2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Görümceciğim hamileymiş yeni bebiş geliyo
Öyküşe kuzen geliyo demek :)
Sağlıklı bi şekilde doğar inşallah bebiş.

Bende kendi görümcemden bekliyorum bu ara. Kv bebek pike takımı almış sırada ki bebek kimin olursa ona vercem diye. Biliyolarda bana söylemiyolar gibi geliyo. İnşallah görümcemin de tedavisi olumlu olmuştur hamiledir. bende çok istiyorum göküşümün bi kuzeni olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım :)

Bitane vardı zaten bu ikinci velet 10 yaşında herşeyi biliyo geçen kuzenleri hamileydi dış gebelik gibi bişeymiş boşmuş şimdi diyomuş ona da hamile demiştiniz sende öyle olmayasın inanmıyorum demiş herşeyi biliyo bu yeni veletler :) inş isteyen herkese nasip etsin allahım sağlıkla kucaklarına alsınlar
Bizim görümceyle çok aramız yoktu işten çıkınca biraz daha iyi olduk şimdi msj atmış işte 2. Yengeliğe hazırmısın diye inş yakınlaştırır bu bebek birbirimize de iyi arkadaş oluruz

İnşallah öyle olur ya. çok özeniyorum çok iyi arkadaş gibi geçinenlere.
çocukların çok bilmişliğine bende şaşıyorum. erkek kardeşim hep birlikte otururken erkek hücresi spermle kadın hücresi yumurta nasıl birleşiyo anne dedi hepimiz kalakaldık. annem bana ablası sen cvp ver dedi bi de. geçiştirdik tabi de nasıl geeçiştirdik bi de bize sor

Vereyim mi cidden?
Ama sizde verin böyle ciddi ipuçları olur mu?

@oslew canım benim 15 inde göndermemin mümkünatı yok olabilemez

Bnm ablam kiz kardesm fln yok abilerm var teyze olamiycam hc ama hala oldum hmde10 kere:). Hiraninda teyzesi halasi yok gorumcem yok bnm
Bende halayim çok tatlı bi yigenim var :) Kızkardeşim bekar ablaminda çocuk yapası yok :) hala olmak bence çok güzel. İlk ve tek yigen oluncada sanırım çok seviliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…