2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
içim bir fena oldu ya anne olduktan sonra da daha fazla etkilenir oldum

@yazyagmuru dogum günün kutlu olsun canim

Iyiki dogdun cAnim saglikla huzurla nice mutlu yillara

Doğum günün kutlu olsun canım :)

Ya aslında bi profil yoktu aklımda yani kıvırcık saçlı falan hayal ediyordum :)

Cnm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. Eşinle çocuklarınla mutlu mutlu yılların olsun..

aaa ben mi çıktımmm
tesekkur ederim kızlar iyi ki varsınız

Ya bişey sorcam. Eşime gösterdim makineni de pozları nasıl alıyorsun ? Kaç poz var için de ? Mak. aldırırım da sonrası çok mu masraflı acaba ? Beni biraz bilgilendirirmisin.
Makinenin içinde poz yok canım. Ayrı alıyorsun. Asıl pahalı olan pozlar tanesi 1 dolar. Biz 20 pozu 60 liraya aldık ama eşim artık Çin'den internet üzerinden sipariş verecek daha ucuza geliyor. Artık eve gelen herkesi fotoğrafla yolluyorum çok hoşlarına gidiyor. foto on dakika içinde netleşiyor ve kredi kartı boyutunda olduğu içinde cüzdan da taşıyabiliyorsun. Biz eşimle karar aldık iki ayda bir 50 poz sıkılınca kadar sonra makineyi dekor olarak kullanmayı düşünüyorum. Gerçi sokulacağını pek sanmıyorum.D&r dışında satan bir yer bulamadık biz Ankara'da. O da sadece Tuna'mızda ki d&r da vardı. Çekilişte ki makinenin fiyatı 249 lira ben deki 349 lira. bir üst modeli de 449 su sanırım

uzun süredir siteye giremeyince çenem düşmüş resmen. Ben çekilişe katılamadım ama aprioriye azad için niloya yapıcanı söylemiştim keçeden. Kayıpederim bendeydi arkadaşım da doğacak bebeği için kapı süsü istedi yine kaldı. Yıl başından önce yapabilirsem niloyayı süper olacak

@AreN5 yazarken kelimeleri yine katletmişim ama sen anlamışsındır diye kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…