2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
23 benim içinde uygun :) başka bişi demem pufpuff kızar sonra :)

Bildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi

Bildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
Kıyamam ben size :/ gökçe çok komik oluyo sabahları. Bay bay deyip kapıyı suratıma kapıyor

Aman buna da şükür canım en azından ağlayıp kendine zehir etmemiş sen eve gelirken ona kraker falan al sevdiği bişey tavlarsın öyle

cevap almissn canm minnakartaldan sen kim sanmistnki
Kimseye konduramamıştım. Belki çok nadir giren biridir diye düşünmüştüm ki görünce sorayım dedim. O kişiye ihtimal vermemiştim nedense :)

oyy kuzum ya. Alışıcak inşallah annesi daha rahat karşılamış ama sanırım. Yokluğunu telafi edecek şekilde dolu dolu vakit geçsin her vaktiniz

İnsallah canım ama uyudu daha doyamadım neyse yarına inş

Ayy esim arkadaslariyla mac izlemeye gtti tivibu veriyomus lig tv vermiyomus. Kaldik kizmla basbasa otrduk czgifilm izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…