• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
O burdan kim? Bi türlü anlayamadım kim olduğunu

@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
baktım birbirinizi takip ediyosunuz zararı olmaz diye özelden yazdım canım sana ben

@oslew Yarenhelin Yarenhelin @hiraysen isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim fayika fayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana

pufpuff pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan :p

Olur canim uyar bana da:) sana ben mi ciktim acaba:KK59:erkek anasi 3 kisiyiz zaten:KK53:

Dun fasulyeyle etkinlk yapalm dedik.emrenin kasla goz arasinda agzina atmasiyla sonuclandi:(nasl cikardm bilmiyorum yanindaydm bi de:(bize gore degl fasulye nohut:KK53:

cevap almissn canm minnakartaldan sen kim sanmistnki

Acaba hangi il yoksa istanbulami cktim nedense bugn cok dusundm:))

bnmde gecikmisti cnm ilac fln kullandinmi antbiyotk geciktiriyo

ayyy bn gnc kizdim hergece saar 3 benm sut saatimdi hergece annem ya kendi kalkardi yada ben kaldirirdm anneeeee sut diye liseye gdiyodm hala sut isitiyodu annem bana. Bebekligmden kalma aliskanlikti evlenince biraktm
Aman diyim o ne öyle :)

Back
X