ya ben bunu kız çocuğu olanları etiketledim sonra aklıma geldi büyük kızın
bana hc ckmadi ya@oslew kuzum bu ne hız zaten bende iice çekilişci oldum iki tane bişi çıkınca
@oslew @Yarenhelin @hiraysenisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana
pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan
23 benim içinde uygun :) başka bişi demempufpuff kızar sonra :)
bana iki kez çıktı arkadaşıma 3-4 kez ondan sonra bende katılmaya karar verdim bende :)bana hc ckmadi ya
ay okudun mu
hiç sorma pot kırdımne yazdında sildin
bana iki kez çıktı arkadaşıma 3-4 kez ondan sonra bende katılmaya karar verdim bende :)
ay cok merak ettim ne hayal ettiginizi ne buldugunuzu acik acik yazin bozulmiycam :)Bana uyar da peki şimdi ben 21 aralıkta yollasam 1 gün sonra elinde olacak. Bana çok yakın. Ay yoksa anca mı gider dünyanın bi ucu. Karar veremedim de
Resmen okurken benim içim gitti. Çok geçmiş olsn. Elevitti sanırım o iyi geliyordu meme uçlarına.
Bende bi türlü çözemedim onu. Bide eşi fotograf mak. almış ya o kim onu bulamadım.
Hiiiiçdeeee vermem :)
aaa gerçekten mi. Bende hiç hayal etmemiştim seni öyle. Ay sende zayıfmışsın ne güzel.
:) Acaba neyim sende bu izlenimi bıraktı merak ettim :)
tüh keşke yakalayabilseydim de çekiliş için koz olarak kullanırdımay okudun mu
hiç sorma pot kırdım
bende seni takip ediyorum@oslew kuzum bu ne hız zaten bende iice çekilişci oldum iki tane bişi çıkınca
elimi çabuk tuttumtüh keşke yakalayabilseydim de çekiliş için koz olarak kullanırdım
Gönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)Kv ile küçük görümcem geliyolarmış. Kasım kasım kadılacağım bi gün beni bekliyor yine:)
He bi de siz bana temiz diyosunuz kv pis:)
O da dağınıklığa diyo zaten. Dağınık olmayan çocuk evi varmış gibi.Gönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)
O da dağınıklığa diyo zaten. Dağınık olmayan çocuk evi varmış gibi.
He bi de camlarımla balkonlarım hep kirliymiş. Camların iç kısmını siliyorum dışına vakit gelmiyo ben napıyım :)
Balkonlarıda evi anca hallediyorum zaten.
Ben gençmişim o benim yaşımdayken her hafta cam silermiş 2 çocukla :))
Şimdi kendi evini önemsemez ama benimkine laf eder kaynana işte :))
bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyadaGönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)
minnakkartal zanlım sen değilsin bunu artık biliyorumIıh alacak kişi bana bişi sordu
Bende ilk kez bu kadar uzağa kargo yollucamya da şehiriçi hediye için ilk kez kargo kullanıyorum mu desem
isimdeyimgucumdeyim @AreN5 @kmltm @Yarenhelin bize biraz renk verin
Herkes pis olsada ben temiz olmalıymışım fix lafıbizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada
evet kesinlikle değilimminnakkartal zanlım sen değilsin bunu artık biliyorum
sizi okudukça kötü hisseidyorum kendimiMesajim yarim gitmis anlamadim noldu Koştu ve onu ölecek bırakıp çıktım çok fena oldum ama
Umut beni yaslandirdi resmen sabah ne güzel öpüp el salladı tam kapıdan çıkarken annem diye ağlayarak kos
bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada
bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu banaKv ile küçük görümcem geliyolarmış. Kasım kasım kadılacağım bi gün beni bekliyor yine:)
He bi de siz bana temiz diyosunuz kv pis:)
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))Gönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?