- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bildinnnn yuppiiiiii
Yok tatlım yemegi bize yapıyorum onlar caya gelecek esime cayın yanına birseyler al dedim birsey yapmıyorum kurabiye kek gibi birşeyler yapayım dedim yumurta yok seker az evde malzeme kalmamış oglanlarda yok eceyle zor geldi markete gitmek bu sefer boyle olsun artıkay bugün senin günün yahu onlar çağırsalarmış yemeğe olmadı şimdi bu
Ben kime çıktım o zamanbildinnnn yuppiiiiii
tabisi banaBen kime çıktım o zaman
Belki o da bi yanıltmaydı
canım doğum günün kutlu olsun:) eşinle bebişlerinle ömür boyu huzurlu olun inşallahbizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
bende kardeşime arkadaşlarımın bazılarına anlattım hep çok hoşlarına gitti. Normal hayatta eminim bu kadar insan bi arada olamazdık. Seneye 2 ay önceden yapalım çekilişi:)iş yerinde yeni yıl yemeği planladık uzun zaman sonra eşimsiz mirasız bir akşam planında olucam bi yanım çok istiyo diğer yanım vicdan yapıyo ama gitmesem olmıcak artık hiçbiyere katılmıyorum
neyse o sırada çekiliş de mi yapsak fln gibi oldu ben burdan farklı bi isimle başka bi portalmış gibi bahsettim çekilişimizdende yakın olduğum bi iki kişiye tabi hem şaşırdılar hemde bi iç geçirdiler ne güzel bi ortam fln diye
kurbanıma göndereceğim paketin içeriğine de bayıldılar (tabi bu hayalim inşallah istediğim gibi olur) umarım analı yavrulu memnun kalırlar
gelecek sene daha kapsamlı katılımlı bir çekiliş olmasını da umuyorum
evet malesef bize çıkmadı @floven ın makinasında gözüm kalmıştı zaten başına bişey gelirse benim nazarım kesinBizden birine çıkmadı galiba. Çok tatlı fotoğraf makinası. Profesyonel fotoğraf makinesi istiyordum bi ara çok. eşim hamile olduğumu öğrenince hediye almıştı bana:)) Şimdi de buna sardım çok tatlı diye diye başının etini yedim adamın :)) Etkili olsa keşke
Ben de yapardım dediğini:) Bizim erkeklerin rahatligindan mi, bize çok guvenmelerinden mi bilemedim. Gerçi eşim bi defa kapıp kaçtı telefonumu zor aldım elinden:))) Gülme olayını çok abarttiysam demekki:)) Ama genel olarak hiç de merakli görünmüyor
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun inşallah:)
bni nye unutuyosunnn bnde istanbuldyim
Iyiki dogdun cAnim saglikla huzurla nice mutlu yillarabizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
İnşallah uyanmaz uyanırsa işin var demekHira sabah 8den beri uyumadi bugn smdi uyudu insllah uyanmaz dicm ama kesn uyanick
Kelebek makarnaları kaptan kaba aktarıyoruz iki gündür bir saat oyalanıyor bi gözüm onda bi gözüm kendi işimde rahat ettim vallahi
Canım diğer bebişleri bilmiyorum ama gökçede başlarda atıyodu ağzına şimdi atmıyo. Oynaya oynaya merakı azaldı çünkü. Önceden para bulsa ağzına atardı. Ben bi kumbarada 1 lik 50 kuruşluk biriktiriyorum. Döküyorum onları deliğinden içine atıyo tek tek. Önceden ağzına atıyodu şimdi para bulduğu an bana getiriyp kumbaraya atalım diye.Agzina atmiyo mu?emre her seyi agzina atiyo yapamiyoruz boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?