2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar giremiyorum hiç rüzgar cok hastaateş öksürük balgam cok fenayız(( onunla beraber bende bittim sürekli aglıyo huysuz huzursuz bi de köpek dişleri geliyo hepsi birleşti ateş var diye bi kaç gün evden çalıştım o kadar bitkinim ki .. Ne zaman kargoya verceğiniz netleştimi acaba geç kalmıyım güzel sürprizim için:)

Çook geçmiş olsun canım ikinizede.
Kargoları 21 inde göndermeyi düşünüyoruz. 23 ü gibi elimize ulaşsın hepimizin diye

Çook geçmiş olsun canım ikinizede.
Kargoları 21 inde göndermeyi düşünüyoruz. 23 ü gibi elimize ulaşsın hepimizin diye

Tamamdır süper :) 19-20 aralıkta sınavlarım var SPK için. Haftasonu vericem kargoyaa inşalah begenır kurbanım süprizlerimi:)

tink minky kukulinin sarkilarini dinliyor musunuz. ardayi bilmiyorum ama ben cok sevdil surekli dilime is yerinde.de soyluyorum arada
Gökçenin izlediği tek çizgifilm. Niloya ve pepeyi sevmedi. Her sabah biz 5 dk daha fazla uyuyalım diye babasının tlfnundan açıyoruz.
Telefonu gösterip kukuli diyo kusacak gib söylüyo ama gh arası bi harfle ghughuli diyo
Resmen tüm şarkıları ezberlemişim. Yaz geldi şarkısında sivrisinek pire kene yaz geldi kısmında bunların camdan içeri halay çekerek girmesine bayılıyorum elini yıka şarkısında da çocukların dansı süper

cok gecmis olsn canm.

Benim alışveriş tamam herşeyim hazır sadece bi süprüz yaptırıyorum o kaldı pazartesi hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…