2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum

ay kesin ece bizden kiloludur biz değiliz o zaman. Oysaki içime hep sen doğmuştun. Yoksa bu mesajda mı bir şaşırtmaca

Biz de değiliz o zaman

Şaşırtmacaya gelmeyiz tatlım eceden küçükgene dicektin bence :))

Ne arıyorsun yardımcı olalım

Kızlaaar bi baksanıza bişi sorcam. Zaradayım şimdi kurbanıma bişey beğendim seneyede giysin istiyorum 2 3 yaş alayım diyorum. Ne derseniz ? Küçük alacağıma büyük mü alsam azcık..
Ne alacağına bağlı canım su an 18 aylıklar biz dışındaki bebisler

ay kesin ece bizden kiloludur biz değiliz o zaman. Oysaki içime hep sen doğmuştun. Yoksa bu mesajda mı bir şaşırtmaca

Biz de değiliz o zaman

Şaşırtmacaya gelmeyiz tatlım eceden küçükgene dicektin bence :))

ahaaa kesn biziz tamamdr buldm sensn

kesn kiz bebek cktti sna acaba kim kimmm

yazyagmuru valla bizde değiliz o kurban o zaman ececiğim bizden şişko :)
belli olmaz kizlar belli icinizden birisidir belki kiz belki erkektir Ben bedenini deneyecegim ama kizda olabilir bilemiyorum artik:)

maşallah eceye miranın su biberonu da avent ona alışabilmişti bi tek denemediğim biberon kalmamıştır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…