2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Saat ikide dişçi randevum var yine benim.allahım yardım et dişçi günleri işkenceye dönmeye başladı. Ağzımda yapılması gereken 6 diş var. Cerrahın alabilecegi bi diş varmış bide offf düşündükçe içim şişiyo.bu işkence bi bir ay daha sürer sanırım

geçmiş olsun Can'ım

gecmis olsn cnm bndensin:) bnde discideym off offf cok dertliym bukonuda

Umusla topladık valileri gidiyoruz haftaiçi eğitimim var merkez de gidiş dönüş yapsam çok zaman kaybı olacaktı bizde tası tarağı topladık dayimlara gidiyoz ordan gitcem umutta yengem de kalacak kardeşim de gelecek dersi olmadığı zamanlarda o bakacak öyle idare etcem kolay geçer inşallah

Artık eğitimlere beni göndermiyorlar :)

Yiğit artık zeytin yiyo kızlar bi süredir hiç ağzına bile surmuyodu nolduysa en sevdiği yiyecek haline geldi birdenbire:))
Maşallah canim benimki ezmesini bile yemiyo en zor öğünümüz kahvaltı benimki de birdenbire sever inşallah demek ki zorlamayacakmisiz esince yiyolar

Yiğit artık zeytin yiyo kızlar bi süredir hiç ağzına bile surmuyodu nolduysa en sevdiği yiyecek haline geldi birdenbire:))
maşallah yiğite. Ben ezip bişeylerin içine saklıyorum anca öyle yiyo. Çok koyarsam farkedip onuda yemiyo hatta. Bizimki ne zaman alışcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…