2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sen kurtulmussun canim hayirlisiyla darisida bizlere diyeyim cok zor olacagina eminim ama hic hazir degilim bakalim ne zaman cesaret edebilicem bende

Tahminimde hakliymisim tsk
acaba

Ama minnakkartal disinda kimsede ipucu vermiyoki digerlerinide bulalim
katılıyorum azıcık bişiler yazında oyun gibi olsun yahu tahmin etmeye çalışalım @oslew @kmltm @yaz yagmuru @feyena @hiraysen isimdeyimgucumdeyim Yarenhelin @Akaibu @AreN5

Aaaa @minnakkartal söyledin gitti :)
Benimde yarısı hazır yarısı daha hazır değil olmaz haftaya 23 benim içinde uygundur
hedef şaşırtıyo olabilir miyim

Öyle renkli sebze yemedi dün akşam tavuk yemişti bakicam tekrar olacakmi diye
sabah ilk idrarı öyleyse geceden çok tutmuş olabilir mi idrar yolu ile ilgili durumda acı olur diye biliyorum ama bir kaç kez öyle olursa doktora gitmek de fayda var en azından bir idrar tahliliyle çözülür

Okuldan gelince tuvalete girdi normaldi canim takibe aldım bakalım

Nasıl bir ip ucu versem

canım korkutmak istemem ama idrarda kan böbrekle ilgili bi sorunun olduğunun göstergesi. İdrar yoluyla ilgili olsa yanma olurdu. Kan ilacı ya da oslewin dediği gibi bişey yemediyse kandır muhtemelen. Böbrek ağrısıda var diyosun. Tek seferlik bişiy değilse mutlaka götürün doktora götürün bence.

Eceyi öğle uykusuna yatiriyorum emerek uyuyordu meme krizine girdi açtım gösterdim uf oldu aciyor diye ayağıma yatmamak için çok direndi kalkıp meme diyor şimdi yattı uyumak üzere off çok zor vazgecesim geliyor ama tek memeyle emzircem bi sefer o da çatlak zaten aciyor Allahım yardım etsin şu sureci atlatalim hayirlisiyla

İpinucunu verdim mi bilirsiniz hemen veremen ben :)
o zaman @feyena gerçi o bana çıktı ama

Kokoş mira kime çıksa yandı zaten :) ayy yangın yeri ben miyim yoksa ayy çok korkuyorum
Benim hediyeler hazırda inş beğenilir
sana çıktıksak işin kolay bak öyküşe rahatça al miroşa nasıl beğenilmesin yahu anısı yeter ileride nasıl karşılayacaklar acaba bizim yaşlarda
O ipin kendisi oluyor
aramızda bir ipin lafı mı olur

Renk yapacak birşey yemedi kan ilacida içmiyor canim okuldan gelince yaptı normaldi bugün bakicam yarın sabahki idrarina bakicam tekrar olursa Dr a goturcem

Dayan canım 2 güne alışcak inş
Bende bu saç mevzusunu yazdım biyere 1 hafta içinde cvp veriyolarmış bakalım nasıl bi cvp gelcek bi de bu hafta saçımı kısalttırcam biraz dümdüz kestirmiştim hiç bi şekil veremiyorum biraz şekilli kestircem en azından benim için kolay olur

Valla bilmiyor ben kime çıktım kim çıktı ip halat falan yok bizde :) en ufak bişeyde anlaşılır artık hepsini kendimizinki kadar iyi tanıyoruz

İnşallah canim sağol sen de çözüm bulursun inşallah saç olayına ben de merak ettim cevabı ne diyecekler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…