Ne arıyosun kineHiç bi yerde bulamadım aradığımı. Tüm hazırlığımı ona göre yapmıştım
Son bi yere daha bakıcam onda da bulamazsam tüm hediyeyi tekrar düşünmem gerekecekya da internetten bulabilir miyim acaba
Bazı fırsatçılar varmış forumdaNe arıyosun kine
Anlaşılan senin kurban biz değiliz 2-3 yaş bize seneye de olmaz :))Kızlaaar bi baksanıza bişi sorcam. Zaradayım şimdi kurbanıma bişey beğendim seneyede giysin istiyorum 2 3 yaş alayım diyorum. Ne derseniz ? Küçük alacağıma büyük mü alsam azcık..
Hahaha aklıma da geldi. Eşime dedim kesin ona çıktım sanacak die ama neden olmasın belkide kurban mi zanlımi unuttum hangisi belkide o sensinisimdeyimgucumdeyim bni eklemissn faceden snami cktm yoksa :)))
Kartal yuvasından aldık Can'ım ama nette de var şort çorap üst şeklinde üçlü olarak satılıyo@minnakkartal miraya formayı nerden aldın. Eşimin doğum gününde ikisinede Beşiktaş forması alıcaktım babalı kızlık giysiler diye ama internette gökçeye göre forma göremedim :/
Bunu gördüm de üçlü takım değil sadece üst bakmıştım. Bir fenerbahçeli olarak düştüğüm hallere bakisimdeyimgucumdeyim ben 92 aldım büyük oldu tabi ama yaza diğeri küçük olur gibiydi
Tek üst olarak beden 116 dan başlıyormuşBunu gördüm de üçlü takım değil sadece üst bakmıştım. Bir fenerbahçeli olarak düştüğüm hallere bak
Cık cık cıkTek üst olarak beden 116 dan başlıyormuş
Bide kızlar babalarının takımını tutar annelerde destekler
Can'ım bana bişi almana gerek yok hiç zahmet etmeBen de bebişin hediyesini aldım birde yigenimin yarın 6 ay kınası varmış ona hediye aldım annem aradı ben çıkamayacagım benim hediyemi de sen al dedi kafam çorba oldu hediye seçerken hepsini hallettim beğenerek aldım sadece kurbanımın annesine ne alacağımı bilemedim sanırım bir kez daha alışverişe çıkcam
No no no olmaz alcamCan'ım bana bişi almana gerek yok hiç zahmet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?