2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Itiraf edeyim bende aprioriyi hep Bergüzar Korel gibi hayal ediyordum
Beni gorunce şaşıran oldumu cok merak ettim

Eşi foto makinası alan @floven :)

Itiraf edeyim bende aprioriyi hep Bergüzar Korel gibi hayal ediyordum
Beni gorunce şaşıran oldumu cok merak ettim
yaa bak seni de çözememişim ben :/

Bime oyuncak yazar kasa ve mutfak gelmiş yine. Bu mutfaj daha güzel ama bulaşık makinası falan var :)) diğerini almasaymışım keşke. Bunu da alayım desem eşim ne der acaba . Oyuncağa doymuyorum

Bime oyuncak yazar kasa ve mutfak gelmiş yine. Bu mutfaj daha güzel ama bulaşık makinası falan var :)) diğerini almasaymışım keşke. Bunu da alayım desem eşim ne der acaba . Oyuncağa doymuyorum
Ben kaldırdım öbürünü oynamıyo dağıtıyo anca bence alma nette gördüm ben çol güzel mutfaklar yapmışlar kartondan çocuğun boyuna uygun falan öyle bişey yaparsın ilerde :)

sorun sende değil bendeydi canım evden çıkmaya çıkmaya paranoyak olmuştum sanırım :))

Aynı şehre çıkan yok mu
Uzak olmasa elimle vermek isterdim ben de
ben belki bi sürpriz yaparım

ben bi öncekini kaçırmıştım inşallah bu akşam yetişebilirim de alırım sağol canım

Ben kaldırdım öbürünü oynamıyo dağıtıyo anca bence alma nette gördüm ben çol güzel mutfaklar yapmışlar kartondan çocuğun boyuna uygun falan öyle bişey yaparsın ilerde :)
Ben diziyorum üzerine gökçe de dağıtıyo oyuna çevirdi. Sadece fincan kaşık tabak onlarla oynuyo yemek yiyp yediriyp. Öyle bişey alsaymışım keşke.
Birde baktımda iyice mutfak değilmiş barbie bebek var onun boyunda bulaşık makinası fırın var barbie mutfağı gibi gerek yok o zaman cidden. 27 lira bi de
barbie bebek var yanında da onun mutfağı var canım. Normal mutfak değilmiş malesef. Ama yinede beğenirsin belki

ben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesin

ben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesin
kesinlikle bende napar ne eder okurdum yoksa mümkün değil huzur vermezdim eşime

Yaa kızlar elbise çoookk güzel. İnşallah bizim prenseslerden birine çıkar.
ya bende bayıldım inşallah bizden birinin olur dinimiz çok çok amin

Mesajim yarim gitmis anlamadim noldu Koştu ve onu ölecek bırakıp çıktım çok fena oldum ama
uzmanlar her ne kadar yanlış dese de ben göz göre göre çıkamıyorum evden çünkü yapışıyo bu yüzden iki üç kez servis kaçırmışlığım var uyuyosa öperim koklarım uyanıksa kesinlikle görmüyorum öyle de zor oluyo ama ağlmasına dayanmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…