- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ne sordu burdanmi sordu bn nye kacirdmkiiIıh alacak kişi bana bişi sordu
Bende ilk kez bu kadar uzağa kargo yollucamya da şehiriçi hediye için ilk kez kargo kullanıyorum mu desem
@isimdeyimgucumdeyim @AreN5 @kmltm @Yarenhelin bize biraz renk verin
Benim kız o@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
O burdan kim? Bi türlü anlayamadım kim olduğunu
Nasıl hayal etmiştin canım :) Hayellerini mi yıktımÇok şükür öğrenebildim :)) teşekkür ederim canım
Hiç tahmin etmiyodum ama ya çok farklı hayal etmiştim ben onu
Şimdi sen mi bana çıktın ben mi sana devrelerim yandıBn ne sordmki tuhh ya bozldu smdi butun heyecani kalmadi@minnakkartal
yanmış devrelerin üstüne sizin muhabbette ii gittiNasıl hayal etmiştin canım :) Hayellerini mi yıktım
nasıl anlatıcağımıda bilmiyorum ama daha ciddi görünüşlü birini bekliyodum heralde bende bilmiyorumNasıl hayal etmiştin canım :) Hayellerini mi yıktım
Çok mu ciddi yazıyomnasıl anlatıcağımıda bilmiyorum ama daha ciddi görünüşlü birini bekliyodum heralde bende bilmiyorum
nasıl anlatıcağımıda bilmiyorum ama daha ciddi görünüşlü birini bekliyodum heralde bende bilmiyorum
niye bizi beğenmiyomusun
Beni beğendiniye bizi beğenmiyomusun
İyi birşey mi demeye çalıştı, kötü birşey mi anlamadımAhahah buaksam herksn kafasi karismis burda.
benimde sana bir sıcaklığım var ama söylemiyorumbana yaptığınız tahminlerle ilgili daha fazla yorum yapmıcam belki cumartesi alışverişinden sonra yeni bi ipucu daa veririm size zira henüz yaklaşan olmadıya da iki kişi bildi
bide @yaz yagmuru na bi sıcaklığım var ama nedenini söylemiyorum
bencde senin hediye çok uzaklara gidecekO zaman kızlar ayın 21inde veriyoz kargoya ona göre heee tee uzaklara gitcek kargom anca
maşallah umuta hep böyle gider inşallahBildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
Seninde adın var seni de beğenmemişBeni beğendi
Sen bilmeen büyük sır perdesi sende burda. Azcıkta sen merak et
aslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedimÇok mu ciddi yazıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?