2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay bugün senin günün yahu onlar çağırsalarmış yemeğe olmadı şimdi bu
Yok tatlım yemegi bize yapıyorum onlar caya gelecek esime cayın yanına birseyler al dedim birsey yapmıyorum kurabiye kek gibi birşeyler yapayım dedim yumurta yok seker az evde malzeme kalmamış oglanlarda yok eceyle zor geldi markete gitmek bu sefer boyle olsun artık

canım doğum günün kutlu olsun:) eşinle bebişlerinle ömür boyu huzurlu olun inşallah

bende kardeşime arkadaşlarımın bazılarına anlattım hep çok hoşlarına gitti. Normal hayatta eminim bu kadar insan bi arada olamazdık. Seneye 2 ay önceden yapalım çekilişi:)

evet malesef bize çıkmadı @floven ın makinasında gözüm kalmıştı zaten başına bişey gelirse benim nazarım kesin bende eşime her gün göstereyim belki işe yarar

Kv ile kasılma saatleri sona erdi:)) gün boyunca onu kaldır bunu kaldır. Çocuk onu ağzına alır bundan düşer şuna kafasını çarpar. Koltuğu şöyle koy perdeni yıka bu havlu eskimiş at( daha alalı 1 ay olmadı pastes yeşil tonunda diye eskimiş diyo)
Kendi annem bunları dese dünyanın kavgasını etmiştim bi karışma diye. Evlendikten sonra sabır konusunda level atladım :)

Iyiki dogdun cAnim saglikla huzurla nice mutlu yillara

Hira sabah 8den beri uyumadi bugn smdi uyudu insllah uyanmaz dicm ama kesn uyanick

Hira sabah 8den beri uyumadi bugn smdi uyudu insllah uyanmaz dicm ama kesn uyanick

Agzina atmiyo mu?emre her seyi agzina atiyo yapamiyoruz boyle seyler
Canım diğer bebişleri bilmiyorum ama gökçede başlarda atıyodu ağzına şimdi atmıyo. Oynaya oynaya merakı azaldı çünkü. Önceden para bulsa ağzına atardı. Ben bi kumbarada 1 lik 50 kuruşluk biriktiriyorum. Döküyorum onları deliğinden içine atıyo tek tek. Önceden ağzına atıyodu şimdi para bulduğu an bana getiriyp kumbaraya atalım diye.
Bence yılma denemeye devam et. Makarnaların büyükleri oluyo ya onlarla denemeye başlarsan ağzına atınca boğazına kaçma riskide daha az olur. O da oynaya oynaya alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…