2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canim gökçede şuaralar çok huysuz ve herseye ağlıyor. Bazen sinirleniyorum ister istemez herseyi aglayarak yaptırmaya çalışıyor. Eşime dedim bugün. Oda farkında olduğunu ama dönemsel olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Evin içinde bebek arabasına binmek istiyor yapmayınca kendini yerlere atıp içli içli ağlıyor. Dayanamıyorum çok üzülüyorum o öyle agladıkça. Kendimi gattar bi anne gibi hissediyorum hatta ama her ağladığında da istediğini yaparsan bu dönemde, sonrası kötü olacak diye düşünüyorum ki eşimde benimle hem fikir. O yüzden uzulsekte istediğini yapmıyoruz. Ama bazen kaçamak yapıp yapıyoruz istediğini. Umarım donemseldir.

Öyküde hemen yalandan ağlıyo babası diyo bu sefer ağlayarak herşeyi elde edemezsin falan diye susuyo
Bende arada kızıp sinirleniyorum ama çoğu zaman sakin olmaya çalışıyorum
Çok komikler yaa hele yalandan ağlaması anca bağrıntı

kestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)

Ben sana mi çıktım bu kadar taktın bana
bana ciktin

Kimin kime çıktığını çok merak ediyorum
bndee

Aynen ya aglasna diyorm aglama numarasi yapiyo gulsene diyorm guluyo kahkahayla catlak benm kiz ya taklitci hep numara zilli

Bilmiyorum canım inşallah iki yaş sendromudur
Bnce oyle gbi canm. Hirada oyle yapiyo hergun huyu degisiyo sanki. İstedgni yapmaynca kendini geri geri atiyo snirleniyo. Bikac gundurde bana bagriyo. Yumruklarni skip bana bagriyo snirleniyo sus fln diyo bana. Yanindada ne kavga ne tartsma hcbisey olmamistr nerden ogrendyse

Yani bizde de aşağı yukarı durum aynı bizimkiler kuduruk :)

yazyagmuru niloya ya gitcekmisiniz ben götürcem öyküyü sende götürceksen bilet almak lazım 27 aralıkta 13 ve 15 gösterimi varmış

inşallah donemseldir kızlar rahatladım biraz gittiğimiz ortamda hep sakin bebekler var bizimki gibi olanı görmedim artık endişe etmeye başladım bugün avm de öyle bir ağlıyordu ki herkes dönüp sese bakıyor o sese yani çocuğun bir yeri sıkıştı birşey oldu falan sanırlar

İyi yapmışsın canım tabi rahat rahat olur dahasonra da ben Eceye denedim aldiklarimi kollar uzun geldi bedenide iyi ama bahara kadar çok buyuyerlermi yani 4 ay sonra eşim olur dedi bahara çok uzun zaman yok dedi ama bır yandan da bir buyuguyle degistirsem mi diyorum ayrıca belki sen cikmissindir canım:))

kestanemiiiiii bayilirimmmmm hamileyken hergece yiyodum hirada ondan cok seviyo galiba cok sk yapiyoruz bzde haftada iki kere aliyorz bi kilo bigecede :)

bana ciktin

bndee

bana ciktin

bndee

bana ciktin

bndee
Bizde çok seviyoruz canim yapıyoruz sürekli hamileyken ben de çok yedim eşim kendi pişiriyor çok keyif alıyor yaparken geçen sene abimin eşi hamileydi canı istemiş abim sevmiyor bize geldikler eşim yaptı yedik beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…