Sağol Canım biz tüm kardeşler benziyoruz aslındakız kardeşin sana ne kadar benziyor canım biz dört kardeş hiç benzemeyiz. Allah mesut etsin
sonrası çok zahmetliymiş Cidden bilgiler için sağol CanımMakinenin içinde poz yok canım. Ayrı alıyorsun. Asıl pahalı olan pozlar tanesi 1 dolar. Biz 20 pozu 60 liraya aldık ama eşim artık Çin'den internet üzerinden sipariş verecek daha ucuza geliyor. Artık eve gelen herkesi fotoğrafla yolluyorum çok hoşlarına gidiyor. foto on dakika içinde netleşiyor ve kredi kartı boyutunda olduğu içinde cüzdan da taşıyabiliyorsun. Biz eşimle karar aldık iki ayda bir 50 poz sıkılınca kadar sonra makineyi dekor olarak kullanmayı düşünüyorum. Gerçi sokulacağını pek sanmıyorum.D&r dışında satan bir yer bulamadık biz Ankara'da. O da sadece Tuna'mızda ki d&r da vardı. Çekilişte ki makinenin fiyatı 249 lira ben deki 349 lira. bir üst modeli de 449 su sanırım
Bak şimdi biz cücük kadar saçla at kuyruğu bile yaptıkHadi bende vereyim dayanamıycam.
Benim kurbanımın bebişinin saçını bağladığını hiiiiçççç görmedik.
ve daha yeni dokuz kilo olmuş bir bebem varİpucuuu geliyor hazır mısınız
benim kurbanın bebisi 10kg ve üzeri limitine giriyor
Ece ye bak sen maşallah ne akıllılar yahuKızlar bu akşam mutfakta yemek yapıyordum klozet kapağının sesi geldi gittim baktım kapı normalde kapalı hep açık kalmıs Ece bebeğini almıs tuvalete tutuyor me yapıyorsun diye sordum gaka gaka dedi bebegi kaka yapıyormuş alem bu kız çok komikti sende yapcanmı dedim kollarını kaldırdı kucağıma alıp tuttum hoşuna gitti yavaş yavaş alışma dönemine yaklaşıyorlar sanırım
BilemiyorumDemekki @minnakkartal değil :)
Nettin bakemBişeyi yüzüme gözüme bulaştırmasam olmaz zaten
Bi ip ucu vereyim dedi. İpin ucu kaçmış.Nettin bakem
Haha ne olduBi ip ucu vereyim dedi. İpin ucu kaçmış.İyice bakmadan yazarsan böyle olur işte
Atın beni burdan ya bana ceza verin uzaklaştırma verin. Tıp oynayım ben bi süre.
Çenem düştükte saçmalama oranımda artıyo
işte bunlar falan hep şaşırtmacaBi ip ucu vereyim dedi. İpin ucu kaçmış.İyice bakmadan yazarsan böyle olur işte
Atın beni burdan ya bana ceza verin uzaklaştırma verin. Tıp oynayım ben bi süre.
Çenem düştükte saçmalama oranımda artıyo
evet ben zaten elemiştim seni@minnakkartal sen kendini ele diye öyle yaptımben sana çıktığım için sen bana çıkmış olabilemezsin )
Wuhuuuu şuraya bi tebrik bırakayım o Zaman benSabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
Bir mi bi kaç kişiye hemdeHaha ne oldupalmiyesi var olan birine yok mu dedin
rakibin olabilirim.Sabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
Arkadaşımın kızı pekmezi kaşık bardak nasıl verirse versin yemiyo. Kahve fincanında verince kafasına dikiyo. Babası her akşam kahve içermiş aynı şeyi içtiğini sanıyo heraldePekmez sevmeyen kuzulara eşim eczaneden almış çikolata tadında olduğu için arda yarısını yedi.
Sağol canımCok komik ya
Canm dogum gunun kutlu olsun yazcm firsat bulamiyorum bir turlu.nice senelere ailenle birlikte
şimdiki çocuklar çok akıllı masallah canım:))Sağol Canım biz tüm kardeşler benziyoruz aslında
sonrası çok zahmetliymiş Cidden bilgiler için sağol Canım
Bak şimdi biz cücük kadar saçla at kuyruğu bile yaptık
ve daha yeni dokuz kilo olmuş bir bebem var
Ece ye bak sen maşallah ne akıllılar yahu
Bende bende girmedim öyküyü saçı bağlı. Ama erkekte olabilir :)@oslew mi telim bozuk ig da giremiyorum bakacaktım sanki Öykünün saclarını hiç baglı gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?