2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aynen emreyi anlatmissiniz.istedigi olmayinca yere atar kendini ya da kafasini en yakin yere vurmaya baslar.ilk zamanlar kizdm ama gormezden geliyorum artk.aglasa da yapmıyorum istedigini.gece uyanip aglamasi yok ama istedigi bisey olmayinca ayni sizin kizlar gibiumarım donemseldir.

Anlaşılan bu bebeler yine birleşmiş biri sendroma girince hepsi girmiş bizde de durum aynı hele o yalandan ağlamalar bi süre istediği olmayınca gözünden yaş da geliyo bu sefer bende yada babasında yelkenler suya kararlı olamıyoruz
Bi de o kadar söyleniyoki hanım hiçbişiden memnun değil babasıda yakında sivilceleride olur benim ergenimin diyo :))

Gökçede aynı. Ben aşıdan diye düşünüyodum. Bi haftadır daha da abarttı çünkü. Ama aşı olmayan bebişlerde öyleymiş.
Dün arabaya bindik diye gökçede ağlamaya başladı ve bildiğin yalandan ağlıyo. Eşimde niye ağlıyodun falan diyo. Öyle söyleyince daha da abartıyo ağlama işini gökçe. Öyle söyleme diyorum hep ama anlatamıyorum kendisine. Sanıyo ki bi bizim çocuk böyle.
Ben hiç aldırmıyorum yalandan ağladığını farkettiğimde kendi kendime şarkı söylüyorum konuşuyorum aa bu neymiş falan diyince hemen dikkat kesiliyo. Daha çabuk sakinleşiyo.
Sabrımın taştığı noktadaysamda konuşmuyorum hiç ister istemez kızarak konuşurum diye.
2 yaş sendromuna bu kadar erken girdilerde ne zaman bitcek acaba.
Yok iki yaş değil ayak sesleriyse de yandık ki ne yandık

kasaya kim ilk giderse hız da üstüme tanımam ben ısmarlarım karışmam
Kasaya ilk kim giderse bende hızlıyımdır ama:))
Aynen canım dün Avm de yere attı kendini birşeye kafayı taktımı böyle kendini paralıyor
cok sagolun rahimini alcaklar.
gecmis olsun canım Allah sifa versin

bu akşam eşim maça gidiyor malum derbi var bende iş çıkışı direk avm ye gidicem tek başıma daha rahat gezerim inşallah da gönlüme göre bişi bulurum bide miroşa gelinlik almak istiyorum gelin gelin diye geziyo evde teyzesinin provasına gitmiştik o günden beri taktı ve giderek daha süslü oluyo üzerine bişi dökülse hemen çıkarttırıyo dün akşam çoraplarını pijamasının içine soktum allahım çıkarttırana kadar tepindi bir de gerçek bi fanatik formayı giydirdim akşam armasını öpüyo gool goll diye geziyo çıkarttırana kadar akla karayı seçtim

alcan ozman ee kiz annesi olmak bnu gerektirir:)

Kızlar balık çorbası ısıtılır mı? Hep tek kaselik yapıyodum bu sefer kafam gitmiş çok yapmışım. Yarısını da akşam yedirsem ısıtıp bişey olur mu ki? Oyuncu annenin paylaştığı gibi yapıyım dedim sevdi bi de kerevizli falan.

aynı gün olacağı için bişi olmaz sanki bide tarifi denicektim bende ii oldu senin yazman

Ayyy yazyagmuru yalnız değilsin hiç merak etme bizimki de aynı şeyi yaptı migrosa gittik pingui aldım vermiyorum diye yırttı kendini inledi migros herkes bize bakıyo gözyaşlarıyla ağlıyo bi de çıktık aldım elime sustu hemen yedi yarısını bıraktı bitir onu diyorum bu seferde elinden almıyorum diye ağlıyo ben krize girdim yani of sonrada su diye ağlamaya başladı başıma ağrı girdi yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…