2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bu akşam mutfakta yemek yapıyordum klozet kapağının sesi geldi gittim baktım kapı normalde kapalı hep açık kalmıs Ece bebeğini almıs tuvalete tutuyor me yapıyorsun diye sordum gaka gaka dedi bebegi kaka yapıyormuş alem bu kız çok komikti sende yapcanmı dedim kollarını kaldırdı kucağıma alıp tuttum hoşuna gitti yavaş yavaş alışma dönemine yaklaşıyorlar sanırım

@oslew mi telim bozuk ig da giremiyorum bakacaktım sanki Öykünün saclarını hiç baglı gormedim

çok fazla olmasa var bi iki fotomuz tokalı demekki erkek

alem bu ece ya vallahi

@AreN5 yazarken kelimeleri yine katletmişim ama sen anlamışsındır diye kendimi teselli ediyorum
Anladım anladım :) sonrası gerçekten zahmetliymiş. Ben bidaha düşüneyim.. Bu arada çok sağol bilgi için..

Çok şeker ya :) demekki ece çabuk öğrenecek..

çok fazla olmasa var bi iki fotomuz tokalı demekki erkek

alem bu ece ya vallahi

Anladım anladım :) sonrası gerçekten zahmetliymiş. Ben bidaha düşüneyim.. Bu arada çok sağol bilgi için..

Çok şeker ya :) demekki ece çabuk öğrenecek..
aslında biraz hazır gibi ama ben biraz daha bekleyeceğim gece gündüz bez baglamayacagım için gece üşütür kacırırsa diye erteliyorum

aslında biraz hazır gibi ama ben biraz daha bekleyeceğim gece gündüz bez baglamayacagım için gece üşütür kacırırsa diye erteliyorum
Yaza kadar beklesin daha iyi olur
Öyküde bazen gece yapmıyo çişini ama hazır değil daha yeni yeni söylemeye başladı bi de kakasını yapcağı zaman köşe bucak kaçıyo dolaşıyo evin içinde

Sen bana çıkmıştın ya
herkese hediye gondercen galiba pufpuff cum lutfen adreslern hepsni iletrmisn arkadasa

Tahminim
@oslew yazyagmuru
@hiraysen aren5
@isimdeyimgucumdeyim minnak
fayika hiraysen
@AreN5 oslew
@Akaibu feyena
@minnakkartal akaibu
@yaz yagmuru kmltm
@kmltm isimdeyim çıktı
Demekki sna cktm
ayy cok gldm gece gece

Hadi bende vereyim dayanamıycam.
Benim kurbanımın bebişinin saçını bağladığını hiiiiçççç görmedik.
acaba bizmiyizki saci tam olarak toplanmiyo:) yda erkek bebekten bahsediyosn

hirada yaptktan snra eggg egg diyo tuvaletin kapisna kosuyo ac diyo. Bn her tuvalete gttgmde onuda lazmliga otrtuyorm ama ustu giyinik bezli oturuyo napysn diorm cis diyo Bn yaza dgru dusunuyorm kisin usutur diye

kv soylerken Ben de guldum bir de gel yanima nssil biraktircan ogreteyim diyor tuvalete alistirma bencede canim yaza dogru iyi olur birde uzmanlar hep iki yas diyor ya en uygun zaman yasina dogru sanirim

Yaza kadar beklesin daha iyi olur
Öyküde bazen gece yapmıyo çişini ama hazır değil daha yeni yeni söylemeye başladı bi de kakasını yapcağı zaman köşe bucak kaçıyo dolaşıyo evin içinde
Evet canim yaza dogru artik artik farkindalar tuvaletlerinin geldiginin birde Eve gazini alttan cikardiginda dudaklariyla pıp yaptim diyor guluyor

Evet canim yaza dogru artik artik farkindalar tuvaletlerinin geldiginin birde Eve gazini alttan cikardiginda dudaklariyla pıp yaptim diyor guluyor
Bizde ah naptın diyoruz bi daha ıkınıyo yapsın diye gülüyo çok bilmiş veletler
Muhabbetimiz şahane çiş kaka pırt:)
Şu anda bi kocaya denk gelsek bi daha sayfayı açmaz :)

Bizde ah naptın diyoruz bi daha ıkınıyo yapsın diye gülüyo çok bilmiş veletler
Muhabbetimiz şahane çiş kaka pırt:)
Şu anda bi kocaya denk gelsek bi daha sayfayı açmaz :)
Simdi bdv yi okuyordum bir koca esinin yazdiklarini okumus kadin kv sinden dert yanmis esi de okuyup oradaki uyelere gaza getiriyorsunuz gibi seyler yazmis

Simdi bdv yi okuyordum bir koca esinin yazdiklarini okumus kadin kv sinden dert yanmis esi de okuyup oradaki uyelere gaza getiriyorsunuz gibi seyler yazmis
Baktım şimdi çok sakin bi yazım olmuş daha 3 aylık evlimiş ne çekirtirmiş o kadar kaynanasını :) bazı kadınlarda da suç yok değil yani

Demin onu düşündüm doğum yaptığımda kv 2 gün geldi gitti gündüz görümce öyle bebek görmeye gelenlere ikramı kendim yaptım falan şimdi düşünüyorumda görümcem inş o günleri görür kucağına alır yavrusunu ben teklif ederim ister hast ister evde kalmaya misafirine falan yardıma çok üzüldüm kırıldım o zamanlar ama kıyamıyo insan yinede
İlk çocuğunda sezeryan olmuş ağır geçmiş iyileşme dönemi kv kalıyomuş yanında gece uyuyodu duymuyodu bile diyodu çok zor öyle de
Kv banada kalayım dedi 3 e kadar bakarım gece 3 ten sonra sen bakarsın demişti istemedik eşimle gönderdik eve :)

Cok komik ya
Canm dogum gunun kutlu olsun yazcm firsat bulamiyorum bir turlu.nice senelere ailenle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…