canım bi arkadaşım bu şekilde emzirmeye devam etti enfeksiyon büyüdü küçük bi operasyon geçirdi o yüzdne emzirmemek en iyisi bende artık işyerinde sağmıyorum son olayda göğüs ucum kopuyo sanmıştım ders oldu bana şimdi iileşti ama yine de sağamam aynı şeyi göze almak istemiyorum inşallah ececim de sende çok zorlanmazsınız süreçteKızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk meme agzindaydi derken memeyi ısırdı çığlık attım ağladım hala sizliyor çok kötü yarıldı meme çok kanadı o memeyi emziremem diğeri de sürekli yara oluyor ust uste onu emzirdigimde çok aciyor şimdi o da çatlak zaten sanırım biz memeye veda etcez kizlar çok üzgünüm ama canim da çok yanıyor.
Sağol canim inşallah hiçte kiyamiyorum birkaç kez geldi meme diye gösterdim uf oldu meme çok aciyor dedim kanlı zaten sarılıp opuyor beni ne yapacağım bilmiyorum sagsam içmez daha önce hiç icmedi sagdigimda içim aciyor istedikcecanım bi arkadaşım bu şekilde emzirmeye devam etti enfeksiyon büyüdü küçük bi operasyon geçirdi o yüzdne emzirmemek en iyisi bende artık işyerinde sağmıyorum son olayda göğüs ucum kopuyo sanmıştım ders oldu bana şimdi iileşti ama yine de sağamam aynı şeyi göze almak istemiyorum inşallah ececim de sende çok zorlanmazsınız süreçte
Ayy canim bana teselli oldun tam bu aşamada ben ne yapacağımi şaşırdım ısırdığı yer çok kötü sutyen deydikce sizliyor eşim de gordu çok kötü emziremezsin dedi ki o da çok bunaldigimda biraktir diyordu biraktirayim dediğimde biraz daha emzir diyordu inşallah bizde zorlanmayiz çok zorlansakta dediğin gibi birkac gün sonra alisacak benimde bileklerim çok agriyor Ece doğduğundan beri devam ediyorBiz süte veda ettik. Benim oglumda asiri bagimliydi ogle uykusunda bile ayrilamiyordum yanindan artik. Kalsiyum eksikligi sorunu da vardi bende yeterli bu kadar emdigi diye düşünüp kestim. Azaltarak kesmeye calistim basaramadim baktim olmayacak bu is birden kestim uf olmus dedim agladikca sarildim optum ayagimda sallayarak uyuttum (emerek uyurdu) ilk iki gun zor oldu ikimiz icinde sonra bir kac gun daha ara ara agladi mizmizlandi ve bitti. Uyku nedir unutmustum simdi yatiyor sabaha kadar cok şükür
canım ya inşallah çok zorlanmazsın. Az değil 18 ay emdi. Belki uykuları falanda düzene girer fırsattan istifade.Kızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk meme agzindaydi derken memeyi ısırdı çığlık attım ağladım hala sizliyor çok kötü yarıldı meme çok kanadı o memeyi emziremem diğeri de sürekli yara oluyor ust uste onu emzirdigimde çok aciyor şimdi o da çatlak zaten sanırım biz memeye veda etcez kizlar çok üzgünüm ama canim da çok yanıyor.
maşalllah ya. Darısı başımıza inşallah çok zorlanmayız.Biz süte veda ettik. Benim oglumda asiri bagimliydi ogle uykusunda bile ayrilamiyordum yanindan artik. Kalsiyum eksikligi sorunu da vardi bende yeterli bu kadar emdigi diye düşünüp kestim. Azaltarak kesmeye calistim basaramadim baktim olmayacak bu is birden kestim uf olmus dedim agladikca sarildim optum ayagimda sallayarak uyuttum (emerek uyurdu) ilk iki gun zor oldu ikimiz icinde sonra bir kac gun daha ara ara agladi mizmizlandi ve bitti. Uyku nedir unutmustum simdi yatiyor sabaha kadar cok şükür
Canim ilacta almadim ama bilmiyorum neyseki bugün geldide rahat bi nefes aldim bendebnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyo
ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktm
Canim emzirmeyince sut birikiyomu agri yapiyomu sagdinmi hic nasil yaptinBiz süte veda ettik. Benim oglumda asiri bagimliydi ogle uykusunda bile ayrilamiyordum yanindan artik. Kalsiyum eksikligi sorunu da vardi bende yeterli bu kadar emdigi diye düşünüp kestim. Azaltarak kesmeye calistim basaramadim baktim olmayacak bu is birden kestim uf olmus dedim agladikca sarildim optum ayagimda sallayarak uyuttum (emerek uyurdu) ilk iki gun zor oldu ikimiz icinde sonra bir kac gun daha ara ara agladi mizmizlandi ve bitti. Uyku nedir unutmustum simdi yatiyor sabaha kadar cok şükür
Sut icmeye basladimi canim emzirmeyi birakinca bide uyuyup kalmalari cok güzel maşallah darisi bana diyeyim emzir salla emzir salla bayaa ugrasiyorum cunku uyutmayaAyagimda sallamaya alıştı memeyi unutana kadar oyle devam ettik simdi sadece ogle uykusunda salliyorum aydınlık oldugu icin uyumak istemiyor. Aksamlari yer yatagini yapiyorum isiklari kapatiyorum ( tabi onlar defalarca tekrar aciyorlar isiklari tvyi oyun haline getirdiler biri aciyor biri kapatiyor en sonunda sartellerim atiyor kalkip sartelleri indiriyorum:) ) donup dolanip uyuya kaliyorlar :)
yazyagmuru canım inş zorlanmaz ece sende içini ferah tut 18 ay emdi sonuçta
sağolun kızlar 18 ay emdi çok sukur üzgünüm ama şu aşamada çaresiz kaldım inşallah bundan sonrası daha iyi olur Ece icincanım ya inşallah çok zorlanmazsın. Az değil 18 ay emdi. Belki uykuları falanda düzene girer fırsattan istifade.
maşalllah ya. Darısı başımıza inşallah çok zorlanmayız.
Tahminimde hakliymisim tsknetle olan kısmı hallettim şimdi aklıma esprili bişi geldi onu ayarlıcam sadece bızdığım için alışveriş kaldı acayip hafifledim bide şu mirayla olan kısmı halledersem kargolamak içinde ayrı bi sabırsızlanıcam haftaya mı versek acaba kargoya
ps: ben erkek çocuk yetiştiremezmişim..
Evet canim on gun cektim cok birikti cok agridi sagmaya cesaret edemedim cok aciyordu çünkü 12. Gun cekilmeye basladiCanim ilacta almadim ama bilmiyorum neyseki bugün geldide rahat bi nefes aldim bende
Canim emzirmeyince sut birikiyomu agri yapiyomu sagdinmi hic nasil yaptin
Haftaya olmaznetle olan kısmı hallettim şimdi aklıma esprili bişi geldi onu ayarlıcam sadece bızdığım için alışveriş kaldı acayip hafifledim bide şu mirayla olan kısmı halledersem kargolamak içinde ayrı bi sabırsızlanıcam haftaya mı versek acaba kargoya
ps: ben erkek çocuk yetiştiremezmişim..
Yediği bişeyden de olabilir belki sebzeler yapabiliyo mesela pancar yedikmi ertesi gün bizimkinde de bi koyulaşma oluyo :)Kızlar bu sabah küçük oğlum okula gitmek için kalktı tuvalete girdi çıkınca beni çağırdı gittim idrarını rengini gosterdi bana kanlı gibi kirmiziydi şaşırdım agrin yanman oldu mu yaparken dedim hayır dedi ama birkaç gün önce anne bobregim agriyor demişti kasigini göstererek ben de gaz sancisidir dedim acaba idrar yolu enfeksoyonu olabilirmi korktum bir de gece ben yatmadan klorak dokmustum tuvalete klorak renk değişikliği yaparmi bugün bakicam aynı olacakmi ona gore Dr a götüreyim
Emerken sut icirememistim canim ama simdi ona da alisti. Yatmadan once onla ablasina birer su bardagi balli sut yapiyorum karsilikli oturup iciyorlar ablasi bitiriyor ama oglumun bitirdiği cok nadirdir.Sut icmeye basladimi canim emzirmeyi birakinca bide uyuyup kalmalari cok güzel maşallah darisi bana diyeyim emzir salla emzir salla bayaa ugrasiyorum cunku uyutmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?