2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Paylaşırım tabi canım..Biz göndermelere başladık ama biraz kapsamlı oldu bizimki..En az 8-10 paket oluyor,mektup ve çikolata koymayıda zorunlu kıldık mesela..Benim bide asıl kurbanımdan başka sürpriz plarak gönderdiğim 5 kişi var..3 kişinin ulaştı gönderdiklerimden,2 kişinin de bugün ulaşmasını bekliyorum inşallah

23 benim içinde uygun :) başka bişi demem pufpuff kızar sonra :)

Effeeerrriiiimmmmm ü

ay cok merak ettim ne hayal ettiginizi ne buldugunuzu acik acik yazin bozulmiycam :)

Gönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)
O da dağınıklığa diyo zaten. Dağınık olmayan çocuk evi varmış gibi.
He bi de camlarımla balkonlarım hep kirliymiş. Camların iç kısmını siliyorum dışına vakit gelmiyo ben napıyım :)
Balkonlarıda evi anca hallediyorum zaten.
Ben gençmişim o benim yaşımdayken her hafta cam silermiş 2 çocukla :))
Şimdi kendi evini önemsemez ama benimkine laf eder kaynana işte :))

bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada

bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada
Herkes pis olsada ben temiz olmalıymışım fix lafı
Aman takmıyorum zaten çocuğumdan kıymetli değil ya onu ihmal edip eve mi gömüleyim

Umut beni yaslandirdi resmen sabah ne güzel öpüp el salladı tam kapıdan çıkarken annem diye ağlayarak kos

Oy yavrum yaemre genelde uyuyo ben giderken sıkıntı olmuyo o yuzden.ama bir defa o uyanikken ciktm nasl aglyodu yavrumcok uzatmiyomus ama susuyomus hemen.ben gelince de bi sevinip boynuma sariliyo o kucucuk kollariyla

Bendensin

Kv ile küçük görümcem geliyolarmış. Kasım kasım kadılacağım bi gün beni bekliyor yine:)
He bi de siz bana temiz diyosunuz kv pis:)
bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana

benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…