2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kız kardeşin sana ne kadar benziyor canım biz dört kardeş hiç benzemeyiz. Allah mesut etsin
Sağol Canım biz tüm kardeşler benziyoruz aslında
sonrası çok zahmetliymiş Cidden bilgiler için sağol Canım

Hadi bende vereyim dayanamıycam.
Benim kurbanımın bebişinin saçını bağladığını hiiiiçççç görmedik.
Bak şimdi biz cücük kadar saçla at kuyruğu bile yaptık
İpucuuu geliyor hazır mısınız
benim kurbanın bebisi 10kg ve üzeri limitine giriyor
ve daha yeni dokuz kilo olmuş bir bebem var

Ece ye bak sen maşallah ne akıllılar yahu

Haha ne oldu palmiyesi var olan birine yok mu dedin

işte bunlar falan hep şaşırtmaca

@minnakkartal sen kendini ele diye öyle yaptım ben sana çıktığım için sen bana çıkmış olabilemezsin)
evet ben zaten elemiştim seni

Haha ne oldu palmiyesi var olan birine yok mu dedin
Bir mi bi kaç kişiye hemde
Sabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
rakibin olabilirim.
sabahın 6 sında kalkıp sıpayla kahvaltı edip evi süpürüp oyun oynayıp. O uyurken yerleri silip toz aldım duşa girdim banyoyu temizledim. Gökçenin öğle yemeğini hazırladım
Yarım saat önce uyandı şimdide öğle yemeğini yediriyorum

Pekmez sevmeyen kuzulara eşim eczaneden almış çikolata tadında olduğu için arda yarısını yedi.

Eklentiler

• 20151212024723.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 32
Pekmez sevmeyen kuzulara eşim eczaneden almış çikolata tadında olduğu için arda yarısını yedi.
Arkadaşımın kızı pekmezi kaşık bardak nasıl verirse versin yemiyo. Kahve fincanında verince kafasına dikiyo. Babası her akşam kahve içermiş aynı şeyi içtiğini sanıyo heralde

Cok komik ya
Canm dogum gunun kutlu olsun yazcm firsat bulamiyorum bir turlu.nice senelere ailenle birlikte
Sağol canım
şimdiki çocuklar çok akıllı masallah canım:))

HAVALE ESNASINDA
Ne yapmalıyız?

Havale geçirmekte olan bir çocuk güvenli bir yere düz yatırılmalıdır. Boynunu sıkan gömlek yakası, kravat, fular vs gevşetilmelidir. Ağzını açmak için dişleri arasına bir şeyler sokmaya çalışmayın ve kas kasılmalarını durdurmak için tutmayın! Havale bittikten sonra yan yatırın.

Aşağıdaki durumlardan birisi varsa derhal 112 ‘den ambulans çağırın:

Nefes alamıyorsa,
Morarıyorsa
Kafa travması varsa
Bilinen bir kalp hastalığı varsa
İlaç veya zehir içme şüphesi varsa

Eğer çocuğun soluk alması normalse ve havale birkaç dakikada sona ererse havale bittikten sonra doktora gidin. Çocuğunuz daha önce hiç havale geçirmedi ise acilen doktora gidin. Daha önce havale geçirdi ama son havalesi 5 dakikadan uzun sürdüyse veya öncekilerden farklı ise yine acile başvurun.

Havaleden sonra beynin ve kasların yorgun düşmesinden dolayı çocuğunuz bir süre derin bir uykuya dalacaktır. Bu normaldir. Uyandırmaya çalışmayın veya şuuru tam açılmadan bir şey yedirip içirmeye çalışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…