Aha sana da biz cikmadik o zamanKüçük bir ipucu bizim kurbanimizin ismi iki hece :)
ya çok güldüm bunaMihtişim ip uçları gerçekten
Sen araştırma bana çıktın zatenAha sana da biz cikmadik o zaman3 hece bizim
Sabah kalktim yataklari toplayıp kahvalti hazirladim sonra bulasiklari topladim camasir serdim tekrar camasir attim makinaya evi topladim supurdum halilari sildim banyoyu hipoladim camasir ve bulasik makinasini bosaltip camasir mak. tekrar calistirdim yemek yaptim. Bu arada oglumu kv uyuttu kendi evinde balkonu yikadim cocuklar uyaninca karinlarini doyurdum. Simdi camasir toplamaya gidiyorumSabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
Hepsi iki heceli yahuKüçük bir ipucu bizim kurbanimizin ismi iki hece :)
Bu kadar net soylemenden şüpheliyimSen araştırma bana çıktın zaten
kime kim çıktı kimin verdiği ip ucuBu arada @Akaibu kim çıktıverdigi ipucu ne oldu? Ben o kısmı kaçırdım
Masallah. Ben kalktigimda bugun temizlik yapayım silip supureyim dedim yemegi yaptım baktim kizim durmuyor miz mizlaniyo ayakkabisini getiriyor giydirfim annemgile gittim aksama kadar oturdum arada ciktim kizima kadife pijama aldim eve geldim temizlik yine kaldi.Sabah kalktim yataklari toplayıp kahvalti hazirladim sonra bulasiklari topladim camasir serdim tekrar camasir attim makinaya evi topladim supurdum halilari sildim banyoyu hipoladim camasir ve bulasik makinasini bosaltip camasir mak. tekrar calistirdim yemek yaptim. Bu arada oglumu kv uyuttu kendi evinde balkonu yikadim cocuklar uyaninca karinlarini doyurdum. Simdi camasir toplamaya gidiyorum
Neden olmasıniki heceli cok bebek varr yoksa snadami bz cktk
Sağol canım inşallah öyle olur bugünde evlilik yıldönümümüzAy çok güzel keyifli saatleriniz olsun
Belkide umutHepsi iki heceli yahu
En kötü gününüz böyle olsun canım. Nice senelereSağol canım inşallah öyle olur bugünde evlilik yıldönümümüz
Biz Niloya izlemiyoruz :)Kızım niloya ile uyuyor niloya ile evde dolasiyo niloya ile gezmeye gidiyor. Bi uzvu oldu artik niloyadan 1 dk ayri kalmiyor
Sağol canım inşallah öyle olur bugünde evlilik yıldönümümüz
nice mutlu seneleriniz olsn insallah. Benmde dogm gnumle evlilik yildonumumuz pespese sizn gbi:)Sağol canım inşallah öyle olur bugünde evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?