Bende ediyorum valla bu bardabasın psikoloğu varmış ig de gördüm mail atın sorularınızı falan yazıyodu ona yazdım ama daha cvp yokİnşallah canim sağol sen de çözüm bulursun inşallah saç olayına ben de merak ettim cevabı ne diyecekler acaba
ya bende öyle düşünüyorum ne yazsam şıp diye anlaşılcak gibi ama yine de hepinizden daha çok ip ucu verdiğimi düşünüyorumValla bilmiyor ben kime çıktım kim çıktı ip halat falan yok bizde :) en ufak bişeyde anlaşılır artık hepsini kendimizinki kadar iyi tanıyoruz
benim eşimde böyle bazen mıkırdanıyorum yok üzme çocuğu diyo sütlü memeyi kutsallaştırdı adetaEşim aradı az once Eceyi sormak için konuşmayı aktarıyorum
Esim :Kızım nasıl
Ben: iyi uyudu birkaç kez meme istedi uf oldu dedim vermedim ama uyurken istedi zorladı biraz zor yattı ayağıma
E:Ay yavrum benim kiyamam
Nette araştır bakalım onun yerini tutacak birşey varmiymis varsa alalım hiçbirşey onun yerini tutmaz ama olsun oyalanır belki
B:Hiç sanmam zaten sol gogsum süt doldu
E:E verseydin ya çocuğun madem dolmuş
B:Hayatım biz ne yapmaya çalışıyoruz nasıl bırakacak verirsem
E:E biraktirma boşver biraz daha olgunlaşınca biraktirirsin
Evet böyle kızlar böyle de bir kocam var çok destek oluyor demi
hepsi aynı işte. Bir her türlü ihtimali düşünüyoruz onlar yüzeysel düşünüyolar. Seninde iyi olman çok önemli ece için. Küçük olsa yemi doğmuş olsa sende zaten uğraşırsın. Ama kocaman oldular artıkEşim aradı az once Eceyi sormak için konuşmayı aktarıyorum
Esim :Kızım nasıl
Ben: iyi uyudu birkaç kez meme istedi uf oldu dedim vermedim ama uyurken istedi zorladı biraz zor yattı ayağıma
E:Ay yavrum benim kiyamam
Nette araştır bakalım onun yerini tutacak birşey varmiymis varsa alalım hiçbirşey onun yerini tutmaz ama olsun oyalanır belki
B:Hiç sanmam zaten sol gogsum süt doldu
E:E verseydin ya çocuğun madem dolmuş
B:Hayatım biz ne yapmaya çalışıyoruz nasıl bırakacak verirsem
E:E biraktirma boşver biraz daha olgunlaşınca biraktirirsin
Evet böyle kızlar böyle de bir kocam var çok destek oluyor demi
benim eşimde böyle bazen mıkırdanıyorum yok üzme çocuğu diyo sütlü memeyi kutsallaştırdı adeta
hepsi aynı bu erkeklerin eve geldi sonra o kadar süt birikmiş göğsünde vermiyorsun diyor çocugu gördü ah yavrum ah çocugum kendimi cani anne gibi hissettim resmenhepsi aynı işte. Bir her türlü ihtimali düşünüyoruz onlar yüzeysel düşünüyolar. Seninde iyi olman çok önemli ece için. Küçük olsa yemi doğmuş olsa sende zaten uğraşırsın. Ama kocaman oldular artık
Aha erkek annesi senin kurban desenenetle olan kısmı hallettim şimdi aklıma esprili bişi geldi onu ayarlıcam sadece bızdığım için alışveriş kaldı acayip hafifledim bide şu mirayla olan kısmı halledersem kargolamak içinde ayrı bi sabırsızlanıcam haftaya mı versek acaba kargoya
ps: ben erkek çocuk yetiştiremezmişim..
ben aslında bu mesajda başka bi ipucu daha verdim ama hepiniz aynı yere odaksınızAha erkek annesi senin kurban deseneben miyim yoksa:))
bn hamileyken hergun bir lt iciyodm ve tiskindm nedense. Smdi sevmiyorm:)Ay çok güldüm ya :)))
Babam her akşam işten gelirken 3 şişe günlük süt alırdı. Benim bi küçüğümlr erkek kardeşim birer şişe alır içerlerdi hemen. Öbür şişeyidr annem zorla bana ve diğer kardeşime içirmeye çalışırdı. Gizliden diğerlerine verirdim şunu içinde annemden kurtulayım diye :)
bnce 21inde gonderelim. Buarada ben bi tahminde bulunucamm :))) sna oyku cikti bnce:)@oslew @Yarenhelin @hiraysen @isimdeyimgucumdeyimfayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana
pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan
bn zaten kmseye cikmadim sanirmben aslında bu mesajda başka bi ipucu daha verdim ama hepiniz aynı yere odaksınızve kesinlikle yakaladığım tüm ipuçlarına bakılırsa hepimize sen çıktın eşine de ki ben bir yolluyom bana 9 gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?