Itiraf edeyim bende aprioriyi hep Bergüzar Korel gibi hayal ediyordumaslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım
Ben bu gün çok uykusuzum
Eşi foto makinası alan @floven :)Bana uyar da peki şimdi ben 21 aralıkta yollasam 1 gün sonra elinde olacak. Bana çok yakın. Ay yoksa anca mı gider dünyanın bi ucu. Karar veremedim de
Resmen okurken benim içim gitti. Çok geçmiş olsn. Elevitti sanırım o iyi geliyordu meme uçlarına.
Bende bi türlü çözemedim onu. Bide eşi fotograf mak. almış ya o kim onu bulamadım.
Hiiiiçdeeee vermem :)
aaa gerçekten mi. Bende hiç hayal etmemiştim seni öyle. Ay sende zayıfmışsın ne güzel.
:) Acaba neyim sende bu izlenimi bıraktı merak ettim :)
yaa bak seni de çözememişim ben :/Itiraf edeyim bende aprioriyi hep Bergüzar Korel gibi hayal ediyordum
Beni gorunce şaşıran oldumu cok merak ettim
Ben kaldırdım öbürünü oynamıyo dağıtıyo anca bence alma nette gördüm ben çol güzel mutfaklar yapmışlar kartondan çocuğun boyuna uygun falan öyle bişey yaparsın ilerde :)Bime oyuncak yazar kasa ve mutfak gelmiş yine. Bu mutfaj daha güzel ama bulaşık makinası falan var :)) diğerini almasaymışım keşke. Bunu da alayım desem eşim ne der acaba . Oyuncağa doymuyorum
sorun sende değil bendeydi canım evden çıkmaya çıkmaya paranoyak olmuştum sanırım :))Bana uyar da peki şimdi ben 21 aralıkta yollasam 1 gün sonra elinde olacak. Bana çok yakın. Ay yoksa anca mı gider dünyanın bi ucu. Karar veremedim de
Resmen okurken benim içim gitti. Çok geçmiş olsn. Elevitti sanırım o iyi geliyordu meme uçlarına.
Bende bi türlü çözemedim onu. Bide eşi fotograf mak. almış ya o kim onu bulamadım.
Hiiiiçdeeee vermem :)
aaa gerçekten mi. Bende hiç hayal etmemiştim seni öyle. Ay sende zayıfmışsın ne güzel.
:) Acaba neyim sende bu izlenimi bıraktı merak ettim :)
ben belki bi sürpriz yaparımAynı şehre çıkan yok mu
Uzak olmasa elimle vermek isterdim ben de
ben bi öncekini kaçırmıştım inşallah bu akşam yetişebilirim de alırım sağol canımBime oyuncak yazar kasa ve mutfak gelmiş yine. Bu mutfaj daha güzel ama bulaşık makinası falan var :)) diğerini almasaymışım keşke. Bunu da alayım desem eşim ne der acaba . Oyuncağa doymuyorum
Itiraf edeyim bende aprioriyi hep Bergüzar Korel gibi hayal ediyordum
Beni gorunce şaşıran oldumu cok merak ettim
Ben diziyorum üzerine gökçe de dağıtıyo oyuna çevirdi. Sadece fincan kaşık tabak onlarla oynuyo yemek yiyp yediriyp. Öyle bişey alsaymışım keşke.Ben kaldırdım öbürünü oynamıyo dağıtıyo anca bence alma nette gördüm ben çol güzel mutfaklar yapmışlar kartondan çocuğun boyuna uygun falan öyle bişey yaparsın ilerde :)
barbie bebek var yanında da onun mutfağı var canım. Normal mutfak değilmiş malesef. Ama yinede beğenirsin belkisorun sende değil bendeydi canım evden çıkmaya çıkmaya paranoyak olmuştum sanırım :))
ben belki bi sürpriz yaparım
ben bi öncekini kaçırmıştım inşallah bu akşam yetişebilirim de alırım sağol canım
ben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesindün akşam o kadar güldüm ki yazışırken eşim ne haltlar çeviriyosun forumda ya merak ettim üye olcam sonunda diyo bende dedim anne olmayanı anlıyoruz hemensabah da geceden yazıları okurken az kalsın servisi kaçırıyodum
kesinlikle bende napar ne eder okurdum yoksa mümkün değil huzur vermezdim eşimeben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesin
ya bende bayıldım inşallah bizden birinin olur dinimiz çok çok aminYaa kızlar elbise çoookk güzel. İnşallah bizim prenseslerden birine çıkar.
uzmanlar her ne kadar yanlış dese de ben göz göre göre çıkamıyorum evden çünkü yapışıyo bu yüzden iki üç kez servis kaçırmışlığım var uyuyosa öperim koklarım uyanıksa kesinlikle görmüyorum öyle de zor oluyo ama ağlmasına dayanmak daha zorMesajim yarim gitmis anlamadim noldu Koştu ve onu ölecek bırakıp çıktım çok fena oldum ama
ya ben bunu kız çocuğu olanları etiketledim sonra aklıma geldi büyük kızınBeni de etiketleyin cekilislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?