Gökçede çok seviyo canım kestaneyi. çok vitaminli bol bol yesinler şifa olsunKizlar bugun eceye aventin biberonunu aldim anne memesine yakin diye sute alismasi acisindan balli sut yapip verdim hepsini olmasa da nir kismini icti sevdi bu biberonu bir de tam bir kestane hastası babası da öyle eşim yapıyor ece yiyiyor:))
Ben sana mi çıktım bu kadar taktın banaAkaibu .!.:Neden bilemedin acaba. Halbüsü o kadar herşeyi ortada bir insan ki kendisi
İtiraf etBen sana mi çıktım bu kadar taktın bana
Hahaha o kadar meraktan sonra olsun bu kadar :)
Ben bebekken chicco almıştım almadı ben de başka denemedim süte alissin istiyorum ilerde memeyi bırakınca süt içer jokerden aldım indirimdeydi ıslak mendillerde uygundu biberon 29.90 ıslak mendil 3 lü uni baby 9.90 uygun geldi banamaşallah eceye miranın su biberonu da avent ona alışabilmişti bi tek denemediğim biberon kalmamıştır heralde
Gökçede çok seviyo canım kestaneyi. çok vitaminli bol bol yesinler şifa olsun
gokceye de maşallah canım ağızlarınıntadını biliyorlar:)Gökçede çok seviyo canım kestaneyi. çok vitaminli bol bol yesinler şifa olsun
Dün ben de yazmıştımKimin kime çıktığını çok merak ediyorum
Her çocuk farklıdır hastalıktan kaynaklı değilse 2 yaş sendromuna yavaş yavaş giriyorsunuz demektir, bizde de istediği olmayınca yapıyorKızlar Ece son zamanlarda çok huysuz oldu gece doğru düzgün uyumadi yanıma alıp uyutuyorum uyuyor yerine yatiriyorum çığlık çığlığa ağlıyor en son sabah 5 te çok ağladı salona geçtim esimde kalktı niloya aç diyor bize neyse en son 6 civarı uyudu çok yorucuydu diş mi yoksa başka birsey mi bugün avm de bizimkilere göre tirtil vardı ona binmek istedi başka çocuklar anne babasının kucağında sessizce beklerken Ece binmek istiyor o alana gidiyor ağlıyor durdiramiyoruz. herkes bize bakıyor neyse bindi çok hoşuna gitti bitince inmek istemedi yine çığlık çığlığa yürüyen merdiven hoşuna gitti sustu ondan inince yine aynı saçımı çekti o sinirle bazen çok sinirim bozuluyor bu davranislari yeni başladı neden böyle yolunda olmayan birseymi var hiçbir yerde hicbir çocuk böyle değil ben rastlamadim endiselenmelimiyim bilemiyorum
Ihh olmaz öyle pırt diye soyleriz o zamanVe gerçekten çekiliş bitince hediyesiz öylesine bi çekiliş daha yapalım bence çok eğlenceliymiş
Yani bizde de aşağı yukarı durum aynı bizimkiler kuduruk :)Kızlar Ece son zamanlarda çok huysuz oldu gece doğru düzgün uyumadi yanıma alıp uyutuyorum uyuyor yerine yatiriyorum çığlık çığlığa ağlıyor en son sabah 5 te çok ağladı salona geçtim esimde kalktı niloya aç diyor bize neyse en son 6 civarı uyudu çok yorucuydu diş mi yoksa başka birsey mi bugün avm de bizimkilere göre tirtil vardı ona binmek istedi başka çocuklar anne babasının kucağında sessizce beklerken Ece binmek istiyor o alana gidiyor ağlıyor durdiramiyoruz. herkes bize bakıyor neyse bindi çok hoşuna gitti bitince inmek istemedi yine çığlık çığlığa yürüyen merdiven hoşuna gitti sustu ondan inince yine aynı saçımı çekti o sinirle bazen çok sinirim bozuluyor bu davranislari yeni başladı neden böyle yolunda olmayan birseymi var hiçbir yerde hicbir çocuk böyle değil ben rastlamadim endiselenmelimiyim bilemiyorum
aaa aldm ama ben. seneye de olmaz mı şimdi mirayaAnlaşılan senin kurban biz değiliz 2-3 yaş bize seneye de olmaz :))
Ama bende senin gibi düşünüyorum biraz büyük olsun mevsimlik olursa Seneye baharda da giyer
Demekki bizde çıkmadık sana :) ben 2 3 yaş aldım çünkü zaranın kalıpları biraz dar ayrıca bu senede giyer diye düşünüyorum. Seneye zaten rahat rahat giyer.Ben 18_24 ay aldım hediyeyi baharlık kurbanım şu anda Eceyle aynı boy kiloda hemen hemen birazdan Ecenin üstünde deneyeceğim tam olursa degiştircem biraz büyük olursa degistirmeyeceğim bahara olur çünkü ben çok büyükte olsun istemiyorum
Kıyafet aldımNe alacağına bağlı canım su an 18 aylıklar biz dışındaki bebisler
Kv karşı komşunun kızı 3 yaşında. Aynen senin anlattıklarını yaşıyorlarmış. Gece birden çığlık çığlık ağlıyormuş. Gündüzde öyleymiş. Dr gitmişler. 3 yaş sendromu demiş. 2 yaşı duymuştum ama 3 yaşı hiç duymamıştım. Belki ecede 1.5 yaş sendr. yaşıyordur..Kızlar Ece son zamanlarda çok huysuz oldu gece doğru düzgün uyumadi yanıma alıp uyutuyorum uyuyor yerine yatiriyorum çığlık çığlığa ağlıyor en son sabah 5 te çok ağladı salona geçtim esimde kalktı niloya aç diyor bize neyse en son 6 civarı uyudu çok yorucuydu diş mi yoksa başka birsey mi bugün avm de bizimkilere göre tirtil vardı ona binmek istedi başka çocuklar anne babasının kucağında sessizce beklerken Ece binmek istiyor o alana gidiyor ağlıyor durdiramiyoruz. herkes bize bakıyor neyse bindi çok hoşuna gitti bitince inmek istemedi yine çığlık çığlığa yürüyen merdiven hoşuna gitti sustu ondan inince yine aynı saçımı çekti o sinirle bazen çok sinirim bozuluyor bu davranislari yeni başladı neden böyle yolunda olmayan birseymi var hiçbir yerde hicbir çocuk böyle değil ben rastlamadim endiselenmelimiyim bilemiyorum
Bilmiyorum canım inşallah iki yaş sendromudurHer çocuk farklıdır hastalıktan kaynaklı değilse 2 yaş sendromuna yavaş yavaş giriyorsunuz demektir, bizde de istediği olmayınca yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?