2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aslında birbirimizi görünce benimde şaşkınlıklarım oldu hani bazen yazdığıyla başka bi profil oluyo insanın kafasında ama @feyena tam beklediğim gibi gizemli :)) bak yine seni etiketledim

benimde sana bir sıcaklığım var ama söylemiyorum
O zaman kızlar ayın 21inde veriyoz kargoya ona göre heee tee uzaklara gitcek kargom anca
bencde senin hediye çok uzaklara gidecek
Bildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
maşallah umuta hep böyle gider inşallah

of kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi

Çok mu ciddi yazıyom
aslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım

Ben bu gün çok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…