Emerken sut icirememistim canim ama simdi ona da alisti. Yatmadan once onla ablasina birer su bardagi balli sut yapiyorum karsilikli oturup iciyorlar ablasi bitiriyor ama oglumun bitirdiği cok nadirdir.
Tabi bunlar bir anda olmadi cok uzuldum cok yoruldum ilk gunler cok uykusuz kaldim ikimizde cok yiprandik yavrum cok agladi hatta itiraf etmem gerekirse sutten kestikten 1 hafta sonra hastalandi dayanamadim tekrar emdiricem dedim actim memeyi ama ememedi yavrum unutmus gibiydi ayni gün acile gittik orada dra anlattim durumu. Sakin yapma 1 haftadir kesmissin emecegi kadar emmis cocuk neden basa sarasin ki dedi birazcik rahatlamistim oyle deyince.
Aslinda soylemedi ben tahmin ediyorum sadece cunku ozelden mesaj atincada hayir ama brlkide evet dedi :)Aaaa @minnakkartal söyledin gitti :)
Benimde yarısı hazır yarısı daha hazır değil olmaz haftaya 23 benim içinde uygundur
Öyle renkli sebze yemedi dün akşam tavuk yemişti bakicam tekrar olacakmi diyeYediği bişeyden de olabilir belki sebzeler yapabiliyo mesela pancar yedikmi ertesi gün bizimkinde de bi koyulaşma oluyo :)
acabaTahminimde hakliymisim tsk
katılıyorum azıcık bişiler yazında oyun gibi olsun yahu tahmin etmeye çalışalım @oslew @kmltm @yaz yagmuru @feyena @hiraysenAma minnakkartal disinda kimsede ipucu vermiyoki digerlerinide bulalim
hedef şaşırtıyo olabilir miyimAaaa @minnakkartal söyledin gitti :)
Benimde yarısı hazır yarısı daha hazır değil olmaz haftaya 23 benim içinde uygundur
sabah ilk idrarı öyleyse geceden çok tutmuş olabilir mi idrar yolu ile ilgili durumda acı olur diye biliyorum ama bir kaç kez öyle olursa doktora gitmek de fayda var en azından bir idrar tahliliyle çözülürÖyle renkli sebze yemedi dün akşam tavuk yemişti bakicam tekrar olacakmi diye
Okuldan gelince tuvalete girdi normaldi canim takibe aldım bakalımacaba
katılıyorum azıcık bişiler yazında oyun gibi olsun yahu tahmin etmeye çalışalım @oslew @kmltm @yaz yagmuru @feyena @hiraysenisimdeyimgucumdeyim Yarenhelin @Akaibu @AreN5
hedef şaşırtıyo olabilir miyim
sabah ilk idrarı öyleyse geceden çok tutmuş olabilir mi idrar yolu ile ilgili durumda acı olur diye biliyorum ama bir kaç kez öyle olursa doktora gitmek de fayda var en azından bir idrar tahliliyle çözülür
Nasıl bir ip ucu versemacaba
katılıyorum azıcık bişiler yazında oyun gibi olsun yahu tahmin etmeye çalışalım @oslew @kmltm @yaz yagmuru @feyena @hiraysenisimdeyimgucumdeyim Yarenhelin @Akaibu @AreN5
hedef şaşırtıyo olabilir miyim
sabah ilk idrarı öyleyse geceden çok tutmuş olabilir mi idrar yolu ile ilgili durumda acı olur diye biliyorum ama bir kaç kez öyle olursa doktora gitmek de fayda var en azından bir idrar tahliliyle çözülür
mesela bana sensin veya değilsin de bu ipucu oluyorNasıl bir ip ucu versem
Kokoş mira kime çıksa yandı zaten :) ayy yangın yeri ben miyim yoksa ayy çok korkuyorummesela bana sensin veya değilsin de bu ipucu oluyor
O ipin kendisi oluyormesela bana sensin veya değilsin de bu ipucu oluyor
Evet ya cinsiyeti soylesek yine tahmin edilirİpinucunu verdim mi bilirsiniz hemen veremen ben :)
canım korkutmak istemem ama idrarda kan böbrekle ilgili bi sorunun olduğunun göstergesi. İdrar yoluyla ilgili olsa yanma olurdu. Kan ilacı ya da oslewin dediği gibi bişey yemediyse kandır muhtemelen. Böbrek ağrısıda var diyosun. Tek seferlik bişiy değilse mutlaka götürün doktora götürün bence.Kızlar bu sabah küçük oğlum okula gitmek için kalktı tuvalete girdi çıkınca beni çağırdı gittim idrarını rengini gosterdi bana kanlı gibi kirmiziydi şaşırdım agrin yanman oldu mu yaparken dedim hayır dedi ama birkaç gün önce anne bobregim agriyor demişti kasigini göstererek ben de gaz sancisidir dedim acaba idrar yolu enfeksoyonu olabilirmi korktum bir de gece ben yatmadan klorak dokmustum tuvalete klorak renk değişikliği yaparmi bugün bakicam aynı olacakmi ona gore Dr a götüreyim
o zaman @feyena gerçi o bana çıktı amaİpinucunu verdim mi bilirsiniz hemen veremen ben :)
sana çıktıksak işin kolay bak öyküşe rahatça al miroşaKokoş mira kime çıksa yandı zaten :) ayy yangın yeri ben miyim yoksa ayy çok korkuyorum
Benim hediyeler hazırda inş beğenilir
aramızda bir ipin lafı mı olurO ipin kendisi oluyor
Renk yapacak birşey yemedi kan ilacida içmiyor canim okuldan gelince yaptı normaldi bugün bakicam yarın sabahki idrarina bakicam tekrar olursa Dr a goturcemcanım korkutmak istemem ama idrarda kan böbrekle ilgili bi sorunun olduğunun göstergesi. İdrar yoluyla ilgili olsa yanma olurdu. Kan ilacı ya da oslewin dediği gibi bişey yemediyse kandır muhtemelen. Böbrek ağrısıda var diyosun. Tek seferlik bişiy değilse mutlaka götürün doktora götürün bence.
Dayan canım 2 güne alışcak inşEceyi öğle uykusuna yatiriyorum emerek uyuyordu meme krizine girdi açtım gösterdim uf oldu aciyor diye ayağıma yatmamak için çok direndi kalkıp meme diyor şimdi yattı uyumak üzere off çok zor vazgecesim geliyor ama tek memeyle emzircem bi sefer o da çatlak zaten aciyor Allahım yardım etsin şu sureci atlatalim hayirlisiyla
İnşallah canim sağol sen de çözüm bulursun inşallah saç olayına ben de merak ettim cevabı ne diyecekler acabaDayan canım 2 güne alışcak inş
Bende bu saç mevzusunu yazdım biyere 1 hafta içinde cvp veriyolarmış bakalım nasıl bi cvp gelcek bi de bu hafta saçımı kısalttırcam biraz dümdüz kestirmiştim hiç bi şekil veremiyorum biraz şekilli kestircem en azından benim için kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?