- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Kızlar Ece son zamanlarda çok huysuz oldu gece doğru düzgün uyumadi yanıma alıp uyutuyorum uyuyor yerine yatiriyorum çığlık çığlığa ağlıyor en son sabah 5 te çok ağladı salona geçtim esimde kalktı niloya aç diyor bize neyse en son 6 civarı uyudu çok yorucuydu diş mi yoksa başka birsey mi bugün avm de bizimkilere göre tirtil vardı ona binmek istedi başka çocuklar anne babasının kucağında sessizce beklerken Ece binmek istiyor o alana gidiyor ağlıyor durdiramiyoruz. herkes bize bakıyor neyse bindi çok hoşuna gitti bitince inmek istemedi yine çığlık çığlığa yürüyen merdiven hoşuna gitti sustu ondan inince yine aynı saçımı çekti o sinirle bazen çok sinirim bozuluyor bu davranislari yeni başladı neden böyle yolunda olmayan birseymi var hiçbir yerde hicbir çocuk böyle değil ben rastlamadim endiselenmelimiyim bilemiyorum
kestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)Kizlar bugun eceye aventin biberonunu aldim anne memesine yakin diye sute alismasi acisindan balli sut yapip verdim hepsini olmasa da nir kismini icti sevdi bu biberonu bir de tam bir kestane hastası babası da öyle eşim yapıyor ece yiyiyor:))
bana ciktinBen sana mi çıktım bu kadar taktın bana
bndeeKimin kime çıktığını çok merak ediyorum
Aynen ya aglasna diyorm aglama numarasi yapiyo gulsene diyorm guluyo kahkahayla catlak benm kiz ya taklitci hep numara zilliÖyküde hemen yalandan ağlıyo babası diyo bu sefer ağlayarak herşeyi elde edemezsin falan diye susuyo
Bende arada kızıp sinirleniyorum ama çoğu zaman sakin olmaya çalışıyorum
Çok komikler yaa hele yalandan ağlaması anca bağrıntı
Bnce oyle gbi canm. Hirada oyle yapiyo hergun huyu degisiyo sanki. İstedgni yapmaynca kendini geri geri atiyo snirleniyo. Bikac gundurde bana bagriyo. Yumruklarni skip bana bagriyo snirleniyo sus fln diyo bana. Yanindada ne kavga ne tartsma hcbisey olmamistr nerden ogrendyseBilmiyorum canım inşallah iki yaş sendromudur
Yani bizde de aşağı yukarı durum aynı bizimkiler kuduruk :)
yazyagmuru niloya ya gitcekmisiniz ben götürcem öyküyü sende götürceksen bilet almak lazım 27 aralıkta 13 ve 15 gösterimi varmış
aaa aldm ama ben. seneye de olmaz mı şimdi miraya
Demekki bizde çıkmadık sana :) ben 2 3 yaş aldım çünkü zaranın kalıpları biraz dar ayrıca bu senede giyer diye düşünüyorum. Seneye zaten rahat rahat giyer.
Kıyafet aldım
Kv karşı komşunun kızı 3 yaşında. Aynen senin anlattıklarını yaşıyorlarmış. Gece birden çığlık çığlık ağlıyormuş. Gündüzde öyleymiş. Dr gitmişler. 3 yaş sendromu demiş. 2 yaşı duymuştum ama 3 yaşı hiç duymamıştım. Belki ecede 1.5 yaş sendr. yaşıyordur..
Canim gökçede şuaralar çok huysuz ve herseye ağlıyor. Bazen sinirleniyorum ister istemezherseyi aglayarak yaptırmaya çalışıyor. Eşime dedim bugün. Oda farkında olduğunu ama dönemsel olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Evin içinde bebek arabasına binmek istiyor yapmayınca kendini yerlere atıp içli içli ağlıyor. Dayanamıyorum çok üzülüyorum o öyle agladıkça. Kendimi gattar bi anne gibi hissediyorum hatta ama her ağladığında da istediğini yaparsan bu dönemde, sonrası kötü olacak diye düşünüyorum ki eşimde benimle hem fikir. O yüzden uzulsekte istediğini yapmıyoruz. Ama bazen kaçamak yapıp yapıyoruz istediğini. Umarım donemseldir.
inşallah donemseldir kızlar rahatladım biraz gittiğimiz ortamda hep sakin bebekler var bizimki gibi olanı görmedim artık endişe etmeye başladım bugün avm de öyle bir ağlıyordu ki herkes dönüp sese bakıyor o sese yani çocuğun bir yeri sıkıştı birşey oldu falan sanırlarBnce oyle gbi canm. Hirada oyle yapiyo hergun huyu degisiyo sanki. İstedgni yapmaynca kendini geri geri atiyo snirleniyo. Bikac gundurde bana bagriyo. Yumruklarni skip bana bagriyo snirleniyo sus fln diyo bana. Yanindada ne kavga ne tartsma hcbisey olmamistr nerden ogrendyse
İyi yapmışsın canım tabi rahat rahat olur dahasonra da ben Eceye denedim aldiklarimi kollar uzun geldi bedenide iyi ama bahara kadar çok buyuyerlermi yani 4 ay sonra eşim olur dedi bahara çok uzun zaman yok dedi ama bır yandan da bir buyuguyle degistirsem mi diyorum ayrıca belki sen cikmissindir canım:))aaa aldm ama ben. seneye de olmaz mı şimdi miraya
Demekki bizde çıkmadık sana :) ben 2 3 yaş aldım çünkü zaranın kalıpları biraz dar ayrıca bu senede giyer diye düşünüyorum. Seneye zaten rahat rahat giyer.
Kıyafet aldım
Kv karşı komşunun kızı 3 yaşında. Aynen senin anlattıklarını yaşıyorlarmış. Gece birden çığlık çığlık ağlıyormuş. Gündüzde öyleymiş. Dr gitmişler. 3 yaş sendromu demiş. 2 yaşı duymuştum ama 3 yaşı hiç duymamıştım. Belki ecede 1.5 yaş sendr. yaşıyordur..
bekliyorummBen bir ipucuuu daha vercem
kestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)
bana ciktin
bndee
kestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)
bana ciktin
bndee
Bizde çok seviyoruz canim yapıyoruz sürekli hamileyken ben de çok yedim eşim kendi pişiriyor çok keyif alıyor yaparken geçen sene abimin eşi hamileydi canı istemiş abim sevmiyor bize geldikler eşim yaptı yedik beraberkestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)
bana ciktin
bndee
haydaaa bosuna beklemisim bz olablirzde olmayablirzde :) ruyalarima grick artk valla4 yada 5 harfli bizim kurban6 çok zor bir ihtimal
Dayan son 1 hafta :)haydaaa bosuna beklemisim bz olablirzde olmayablirzde :) ruyalarima grick artk valla
Ayy benim kurbanimin ismi de oradan bana bakıyor ip ucu da versem anlasilirGökçe
Mira
Aren
Bilgehan
Öykü
Rüzgar
Ece
Hira
Emre
Çok tatlı tüm isimler
he he he söylerim ama benim ismarlamam lazım sen misafirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?