geçmiş olsun canım. Benimde 4 diş vardı yaptırdım kurtuldum çok rahatım. Darısı başınaSağolun kızlar cerrahın alması gereken bi diş vardı tam bi işkence olarak bugunude atlattık. Daha bi milyon is var yapılacak ama(
Oldu canımNe arıyosun kine
ay kesin ece bizden kiloludur biz değiliz o zaman. Oysaki içime hep sen doğmuştun.Ben 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum
Biz de değiliz o zamanBen 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum
Şaşırtmacaya gelmeyiz tatlım eceden küçükgene dicektin bence :))Ben 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum
ahaaa kesn biziz tamamdr buldm sensn@hiraysen iki hecelisinizde
kesn kiz bebek cktti sna acaba kim kimmmBen 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum
Ne arıyorsun yardımcı olalımHiç bi yerde bulamadım aradığımı. Tüm hazırlığımı ona göre yapmıştım
Son bi yere daha bakıcam onda da bulamazsam tüm hediyeyi tekrar düşünmem gerekecekya da internetten bulabilir miyim acaba
Ne alacağına bağlı canım su an 18 aylıklar biz dışındaki bebislerKızlaaar bi baksanıza bişi sorcam. Zaradayım şimdi kurbanıma bişey beğendim seneyede giysin istiyorum 2 3 yaş alayım diyorum. Ne derseniz ? Küçük alacağıma büyük mü alsam azcık..
Çoh yardım seversiniz canım sağolun gerçektenNe arıyorsun yardımcı olalım
ay kesin ece bizden kiloludur biz değiliz o zaman. Oysaki içime hep sen doğmuştun.Yoksa bu mesajda mı bir şaşırtmaca
Biz de değiliz o zaman
Şaşırtmacaya gelmeyiz tatlım eceden küçükgene dicektin bence :))
ahaaa kesn biziz tamamdr buldm sensn
kesn kiz bebek cktti sna acaba kim kimmm
belli olmaz kizlar belli icinizden birisidir belki kiz belki erkektir Ben bedenini deneyecegim ama kizda olabilir bilemiyorum artik:)yazyagmuru valla bizde değiliz o kurban o zaman ececiğim bizden şişko :)
Neden bilemedin acaba. Halbüsü o kadar herşeyi ortada bir insan ki kendisiNiye beğenmiyim canımyalnız ig deki adını bilemedim ben
Neden bilemedin acaba. Halbüsü o kadar herşeyi ortada bir insan ki kendisi
maşallah eceye miranın su biberonu da avent ona alışabilmişti bi tek denemediğim biberon kalmamıştır heraldeKizlar bugun eceye aventin biberonunu aldim anne memesine yakin diye sute alismasi acisindan balli sut yapip verdim hepsini olmasa da nir kismini icti sevdi bu biberonu bir de tam bir kestane hastası babası da öyle eşim yapıyor ece yiyiyor:))
O zaman ben sana kesin çıkmadımNiye beğenmiyim canımyalnız ig deki adını bilemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?