2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende hsonu ikea ya gidip o tahtaoyuncaklardan almayı düşünüyorum öyküye
Alın size ipin ucu bebişe de almayı düşünüyorum hoşuna gider o tarz bişey diye düşünüyorum yanılıyo da olabilirim çok fazla düşünmekten düşünemiyo da olabilirim

İnşallah canim sağol sen de çözüm bulursun inşallah saç olayına ben de merak ettim cevabı ne diyecekler acaba
Bende ediyorum valla bu bardabasın psikoloğu varmış ig de gördüm mail atın sorularınızı falan yazıyodu ona yazdım ama daha cvp yok

Valla bilmiyor ben kime çıktım kim çıktı ip halat falan yok bizde :) en ufak bişeyde anlaşılır artık hepsini kendimizinki kadar iyi tanıyoruz
ya bende öyle düşünüyorum ne yazsam şıp diye anlaşılcak gibi ama yine de hepinizden daha çok ip ucu verdiğimi düşünüyorum
bide burdan kimseye oyuncak alma bence ilk fikrğin gibi kavanoz makarna fasulye nohut gönder daha ii baksana oyuncakların yüzüne bakmayan veletler bir saat oyalanıyo onlarla

Eşim aradı az once Eceyi sormak için konuşmayı aktarıyorum
Esim :Kızım nasıl
Ben: iyi uyudu birkaç kez meme istedi uf oldu dedim vermedim ama uyurken istedi zorladı biraz zor yattı ayağıma
E:Ay yavrum benim kiyamam
Nette araştır bakalım onun yerini tutacak birşey varmiymis varsa alalım hiçbirşey onun yerini tutmaz ama olsun oyalanır belki
B:Hiç sanmam zaten sol gogsum süt doldu
E:E verseydin ya çocuğun madem dolmuş
B:Hayatım biz ne yapmaya çalışıyoruz nasıl bırakacak verirsem
E:E biraktirma boşver biraz daha olgunlaşınca biraktirirsin
Evet böyle kızlar böyle de bir kocam var çok destek oluyor demi

benim eşimde böyle bazen mıkırdanıyorum yok üzme çocuğu diyo sütlü memeyi kutsallaştırdı adeta

hepsi aynı işte. Bir her türlü ihtimali düşünüyoruz onlar yüzeysel düşünüyolar. Seninde iyi olman çok önemli ece için. Küçük olsa yemi doğmuş olsa sende zaten uğraşırsın. Ama kocaman oldular artık

benim eşimde böyle bazen mıkırdanıyorum yok üzme çocuğu diyo sütlü memeyi kutsallaştırdı adeta

hepsi aynı bu erkeklerin eve geldi sonra o kadar süt birikmiş göğsünde vermiyorsun diyor çocugu gördü ah yavrum ah çocugum kendimi cani anne gibi hissettim resmen

kızlar telim kapandı açılmıyor bilgisayardan yazıyorum çok zorlanıyorum birazdan dışarı çıkcam telimde yok kötü oldu biraz dolasalım hediye bakayım

Aha erkek annesi senin kurban desene ben miyim yoksa:))

bn hamileyken hergun bir lt iciyodm ve tiskindm nedense. Smdi sevmiyorm:)

bnce 21inde gonderelim. Buarada ben bi tahminde bulunucamm :))) sna oyku cikti bnce:)

En anlaşılacak bebeklerden biri benim ki o yüzden her ipucu bana gibi geliyor
İçimdeki ses demiştim ben zaten sen de hep beni etiketliyorsun duygularımla oynama

bana yaptığınız tahminlerle ilgili daha fazla yorum yapmıcam belki cumartesi alışverişinden sonra yeni bi ipucu daa veririm size zira henüz yaklaşan olmadı ya da iki kişi bildi
bide @yaz yagmuru na bi sıcaklığım var ama nedenini söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…