- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Mira ve ağzına atmak ihtimal bile yok bizimki hüşkü pamuk kırıntı dışında bişiyi ağzına atmazAgzina atmiyo mu?emre her seyi agzina atiyo yapamiyoruz boyle seyler
Öyküşe kuzen geliyo demek :)Görümceciğim hamileymiş yeni bebiş geliyo
Doğum günün kutlu olsun canım :)bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
Bitane vardı zaten bu ikinci velet 10 yaşında herşeyi biliyo geçen kuzenleri hamileydi dış gebelik gibi bişeymiş boşmuş şimdi diyomuş ona da hamile demiştiniz sende öyle olmayasın inanmıyorum demiş herşeyi biliyo bu yeni veletler :) inş isteyen herkese nasip etsin allahım sağlıkla kucaklarına alsınlarÖyküşe kuzen geliyo demek :)
Sağlıklı bi şekilde doğar inşallah bebiş.
Bende kendi görümcemden bekliyorum bu ara. Kv bebek pike takımı almış sırada ki bebek kimin olursa ona vercem diye. Biliyolarda bana söylemiyolar gibi geliyo. İnşallah görümcemin de tedavisi olumlu olmuştur hamiledir. bende çok istiyorum göküşümün bi kuzeni olsun.
İnşallah öyle olur ya. çok özeniyorum çok iyi arkadaş gibi geçinenlere.Bitane vardı zaten bu ikinci velet 10 yaşında herşeyi biliyo geçen kuzenleri hamileydi dış gebelik gibi bişeymiş boşmuş şimdi diyomuş ona da hamile demiştiniz sende öyle olmayasın inanmıyorum demiş herşeyi biliyo bu yeni veletler :) inş isteyen herkese nasip etsin allahım sağlıkla kucaklarına alsınlar
Bizim görümceyle çok aramız yoktu işten çıkınca biraz daha iyi olduk şimdi msj atmış işte 2. Yengeliğe hazırmısın diye inş yakınlaştırır bu bebek birbirimize de iyi arkadaş oluruz
gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallahGörümceciğim hamileymiş yeni bebiş geliyo
inş sende tadarsın teyzeliği bende isterim ama daha ablamda aday adayı yok evde kaldıgözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah
Benimde artık istediğim teyze olmak kız kardeşim ay sonu evleniyor inşallah çok ötelemezler
Valla bende öyle diyodum ne olduysa son üç ayda oldu evleniyor bile maaile şokinş sende tadarsın teyzeliği bende isterim ama daha ablamda aday adayı yok evde kaldı
Benle rahatça kinusabilirsiYa keşke bi ip ucu versem. o ip ucundan 2 kişi kesin olarak benim kurbanım olmadıklarını anlasalar. bende onlarla hedayem hakkında konuşabilsem.
Versene verseneYa keşke bi ip ucu versem. o ip ucundan 2 kişi kesin olarak benim kurbanım olmadıklarını anlasalar. bende onlarla hedayem hakkında konuşabilsem.
Benlede konuşabilirBenle rahatça kinusabilirsi
Bnm ablam kiz kardesm fln yok abilerm var teyze olamiycam hc ama hala oldum hmde10 kere:). Hiraninda teyzesi halasi yok gorumcem yok bnminş sende tadarsın teyzeliği bende isterim ama daha ablamda aday adayı yok evde kaldı
Eee hani ipin ucuYa keşke bi ip ucu versem. o ip ucundan 2 kişi kesin olarak benim kurbanım olmadıklarını anlasalar. bende onlarla hedayem hakkında konuşabilsem.
1 saat dikkati dağılmadan oynuyorsa çok iyi bir süre.Kelebek makarnaları kaptan kaba aktarıyoruz iki gündür bir saat oyalanıyor bi gözüm onda bi gözüm kendi işimde rahat ettim vallahi
Bende halayim çok tatlı bi yigenim var :) Kızkardeşim bekar ablaminda çocuk yapası yok :) hala olmak bence çok güzel. İlk ve tek yigen oluncada sanırım çok seviliyor.Bnm ablam kiz kardesm fln yok abilerm var teyze olamiycam hc ama hala oldum hmde10 kere:). Hiraninda teyzesi halasi yok gorumcem yok bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?