- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim ben çalışıyorum. Gökçe ile hafta sonu çıkamıyoruz malum arabada yok artıkKızlar bu ayın 15 ine ne diyosunuz
Ben daha ne vereyimVereyim mi cidden?
Ama sizde verin böyle ciddi ipuçları olur mu?
@oslew canım benim 15 inde göndermemin mümkünatı yok olabilemez
Arada kalkıyo tv ye bakıyo oyuncaklarını alıyo telefonla konuşuyo ama mutlaka geri dönüyo ve enteresan olan aşağı yukarı bir saatin sonunda bir daa hiç yüzüne bakmıyor ve kesinlikle gündüz annemleykende istemiyormuş1 saat dikkati dağılmadan oynuyorsa çok iyi bir süre.
içim cız ettiDOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ
Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı; "Biraz bekleyeceksin hocam. İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum.” dedi.
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu.
Selâm verdikten sonra, fırıncının tezgâhına yaklaşarak; "Ekmeklerimi alayım! Benim ikizler acıkmıştır.” dedi.
Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgâhın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden 4-5 tane çıkardı.
Ben o arada oturması için kendi yerimi o adama vermiş, tezgâhın yanına iyice yaklaşmıştım. Ekmeklerden birkaç tanesinin şekli değişmiş, katılaşmış, taş gibi olmuştu. Fırıncıya sordum:
– Neden taze ekmeği beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak dedin ya!..
– Bayat ekmekleri kendisi istiyor. Çok fakir bir adam. Ona bayat ekmekleri yarı fiyatına veriyorum.
– Kim bu adam?
– Kendisi Kore gazilerinden. Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefât edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşı var.
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum. Fırıncıya yavaşca dedim ki:
– Aradaki farkı ben vereyim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.
Fırıncı, teklifimi kabul etti. Biraz sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgâhın altına koyarken ihtiyara takıldı:
– Bugün çok şanslısın hacı amca. Çocuklar için sana pasta gibi ekmek vereceğim.
Yaşlı adam, bir evlât sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırarak kapıdan çıkarken bana döndü ve dedi ki:
– Allah, senden razı olsun evlâdım. Bugün onların doğum günüydü…
Canım diğer bebişleri bilmiyorum ama gökçede başlarda atıyodu ağzına şimdi atmıyo. Oynaya oynaya merakı azaldı çünkü. Önceden para bulsa ağzına atardı. Ben bi kumbarada 1 lik 50 kuruşluk biriktiriyorum. Döküyorum onları deliğinden içine atıyo tek tek. Önceden ağzına atıyodu şimdi para bulduğu an bana getiriyp kumbaraya atalım diye.
Bence yılma denemeye devam et. Makarnaların büyükleri oluyo ya onlarla denemeye başlarsan ağzına atınca boğazına kaçma riskide daha az olur. O da oynaya oynaya alışır
Miranın ağzına götürmeyeceğine emin olduğum halde nohuta cesaret edemedim makarnada risk daha az gibiGecen su fasulye nohutla deneme yaptk ama agzina atti odum koptuama dedgn gibi buyuk makarnayla deneyelim bi de
Ya aslında bi profil yoktu aklımda yani kıvırcık saçlı falan hayal ediyordum :)ay cok merak ettim ne hayal ettiginizi ne buldugunuzu acik acik yazin bozulmiycam :)
Cnm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. Eşinle çocuklarınla mutlu mutlu yılların olsun..bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana
benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))
aaa ben mi çıktımmm
Evet tabisiYa aslında bi profil yoktu aklımda yani kıvırcık saçlı falan hayal ediyordum :)
Cnm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. Eşinle çocuklarınla mutlu mutlu yılların olsun..
aaa ben mi çıktımmm
Ben ne güne duruyorum tabisi banaBen hiç tahmin edemedim kime çıktım valla
annem ayin 13 unde ameliyat oluck cnm uskudarda olcgi icn orada olucm buaralar onumzdeki hafta bnm icn zor olablirKızlar bu ayın 15 ine ne diyosunuz
bndeeeBen hiç tahmin edemedim kime çıktım valla
Sen bana çıkmıştın yaannem ayin 13 unde ameliyat oluck cnm uskudarda olcgi icn orada olucm buaralar onumzdeki hafta bnm icn zor olablir
bndeee
seninkiler şaka mı ciddi mi belli değil kiBen daha ne vereyim
Arada kalkıyo tv ye bakıyo oyuncaklarını alıyo telefonla konuşuyo ama mutlaka geri dönüyo ve enteresan olan aşağı yukarı bir saatin sonunda bir daa hiç yüzüne bakmıyor ve kesinlikle gündüz annemleykende istemiyormuş
içim cız etti
Başının etini yemeye devam kızlar tecrübeyle sabit. Valla ben ben çok memnunum makinemden. Bu yolla okadar çok şey aldırdım kibanada doğum günü hediyesi profesyonel aldı eşim çok şaşırmıştım hatta çünkü foto işini hiç sevmiyo şimdide buna sardım ben ama eşim dünya da almaz
Ya bişey sorcam. Eşime gösterdim makineni de pozları nasıl alıyorsun ? Kaç poz var için de ? Mak. aldırırım da sonrası çok mu masraflı acaba ? Beni biraz bilgilendirirmisin.Başının etini yemeye devam kızlar tecrübeyle sabit. Valla ben ben çok memnunum makinemden. Bu yolla okadar çok şey aldırdım ki
Bi benle olmaz ki canım sizde vercekseniz bende vercem
senin için kız elbisesi çekilişine katılacaktım vaz mı geçsem o zaman çünkü daha makinemden hevesimi alamadımcanım doğum günün kutlu olsun:) eşinle bebişlerinle ömür boyu huzurlu olun inşallah
bende kardeşime arkadaşlarımın bazılarına anlattım hep çok hoşlarına gitti. Normal hayatta eminim bu kadar insan bi arada olamazdık. Seneye 2 ay önceden yapalım çekilişi:)
evet malesef bize çıkmadı S sailormoon123 ın makinasında gözüm kalmıştı zaten başına bişey gelirse benim nazarım kesinbende eşime her gün göstereyim belki işe yarar
kız kardeşin sana ne kadar benziyor canım biz dört kardeş hiç benzemeyiz. Allah mesut etsingözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah
Benimde artık istediğim teyze olmak kız kardeşim ay sonu evleniyor inşallah çok ötelemezler
benle konuş özelden ben de meraktan çatlıyorum bana ne oluyosaYa keşke bi ip ucu versem. o ip ucundan 2 kişi kesin olarak benim kurbanım olmadıklarını anlasalar. bende onlarla hedayem hakkında konuşabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?