- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canımmmmm güzel anniş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara yıllara hep sevdiklerinle tüm sevdiklerinlebizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
Ben başlattım bu çılgınlığı itiraf ediyorumne yazdında sildin
bana iki kez çıktı arkadaşıma 3-4 kez ondan sonra bende katılmaya karar verdim bende :)
iyiki dgdun canim dogum gnun kutlu olsun seviliyosunnnbizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
canımmmmm güzel anniş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara yıllara hep sevdiklerinle tüm sevdiklerinle
tesekkur ederim canlarım ben de sizleri seviyorumiyiki dgdun canim dogum gnun kutlu olsun seviliyosunnn
Bizden birine çıkmadı galiba. Çok tatlı fotoğraf makinası. Profesyonel fotoğraf makinesi istiyordum bi ara çok. eşim hamile olduğumu öğrenince hediye almıştı bana:)) Şimdi de buna sardım çok tatlı diye diye başının etini yedim adamın :)) Etkili olsa keşkeBende ona bakıp duruyorum ikide bir. çook güzel bişey ya
Ben de yapardım dediğini:) Bizim erkeklerin rahatligindan mi, bize çok guvenmelerinden mi bilemedim. Gerçi eşim bi defa kapıp kaçtı telefonumu zor aldım elinden:))) Gülme olayını çok abarttiysam demekki:)) Ama genel olarak hiç de merakli görünmüyorben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesin
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah:)bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
banada doğum günü hediyesi profesyonel aldı eşim çok şaşırmıştım hatta çünkü foto işini hiç sevmiyo şimdide buna sardım ben ama eşim dünya da almazBizden birine çıkmadı galiba. Çok tatlı fotoğraf makinası. Profesyonel fotoğraf makinesi istiyordum bi ara çok. eşim hamile olduğumu öğrenince hediye almıştı bana:)) Şimdi de buna sardım çok tatlı diye diye başının etini yedim adamın :)) Etkili olsa keşke
Ben de yapardım dediğini:) Bizim erkeklerin rahatligindan mi, bize çok guvenmelerinden mi bilemedim. Gerçi eşim bi defa kapıp kaçtı telefonumu zor aldım elinden:))) Gülme olayını çok abarttiysam demekki:)) Ama genel olarak hiç de merakli görünmüyor
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah:)
Biz sarmaya devam edelim:)) Çok istersek olar bence:))banada doğum günü hediyesi profesyonel aldı eşim çok şaşırmıştım hatta çünkü foto işini hiç sevmiyo şimdide buna sardım ben ama eşim dünya da almaz
@yaz yagmuru doğum günün kutlu olsun canımcım. Cocuklarinla mutlu saglikli nice senelere insallah.
Bizden birine çıkmadı galiba. Çok tatlı fotoğraf makinası. Profesyonel fotoğraf makinesi istiyordum bi ara çok. eşim hamile olduğumu öğrenince hediye almıştı bana:)) Şimdi de buna sardım çok tatlı diye diye başının etini yedim adamın :)) Etkili olsa keşke
Ben de yapardım dediğini:) Bizim erkeklerin rahatligindan mi, bize çok guvenmelerinden mi bilemedim. Gerçi eşim bi defa kapıp kaçtı telefonumu zor aldım elinden:))) Gülme olayını çok abarttiysam demekki:)) Ama genel olarak hiç de merakli görünmüyor
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah:)
@yaz yagmuru doğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereee
tesekkur ederim kızlar cansınız iyi ki.varsınız@yaz yagmuru iyi ki doğdun
ay bugün senin günün yahu onlar çağırsalarmış yemeğe olmadı şimdi buEce uyurken evi topladım toz aldım banyom temiz bir lavabo falan cifliyecegim aksama yemek yapcam işim bitiyor tabi ece kalkınca dağıtmazsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?