Aslında eşin destek olsaydı vazgeçmezdin belki kısmet artık bidahakine daha kararlı olursun inş çabucak iyileşirde rahat edersinof kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Olabilir deee olmayabilir deeeebence ben @oslew e çıktım @minnakkartal afayika @kmltm ye @hiraysen @hiraysen e @minnakkartal çıktı şimdilik tahminlerim bu kadar belki tutar
inşallah canım ben çok kararlıydım aslında ama eşim sayesinde ece istedikçe kendimi kötü hissettmAslında eşin destek olsaydı vazgeçmezdin belki kısmet artık bidahakine daha kararlı olursun inş çabucak iyileşirde rahat edersin
Iıh alacak kişi bana bişi sordu
Bende ilk kez bu kadar uzağa kargo yollucamya da şehiriçi hediye için ilk kez kargo kullanıyorum mu desem
@isimdeyimgucumdeyim @AreN5 @kmltm @Yarenhelin bize biraz renk verin
Sen @Akaibu ya alıyorsunBen de ilk defa kiz bebek icin alisveris yapcmkim ki acaba
Sende banabence ben @oslew e çıktım @minnakkartal afayika @kmltm ye @hiraysen @hiraysen e @minnakkartal çıktı şimdilik tahminlerim bu kadar belki tutar
Bencede eş desteği çok önemli bugün biraz ağzını aradım nasıl yani 2 yaşına kadar emzirmicen mi dedi durdu neyseki emzirebilmişsin net olmamız lazım bitti diyip bitmeliof kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Eşimde bizim hatun iyice sapıttı diyoKizim saskin saskin bakiyo neye guluyorsun anne dedi
olur canım ya kolay değil 18 ayın alışkanlığıof kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Gökçeye mi yoksaBen de ilk defa kiz bebek icin alisveris yapcmkim ki acaba
aslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım
Ben bu gün çok uykusuzum
Canim eşin boyle konuşurken birakamaman cok normal biraz daha emzir madem ama dayanamadigin yerde mecburen birakicaksinof kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Bak senide hala merak ediyoruzBende itiraf edeyim madem @minnakkartal ida ben sarisin falan oyle bisi hayal etmistim nedense
Bizdede foto koyma yasagi var canim ne yazikkiBak senide hala merak ediyoruz
acaba senmisin :))niye bizi beğenmiyomusun
ya tutarsaaaaaabence ben @oslew e çıktım @minnakkartal afayika @kmltm ye @hiraysen @hiraysen e @minnakkartal çıktı şimdilik tahminlerim bu kadar belki tutar
Bi dk tamamını okuyup gelcem ve bir ipucuuu vercem kurbanım hakkında; )Aslında birbirimizi görünce benimde şaşkınlıklarım oldu hani bazen yazdığıyla başka bi profil oluyo insanın kafasında amafayika tam beklediğim gibi gizemli :)) bak yine seni etiketledim
Nee tabagiTabaklar bize çıkmadı :)
Bana şaşırmadın mıaslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım
Ben bu gün çok uykusuzum
Niye çok mu saf şeyler yazıyorumBende itiraf edeyim madem @minnakkartal ida ben sarisin falan oyle bisi hayal etmistim nedense
Ya şaşırtıyosakEe siz yarın söylersiniz kim olduğunu da kız erkek diyonuz olmaz ki :)
Koysana ya çok merak ettimBizdede foto koyma yasagi var canim ne yazikkiama avatara eklerim bi ara
ay hadi bekliyozBi dk tamamını okuyup gelcem ve bir ipucuuu vercem kurbanım hakkında; )
Yine bir instagram çekilişiNee tabagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?