2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hiç bi yerde bulamadım aradığımı. Tüm hazırlığımı ona göre yapmıştım
Son bi yere daha bakıcam onda da bulamazsam tüm hediyeyi tekrar düşünmem gerekecek ya da internetten bulabilir miyim acaba

Maşallah lar için teşekkürler teyzelerimiz.sanırım bundan iki ay önce falan burda yigiti şikayet etmiştim zeytini yiyip çekirdeğini çıkaran bebekler var.yiğit çekirdeği çıkarmayı bırak daha bi zeytin bile yemedi diye. Evet kafa esti ve yemeye başladı çok seviyo:))

Sağolun kızlar cerrahın alması gereken bi diş vardı tam bi işkence olarak bugunude atlattık. Daha bi milyon is var yapılacak ama(

Kızlaaar bi baksanıza bişi sorcam. Zaradayım şimdi kurbanıma bişey beğendim seneyede giysin istiyorum 2 3 yaş alayım diyorum. Ne derseniz ? Küçük alacağıma büyük mü alsam azcık..

Kızlaaar bi baksanıza bişi sorcam. Zaradayım şimdi kurbanıma bişey beğendim seneyede giysin istiyorum 2 3 yaş alayım diyorum. Ne derseniz ? Küçük alacağıma büyük mü alsam azcık..
Anlaşılan senin kurban biz değiliz 2-3 yaş bize seneye de olmaz :))
Ama bende senin gibi düşünüyorum biraz büyük olsun mevsimlik olursa Seneye baharda da giyer

@minnakkartal miraya formayı nerden aldın. Eşimin doğum gününde ikisinede Beşiktaş forması alıcaktım babalı kızlık giysiler diye ama internette gökçeye göre forma göremedim :/

Ben de bebişin hediyesini aldım birde yigenimin yarın 6 ay kınası varmış ona hediye aldım annem aradı ben çıkamayacagım benim hediyemi de sen al dedi kafam çorba oldu hediye seçerken hepsini hallettim beğenerek aldım sadece kurbanımın annesine ne alacağımı bilemedim sanırım bir kez daha alışverişe çıkcam

Can'ım bana bişi almana gerek yok hiç zahmet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…