PfffBenim kurban 1 yaş doğum günü partisi yapmıştıyoksa yapmamış mıydı
Bilmemki neden aklimda oyle canlanmisNiye çok mu saf şeyler yazıyorumaramızda sarışın yok dimi
Ya şaşırtıyosak
Koysana ya çok merak ettim
ay hadi bekliyoz
Yine bir instagram çekilişi
Bencede eş desteği çok önemli bugün biraz ağzını aradım nasıl yani 2 yaşına kadar emzirmicen mi dedi durdu neyseki emzirebilmişsin net olmamız lazım bitti diyip bitmeli
Eşimde bizim hatun iyice sapıttı diyoherşeye gülüyorum bu gğn uykusuzluk başıma vurdu.
olur canım ya kolay değil 18 ayın alışkanlığı
düşünmek başka uygulamak başka kızlar beni en çok etkileyen sürekli meme istemesi vermeyince memeyi öpüp koklaması sürekli yaptı bunu içim fena oldu göğsüm çok yara ama onu bile umursayamadım keşke bıksa tiksinse de kendi bıraksa ne güzel olur birde ben diğer oğlumda bıraktırırken çok karalıydım ama dr kilo almadığı için bıraktır demişti ve kararlı olun demişti benim bugün yaptığım gibi yapmamamı söylemişti ama bu defa çok zor oldu benim için belki dr önerseydi yine kararlı olup bıraktırırdımCanim eşin boyle konuşurken birakamaman cok normal biraz daha emzir madem ama dayanamadigin yerde mecburen birakicaksin
Ben sana cikmamisim minnakk öyle dedibenim de kurbanım hakkında aklıma gelen iki ip ucu vaar ama söylesem anlaşılır
ig de çekiliş vardı canım bebek tabağı içinNee tabagi
seni öğrenene kadar canımız çıktı zaten. Söylemeyeydin hala bilmiyodum. Pek de bişey görebilmiş değilim kafa el ayak ancaBana şaşırmadın mı
mutlaka şaşırmışımdır ama sizleri tam hatırlamıyorum hepinizi birden eklemiştim toplu bi şaşkınlık vardı@Akaibu bni nasil buldun bekledgin gbimiydim ay merak ettm smdi acaba disardan nasl biriym. Buaksam bildgin sarisin kafasi yasiyorm gerci @minnakkartal sayesinde
belki cıkmışsındır canım minnak sağ gösterip sol yapıyorBen sana cikmamisim minnakk öyle dedi
sanki sen çok masumsun@Akaibu bni nasil buldun bekledgin gbimiydim ay merak ettm smdi acaba disardan nasl biriym. Buaksam bildgin sarisin kafasi yasiyorm gerci @minnakkartal sayesinde
ben beğendimBeni nasıl buldunuz beğendiniz mi
çok pis ortalık karıştırırımBen sana cikmamisim minnakk öyle dedi
bebişine yok ama senin fotoların var yoksa ben seni karıştırdım şı eyvah ki ne eyvah o ZamanZanlım benden foto istemedi yoksa yollardımdemekki yetti ona bilgilerim o yüzden ig fazla kullanmayan birine çıkmış olabilirim
kim ben mi aslaaabelki cıkmışsındır canım minnak sağ gösterip sol yapıyor
Mira bana başka bir ben olabileceğimi öğretti ve anne olan ben bambaşkayımBir Bebeğin Size Öğrettiği 10 Şey
Bir bebek size ninni söyleme yeteneği kazandırır.
Bir bebek size bazen 3 saat uykunun da yeterli olduğunu gösterir.
Bir bebek,aslında önemli olanın evinin toplu olması değil, dağınık olmasının daha güzel olduğunu gösterir.
Bir bebek evin nasıl güzel kokabileceğini kokusu ile kanıtlar.
Bir bebek, size aynı anda yemek yapıp aynı anda evi temizleyip aynı anda ütü yapma yeteneğini kazandırır.
Bir bebek, hayatta önemli olanın para pul değil bir gülümse olduğunu gösterir.
Bir bebek size hızlı yemek yemeyi öğretir.
Bir evde bir bebek varsa o evde dargınlık yoktur.
Bir bebek size gülümsemeyi öğretir.
Ve bir bebek size insan olmayı öğretir.
bi gözüm maçta bi gözüm burdan gomezin kaçırdığı pozisyonu izledim ve olmayın ofsaytını az evvelki kötü vuruşuda@minnakkartal seninburda ne isin var besiktasinin maci varken. Buaksam bnde kopamiyorum gerci burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?