık seni emzirmeyecegim demiş yigenim çok istememiş birkaç defa meme istediğinde aynı şeyleri söylemiş çok kolay oldu dedi inşallah bizimde kolay olur yine bir akrabamizin torunu 20 aylık onlarda biraktiriyordu ben sordum zorluyormu diye çok bağımlıydı arada bir istiyor ama cok zorlamiyor demiştiBende istiyorum bazen memeyi biraktir mak ama çok bağımlı ve emerken çok mutlu oluyor kiyamiyorum umutta bende hazır değilim ama umuttan çok ben zorlanirim kesin bizim her şeyimiz abartili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?