- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Günaydın :)Gunaydnn iyi pazarlar
Maşallah kuzuyaYiğit artık zeytin yiyo kızlar bi süredir hiç ağzına bile surmuyodu nolduysa en sevdiği yiyecek haline geldi birdenbire:))
geçmiş olsun Can'ımSaat ikide dişçi randevum var yine benim.allahım yardım et dişçi günleri işkenceye dönmeye başladı. Ağzımda yapılması gereken 6 diş var. Cerrahın alabilecegi bi diş varmış bide offf düşündükçe içim şişiyo.bu işkence bi bir ay daha sürer sanırım
gecmis olsn cnm bndensin:) bnde discideym off offf cok dertliym bukonudaSaat ikide dişçi randevum var yine benim.allahım yardım et dişçi günleri işkenceye dönmeye başladı. Ağzımda yapılması gereken 6 diş var. Cerrahın alabilecegi bi diş varmış bide offf düşündükçe içim şişiyo.bu işkence bi bir ay daha sürer sanırım
Artık eğitimlere beni göndermiyorlar :)Umusla topladık valileri gidiyoruz haftaiçi eğitimim var merkez de gidiş dönüş yapsam çok zaman kaybı olacaktı bizde tası tarağı topladık dayimlara gidiyoz ordan gitcem umutta yengem de kalacak kardeşim de gelecek dersi olmadığı zamanlarda o bakacak öyle idare etcem kolay geçer inşallah
Maşallah canim benimki ezmesini bile yemiyo en zor öğünümüz kahvaltı benimki de birdenbire sever inşallah demek ki zorlamayacakmisiz esince yiyolarYiğit artık zeytin yiyo kızlar bi süredir hiç ağzına bile surmuyodu nolduysa en sevdiği yiyecek haline geldi birdenbire:))
maşallah yiğite. Ben ezip bişeylerin içine saklıyorum anca öyle yiyo. Çok koyarsam farkedip onuda yemiyo hatta. Bizimki ne zaman alışcak bakalımYiğit artık zeytin yiyo kızlar bi süredir hiç ağzına bile surmuyodu nolduysa en sevdiği yiyecek haline geldi birdenbire:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?