Allah beni bildiği gibi yapsın diyorum başka bişey demiyorum
Sana mı ben çıktım bana mı senBana kesin oslew çıktı o zaman))
aaa ne kadar güzel upuzun musmutlu yıllarınız olsunSağol canım inşallah öyle olur bugünde evlilik yıldönümümüz
çok geçmiş olsun Can'ımArkadaşlar giremiyorum hiçrüzgar cok hastaateş öksürük balgam cok fenayız (( onunla beraber bende bittim sürekli aglıyo huysuz huzursuz bi de köpek dişleri geliyo hepsi birleşti ateş var diye bi kaç gün evden çalıştım o kadar bitkinim ki .. Ne zaman kargoya verceğiniz netleştimi acaba geç kalmıyım güzel sürprizim için:)
ben yeni bir elbise paylaştım :))Elbiseyide kazanamadik
Bende iki tane kazandım ve hoşuma gidene katılmaya devaminstagramda ki mi?
aaay ben inst.dan 2 kez bişey kazandım..azimle de beğendiğim şeyler için devam ediyorum katılmaya..
emin misinBenim zanlım kesin @Akaibu ve @minnakkartal değilisimdeyimgucumdeyim ve @hiraysen de verdikleri ipucu ile değil kaldı 4 yada 5 kisi
çok yakışmış fındık
Sana benSana mı ben çıktım bana mı sen
Ben iki seferdir boş dönüyorumElim boş popom yaş döndüm hiç istediğim gibi bişi bulamadım dedim zaten ben en çok bu kısımda zorlancam diye bide eşim yanımdaydı kafamı kurcaladı hafta içi gidip kendim halletcem
Ben pembe kutu aldım bugünSana ben
HahaBen pembe kutu aldım bugün
Bana kız çıktığı için mi yoksa hediye kızdan gittiği için mi
En kötü gününüz böyle olsun canım. Nice senelere
nice mutlu seneleriniz olsn insallah. Benmde dogm gnumle evlilik yildonumumuz pespese sizn gbi:)
tesekkur ederim kizlaraaa ne kadar güzel upuzun musmutlu yıllarınız olsun
çok geçmiş olsun Can'ım
ben yeni bir elbise paylaştım :))
Bende iki tane kazandım ve hoşuma gidene katılmaya devam
emin misin
çok yakışmış fındık
o miksere 16352627277 kez katildm :))aa böyle konuşmak yok. evrene güzel mesajlar gönderiyoruz.bir gün bizede çıkacak. biz çok şanslıyız. hatta sıradaki güllüoğlu mikseri bizden birine çıkacak inanıyorum
sizde olmasanız napardım
masallah cok yakismis
Cok uykm var hira uyusada uyusamUyudu mu herkes
Wuhuuuu şuraya bi tebrik bırakayım o Zaman ben
Bir mi bi kaç kişiye hemde
rakibin olabilirim.
sabahın 6 sında kalkıp sıpayla kahvaltı edip evi süpürüp oyun oynayıp. O uyurken yerleri silip toz aldım duşa girdim banyoyu temizledim. Gökçenin öğle yemeğini hazırladım
Yarım saat önce uyandı şimdide öğle yemeğini yediriyorum
Bir an eşten bahsediyorsun sandım
BilemiyorumBenim zanlım kesin @Akaibu ve @minnakkartal değilisimdeyimgucumdeyim ve @hiraysen de verdikleri ipucu ile değil kaldı 4 yada 5 kisi
Hayır :)Uyudu mu herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?