Ay çok güzel keyifli saatleriniz olsunKızlar şimdi mevlüte gidiyorum aksam esimle yemege cıkıyoruz cocuklara annem bakacak
aa bu ne potosu , daha dogrusu ne makınası merak ettım bollee, kendınmı baskı alıyorsun, anlamadımtabi ki
Bir an eşten bahsediyorsun sandımSabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
Allah korusun ben tekrar ederse diye çok korkuyorum: (HAVALE ESNASINDA
Ne yapmalıyız?
Havale geçirmekte olan bir çocuk güvenli bir yere düz yatırılmalıdır. Boynunu sıkan gömlek yakası, kravat, fular vs gevşetilmelidir. Ağzını açmak için dişleri arasına bir şeyler sokmaya çalışmayın ve kas kasılmalarını durdurmak için tutmayın! Havale bittikten sonra yan yatırın.
Aşağıdaki durumlardan birisi varsa derhal 112 ‘den ambulans çağırın:
Nefes alamıyorsa,
Morarıyorsa
Kafa travması varsa
Bilinen bir kalp hastalığı varsa
İlaç veya zehir içme şüphesi varsa
Eğer çocuğun soluk alması normalse ve havale birkaç dakikada sona ererse havale bittikten sonra doktora gidin. Çocuğunuz daha önce hiç havale geçirmedi ise acilen doktora gidin. Daha önce havale geçirdi ama son havalesi 5 dakikadan uzun sürdüyse veya öncekilerden farklı ise yine acile başvurun.
Havaleden sonra beynin ve kasların yorgun düşmesinden dolayı çocuğunuz bir süre derin bir uykuya dalacaktır. Bu normaldir. Uyandırmaya çalışmayın veya şuuru tam açılmadan bir şey yedirip içirmeye çalışmayın.
Allah korusun canım. Çok şükür atlattınız.Allah korusun ben tekrar ederse diye çok korkuyorum: (
Çok şükür geçti gitti bir daha tekrarı olmasın inşallahAllah korusun ben tekrar ederse diye çok korkuyorum: (
ay evet. O değilde şu güllüoğlunun çekilişini daha çok istiyorum ben. O makinalara hayranım neler yaparım ben onla. Keşke o kadar pahalı olmasalarElbise çekilişi açıklansa artık yahu yine bi heyecanlardayım:)) ve bize çıkmazsa üzülmeyin yeni bi elbise çekilişi sırada bekliyo
İlk kez birine kesin olarakKüçük bir ipucu bizim kurbanimizin ismi iki hece :)
iki heceli cok bebek varr yoksa snadami bz cktkKüçük bir ipucu bizim kurbanimizin ismi iki hece :)
Mihtişim ip uçları gerçektenİkinci ipucuuuuu
Gozleri kahverengi
Ee napalm senin gbi direk syleyelimmiMihtişim ip uçları gerçekten
Valla sizn gozleri goremedikki hic belki szide kahverengi saniyodm@hiraysen biz cikmadik o zaman bizimki mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?