İste oyle bisey :)) boy uzatgi kesn onaylandi:)Aman diyim o ne öyle :)
Bi bildiğim mi var acabanerden bliyosunn bnce fazla emin olmaaa
23 benim içinde uygun :) başka bişi dememacaba
katılıyorum azıcık bişiler yazında oyun gibi olsun yahu tahmin etmeye çalışalım @oslew @kmltm @yaz yagmuru @feyena @hiraysenisimdeyimgucumdeyim Yarenhelin @Akaibu @AreN5
hedef şaşırtıyo olabilir miyim
sabah ilk idrarı öyleyse geceden çok tutmuş olabilir mi idrar yolu ile ilgili durumda acı olur diye biliyorum ama bir kaç kez öyle olursa doktora gitmek de fayda var en azından bir idrar tahliliyle çözülür
canım susuz kalmışsa olur idrarın yoğunluğu arttığı icinOkuldan gelince tuvalete girdi normaldi canim takibe aldım bakalım
Kıyamam ben size :/ gökçe çok komik oluyo sabahları. Bay bay deyip kapıyı suratıma kapıyorBildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
Aman buna da şükür canım en azından ağlayıp kendine zehir etmemiş sen eve gelirken ona kraker falan al sevdiği bişey tavlarsın öyleBildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
Kimseye konduramamıştım. Belki çok nadir giren biridir diye düşünmüştüm ki görünce sorayım dedim. O kişiye ihtimal vermemiştim nedense :)cevap almissn canm minnakartaldan sen kim sanmistnki
oyy kuzum ya. Alışıcak inşallah annesi daha rahat karşılamış ama sanırım. Yokluğunu telafi edecek şekilde dolu dolu vakit geçsin her vaktinizBildiğiniz üzere bugün ilk iş günümüzdü umut iyiymiş bir sknti yaşamış ama bana küsmüş trip attı bayağı neden böyle yapiyosun dedim kussu diyip kafasını cevirdi
Ayyy ne güzel umutta öyle olsa birazKıyamam ben size :/ gökçe çok komik oluyo sabahları. Bay bay deyip kapıyı suratıma kapıyor
Öyle yapicam bir süre suan o işi gezme saniyor böyle devam eder insallahAman buna da şükür canım en azından ağlayıp kendine zehir etmemiş sen eve gelirken ona kraker falan al sevdiği bişey tavlarsın öyle
İnsallah canım ama uyudu daha doyamadım neyse yarına inşKimseye konduramamıştım. Belki çok nadir giren biridir diye düşünmüştüm ki görünce sorayım dedim. O kişiye ihtimal vermemiştim nedense :)
oyy kuzum ya. Alışıcak inşallah annesi daha rahat karşılamış ama sanırım. Yokluğunu telafi edecek şekilde dolu dolu vakit geçsin her vaktiniz
O zaman kızlar ayın 21inde veriyoz kargoya ona göre heee tee uzaklara gitcek kargom anca
Sensin dimi bana en uzak amaa uzaktan ne anladığına bağlıBana mi yoksa
Sen ikide bir miraya zor diyon ters köşemi acaba diye düşünmeye başladım aslındaSensin dimi bana en uzak amaa uzaktan ne anladığına bağlıyazyagmuru da uzak mesela 2 saat yol var aramızda
pufpufu skıstirdin sanirm kenara ogrendn:))Bi bildiğim mi var acaba
kesn @yaz yagmuru :))O zaman kızlar ayın 21inde veriyoz kargoya ona göre heee tee uzaklara gitcek kargom anca
Iıh alacak kişi bana bişi sordu
Busefer kesinn buldm sna cktmIıh alacak kişi bana bişi sordu
Bende ilk kez bu kadar uzağa kargo yollucamya da şehiriçi hediye için ilk kez kargo kullanıyorum mu desem
isimdeyimgucumdeyim @AreN5 @kmltm Yarenhelin bize biraz renk verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?