ahaha ay bu çok iyiydiBenimde şaşkınlıklarım oldu ama en çok buluşmaya @AreN5 gelince şaşırmıştım yani gelmesine sanki feyk bi profil geliyordu birimizin tanıdığı bile olabilir diyodum hay allahım ya uzun süre lohusa kafası yaşamışım ben
doğru cidden.Bir Bebeğin Size Öğrettiği 10 Şey
Bir bebek size ninni söyleme yeteneği kazandırır.
Bir bebek size bazen 3 saat uykunun da yeterli olduğunu gösterir.
Bir bebek,aslında önemli olanın evinin toplu olması değil, dağınık olmasının daha güzel olduğunu gösterir.
Bir bebek evin nasıl güzel kokabileceğini kokusu ile kanıtlar.
Bir bebek, size aynı anda yemek yapıp aynı anda evi temizleyip aynı anda ütü yapma yeteneğini kazandırır.
Bir bebek, hayatta önemli olanın para pul değil bir gülümse olduğunu gösterir.
Bir bebek size hızlı yemek yemeyi öğretir.
Bir evde bir bebek varsa o evde dargınlık yoktur.
Bir bebek size gülümsemeyi öğretir.
Ve bir bebek size insan olmayı öğretir.
bizimkilerde bütün aklam maç izlediler ecede erken uyudu ben de burada takıldımMira bana başka bir ben olabileceğimi öğretti ve anne olan ben bambaşkayım
Bide 3 saatlik değil daa azıyla bile yaşanabiliyomuş
bi gözüm maçta bi gözüm burdan gomezin kaçırdığı pozisyonu izledim ve olmayın ofsaytını az evvelki kötü vuruşuda
Mirada makarnalarla oynayınca rahat ettim
peki ya o şeker hamurundan figürler pastalardoğru cidden.
Bunlar dışında gökçe bana 3 gün boyunca saçımı yıkamadan durabileceğimi öğretti. ben her sabah üşenmez erkenden kalkar duşa girerdim. şimdi iki gün üst üste girebilirsem şükrediyorum.
birde şuan elimde şiş ve ip var. bildiğin atkı örüyorum :/ battaniye ördüm keçeye bulaştım. şimdide şişe giriştim sıkıntıdan. sırada ne var merak ediyorum.
Doğru bi de o var. Gökçenin erken uyuması bana bir sürü hobi kazandırdı resmenpeki ya o şeker hamurundan figürler pastalar
Bn profilimi gzledm dun acsamiydimki ya. Acmistm dun gzledimŞipşak fotonun çekiliş sonucu bekliyorm heyecanla umarım bizden birine çıkar
Onu kaldırıp profilden yeni bir çekiliş paylaşıcam
Öyle bi evin anca rüyalarda olduğunu anlamışsındır :) malesef kalmadı öyle evler ultra lüks siteler harici yeşillik 2 ağaçtan ibaretkızlar ece bugün göğsümü ısırdığında uyuyorduk ikimizde ben rüya görüyordum rüyamda başka bir eve taşınmışız ev o kadar güzeldi ki farklı cephelere bakıyor camdan dısarı bakıyorum yemyeşil ağaçlar parklar rüyamda o kadar mutluydum ki birden ısırdı ve sıktı dişleriyle aaa diye bağırıp ağlamaya başladım ece de korktu sanırım ben bağırınca gözlerini sıkıca kapattı açmadı bak ece bak ne yaptın dedim kıyamam ya nereden bilsin çocuğum belki o da rüyasında birsey yiyiyordu kendini bile savunamadı yavrum ayy anne olmak nasıl birşey ya ne olursa olsun kıyamıyorsun ama o acıyıda hiç unutmayacagım sanki uyurken kafama ağır birsey düştü
aynen canım içim uçuyordu sanki mutluluktan evet öyle siteli yerler var onlarda çok pahalı biz eşimle konuşmuştuk yaza taşınacaktık bakalım kısmet emzirme olayına çevirmesinde ama burası çok kötü her yer inşaat ön tarafta iki tane arkada yatak odası tarafında bir tane başlıyor toz gürültü tehlike hepsi mevcut akşam geldik park yeri yok zorla buldukÖyle bi evin anca rüyalarda olduğunu anlamışsındır :) malesef kalmadı öyle evler ultra lüks siteler harici yeşillik 2 ağaçtan ibaret
23 ünde hediye karsi tarafa ulasacak şekilde canım ben 21 inde vercem kargoyaBu arada 23unde elimizde olacak şekilde mi gönderiyoruz kargoyu?
Bana uyar da peki şimdi ben 21 aralıkta yollasam 1 gün sonra elinde olacak. Bana çok yakın. Ay yoksa anca mı gider dünyanın bi ucu. Karar veremedim de@oslew @Yarenhelin @hiraysen @isimdeyimgucumdeyimfayika @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo
pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan
Resmen okurken benim içim gitti. Çok geçmiş olsn. Elevitti sanırım o iyi geliyordu meme uçlarına.Kızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk meme agzindaydi derken memeyi ısırdı çığlık attım ağladım hala sizliyor çok kötü yarıldı meme çok kanadı o memeyi emziremem diğeri de sürekli yara oluyor ust uste onu emzirdigimde çok aciyor şimdi o da çatlak zaten sanırım biz memeye veda etcez kizlar çok üzgünüm ama canim da çok yanıyor.
Bende bi türlü çözemedim onu. Bide eşi fotograf mak. almış ya o kim onu bulamadım.@hiraysen canım ig de biri var kendi adı eşinin adı 87 diye. Açık açık buraya yazmayım belki istemez. Bebeğinin küçüklük fotosunuz paylaşmış sende beğenmişsin.
O burdan kim? Bi türlü anlayamadım kim olduğunu
Hiiiiçdeeee vermem :)Iıh alacak kişi bana bişi sordu
Bende ilk kez bu kadar uzağa kargo yollucamya da şehiriçi hediye için ilk kez kargo kullanıyorum mu desem
@isimdeyimgucumdeyim @AreN5 @kmltm @Yarenhelin bize biraz renk verin
aaa gerçekten mi. Bende hiç hayal etmemiştim seni öyle. Ay sende zayıfmışsın ne güzel.Benim kız o
:) Acaba neyim sende bu izlenimi bıraktı merak ettim :)Benimde şaşkınlıklarım oldu ama en çok buluşmaya @AreN5 gelince şaşırmıştım yani gelmesine sanki feyk bi profil geliyordu birimizin tanıdığı bile olabilir diyodum hay allahım ya uzun süre lohusa kafası yaşamışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?