2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabahin sekizinde kalkmis mutfagni temizlemis utusunun bir kismini yapms oglunu yedirip ogken uykusuna yatirmis kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmis ortaligi da toparlamis kac hatun var acaba
Sabah kalktim yataklari toplayıp kahvalti hazirladim sonra bulasiklari topladim camasir serdim tekrar camasir attim makinaya evi topladim supurdum halilari sildim banyoyu hipoladim camasir ve bulasik makinasini bosaltip camasir mak. tekrar calistirdim yemek yaptim. Bu arada oglumu kv uyuttu kendi evinde balkonu yikadim cocuklar uyaninca karinlarini doyurdum. Simdi camasir toplamaya gidiyorum

Simdi katlanacak bi ton camasir var, dunden kalanlarda var toz alamadim aynalardaki el izlerini falan silecektim yetistiremedim

Masallah. Ben kalktigimda bugun temizlik yapayım silip supureyim dedim yemegi yaptım baktim kizim durmuyor miz mizlaniyo ayakkabisini getiriyor giydirfim annemgile gittim aksama kadar oturdum arada ciktim kizima kadife pijama aldim eve geldim temizlik yine kaldi.

Kızım niloya ile uyuyor niloya ile evde dolasiyo niloya ile gezmeye gidiyor. Bi uzvu oldu artik niloyadan 1 dk ayri kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…