Varmı hım kimin yok kiVar onun palmiyesi
@oslew mi telim bozuk ig da giremiyorum bakacaktım sanki Öykünün saclarını hiç baglı gormedim
alem bu ece ya vallahiKızlar bu akşam mutfakta yemek yapıyordum klozet kapağının sesi geldi gittim baktım kapı normalde kapalı hep açık kalmıs Ece bebeğini almıs tuvalete tutuyor me yapıyorsun diye sordum gaka gaka dedi bebegi kaka yapıyormuş alem bu kız çok komikti sende yapcanmı dedim kollarını kaldırdı kucağıma alıp tuttum hoşuna gitti yavaş yavaş alışma dönemine yaklaşıyorlar sanırım
Anladım anladım :) sonrası gerçekten zahmetliymiş. Ben bidaha düşüneyim.. Bu arada çok sağol bilgi için..@AreN5 yazarken kelimeleri yine katletmişim ama sen anlamışsındır diye kendimi teselli ediyorum
Çok şeker ya :) demekki ece çabuk öğrenecek..Kızlar bu akşam mutfakta yemek yapıyordum klozet kapağının sesi geldi gittim baktım kapı normalde kapalı hep açık kalmıs Ece bebeğini almıs tuvalete tutuyor me yapıyorsun diye sordum gaka gaka dedi bebegi kaka yapıyormuş alem bu kız çok komikti sende yapcanmı dedim kollarını kaldırdı kucağıma alıp tuttum hoşuna gitti yavaş yavaş alışma dönemine yaklaşıyorlar sanırım
Demekki @minnakkartal değil :)İpucuuu geliyor hazır mısınız
benim kurbanın bebisi 10kg ve üzeri limitine giriyor
Bizde değiliz 9.900 aylardırDemekki @minnakkartal değil :)
çok fazla olmasa var bi iki fotomuz tokalı demekki erkek
alem bu ece ya vallahi
aslında biraz hazır gibi ama ben biraz daha bekleyeceğim gece gündüz bez baglamayacagım için gece üşütür kacırırsa diye erteliyorumAnladım anladım :) sonrası gerçekten zahmetliymiş. Ben bidaha düşüneyim.. Bu arada çok sağol bilgi için..
Çok şeker ya :) demekki ece çabuk öğrenecek..
Yaza kadar beklesin daha iyi oluraslında biraz hazır gibi ama ben biraz daha bekleyeceğim gece gündüz bez baglamayacagım için gece üşütür kacırırsa diye erteliyorum
herkese hediye gondercen galibaSen bana çıkmıştın ya
Demekki sna cktmTahminim
@oslew yazyagmuru
@hiraysen aren5
@isimdeyimgucumdeyim minnak
fayika hiraysen
@AreN5 oslew
@Akaibu feyena
@minnakkartal akaibu
@yaz yagmuru kmltm
@kmltm isimdeyim çıktı
ayy cok gldm gece geceKv gorumcelerim eltim vardı gittiler kalabalıktık kv memeyi mart sonunda bıraktır iki yasında olmasın ağzı kokar ecenin ensesinden saç kesip göğsüne yapıştır ensesini görmediği gibi bir daha memeyi de görmezmiş bunları söyledi :))
acaba bizmiyizki saci tam olarak toplanmiyo:) yda erkek bebekten bahsediyosnHadi bende vereyim dayanamıycam.
Benim kurbanımın bebişinin saçını bağladığını hiiiiçççç görmedik.
hirada yaptktan snra eggg egg diyo tuvaletin kapisna kosuyo ac diyo. Bn her tuvalete gttgmde onuda lazmliga otrtuyorm ama ustu giyinik bezli oturuyo napysn diorm cis diyoKızlar bu akşam mutfakta yemek yapıyordum klozet kapağının sesi geldi gittim baktım kapı normalde kapalı hep açık kalmıs Ece bebeğini almıs tuvalete tutuyor me yapıyorsun diye sordum gaka gaka dedi bebegi kaka yapıyormuş alem bu kız çok komikti sende yapcanmı dedim kollarını kaldırdı kucağıma alıp tuttum hoşuna gitti yavaş yavaş alışma dönemine yaklaşıyorlar sanırım
kv soylerken Ben de guldum bir de gel yanima nssil biraktircan ogreteyim diyorherkese hediye gondercen galibapufpuff cum lutfen adreslern hepsni iletrmisn arkadasa
Demekki sna cktm
ayy cok gldm gece gece
acaba bizmiyizki saci tam olarak toplanmiyo:) yda erkek bebekten bahsediyosn
hirada yaptktan snra eggg egg diyo tuvaletin kapisna kosuyo ac diyo. Bn her tuvalete gttgmde onuda lazmliga otrtuyorm ama ustu giyinik bezli oturuyo napysn diorm cis diyoBn yaza dgru dusunuyorm kisin usutur diye
Evet canim yaza dogru artik artik farkindalar tuvaletlerinin geldiginin birde Eve gazini alttan cikardiginda dudaklariyla pıp yaptim diyor guluyorYaza kadar beklesin daha iyi olur
Öyküde bazen gece yapmıyo çişini ama hazır değil daha yeni yeni söylemeye başladı bi de kakasını yapcağı zaman köşe bucak kaçıyo dolaşıyo evin içinde
Bizde ah naptın diyoruz bi daha ıkınıyo yapsın diye gülüyo çok bilmiş veletlerEvet canim yaza dogru artik artik farkindalar tuvaletlerinin geldiginin birde Eve gazini alttan cikardiginda dudaklariyla pıp yaptim diyor guluyor
Simdi bdv yi okuyordum bir koca esinin yazdiklarini okumus kadin kv sinden dert yanmis esi de okuyup oradaki uyelere gaza getiriyorsunuz gibi seyler yazmisBizde ah naptın diyoruz bi daha ıkınıyo yapsın diye gülüyo çok bilmiş veletler
Muhabbetimiz şahane çiş kaka pırt:)
Şu anda bi kocaya denk gelsek bi daha sayfayı açmaz :)
Baktım şimdi çok sakin bi yazım olmuş daha 3 aylık evlimiş ne çekirtirmiş o kadar kaynanasını :) bazı kadınlarda da suç yok değil yaniSimdi bdv yi okuyordum bir koca esinin yazdiklarini okumus kadin kv sinden dert yanmis esi de okuyup oradaki uyelere gaza getiriyorsunuz gibi seyler yazmis
tabi kiS sailormoon123 makinanı çok merak ettim fotosunu koysana
Kv gorumcelerim eltim vardı gittiler kalabalıktık kv memeyi mart sonunda bıraktır iki yasında olmasın ağzı kokar ecenin ensesinden saç kesip göğsüne yapıştır ensesini görmediği gibi bir daha memeyi de görmezmiş bunları söyledi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?