- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
arada farklı heyecanlar yaşamak güzel oluyo bide deneyim :))Erkek bebek alisverisini buranin sayesnde yasamis oldum
bencede
ben eşimin iş arkadaşı için bakmıştım iyi ki kız olmuş benim sıpa dedim :)Erkek bebek alisverisini buranin sayesnde yasamis oldum
baktım birbirinizi takip ediyosunuz zararı olmaz diye özelden yazdım canım sana ben@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
O burdan kim? Bi türlü anlayamadım kim olduğunu
Çok şükür öğrenebildim :)) teşekkür ederim canımbaktım birbirinizi takip ediyosunuz zararı olmaz diye özelden yazdım canım sana ben
Sen bilmeKim kimmis?
@oslewYarenhelin @hiraysen isimdeyimgucumdeyim fayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana
pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan
4 erkek 6 kız :)Kaç erkek anası var 4 mu 5 mi
cevap almissn canm minnakartaldan sen kim sanmistnki@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
O burdan kim? Bi türlü anlayamadım kim olduğunu
Ay ben son hediyemi alayım paketleme heyecanı da başka güzel olur eminimPembe hediye paketi aldm cok tatli rengii
nerden bliyosunn bnce fazla emin olmaaaBen İstanbul'a çıkmadım
Aman diyim o ne öyle :)bnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyo
ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?