2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canımmmmm güzel anniş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara yıllara hep sevdiklerinle tüm sevdiklerinle

iş yerinde yeni yıl yemeği planladık uzun zaman sonra eşimsiz mirasız bir akşam planında olucam bi yanım çok istiyo diğer yanım vicdan yapıyo ama gitmesem olmıcak artık hiçbiyere katılmıyorum
neyse o sırada çekiliş de mi yapsak fln gibi oldu ben burdan farklı bi isimle başka bi portalmış gibi bahsettim çekilişimizdende yakın olduğum bi iki kişiye tabi hem şaşırdılar hemde bi iç geçirdiler ne güzel bi ortam fln diye
kurbanıma göndereceğim paketin içeriğine de bayıldılar (tabi bu hayalim inşallah istediğim gibi olur) umarım analı yavrulu memnun kalırlar
gelecek sene daha kapsamlı katılımlı bir çekiliş olmasını da umuyorum

iyiki dgdun canim dogum gnun kutlu olsun seviliyosunnn

Bende ona bakıp duruyorum ikide bir. çook güzel bişey ya
Bizden birine çıkmadı galiba. Çok tatlı fotoğraf makinası. Profesyonel fotoğraf makinesi istiyordum bi ara çok. eşim hamile olduğumu öğrenince hediye almıştı bana:)) Şimdi de buna sardım çok tatlı diye diye başının etini yedim adamın :)) Etkili olsa keşke

ben bu erkeklere şaşıyorum zaten. Ben eşimin böyle bi yere girdiğini öğrendiğim gün üye olup okumaya başlardım. Hele ki böyle güldüğünü göreyim okumadan uyumazdım kesin
Ben de yapardım dediğini:) Bizim erkeklerin rahatligindan mi, bize çok guvenmelerinden mi bilemedim. Gerçi eşim bi defa kapıp kaçtı telefonumu zor aldım elinden:))) Gülme olayını çok abarttiysam demekki:)) Ama genel olarak hiç de merakli görünmüyor

Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah:)

banada doğum günü hediyesi profesyonel aldı eşim çok şaşırmıştım hatta çünkü foto işini hiç sevmiyo şimdide buna sardım ben ama eşim dünya da almaz

@yaz yagmuru doğum günün kutlu olsun canımcım. Cocuklarinla mutlu saglikli nice senelere insallah.

yazyagmuru nice sağlıklı mutlu uzun yıllara canım

@yaz yagmuru doğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereee

tesekkur ederim kızlar cansınız iyi ki.varsınız

internet birinci kısım tamam diğeri pazartesiye kalmış beklicez artık haftasonu kesinlikle mirayla olan kısmı halletmem lazım dün aslında başarır gibi olduk umudum arttı espirikli şeysi de biraz zorlanıyorum ama olmazsa olmazım o ve en kolay gibi görünen ama benim zorlanacağım kıyafet alma kısmı var cumartesi onu da halledeyim hediye paketi ve kartı da alacağım çikolata da alabilirim ihtiyacı var bence ya da almasam mı diyette olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…