kasaya kim ilk giderse hız da üstüme tanımamhe he he söylerim ama benim ismarlamam lazım sen misafirsin:)
Kızlar Ece son zamanlarda çok huysuz oldu gece doğru düzgün uyumadi yanıma alıp uyutuyorum uyuyor yerine yatiriyorum çığlık çığlığa ağlıyor en son sabah 5 te çok ağladı salona geçtim esimde kalktı niloya aç diyor bize neyse en son 6 civarı uyudu çok yorucuydu diş mi yoksa başka birsey mi bugün avm de bizimkilere göre tirtil vardı ona binmek istedi başka çocuklar anne babasının kucağında sessizce beklerken Ece binmek istiyor o alana gidiyor ağlıyor durdiramiyoruz. herkes bize bakıyor neyse bindi çok hoşuna gitti bitince inmek istemedi yine çığlık çığlığa yürüyen merdiven hoşuna gitti sustu ondan inince yine aynı saçımı çekti o sinirle bazen çok sinirim bozuluyor bu davranislari yeni başladı neden böyle yolunda olmayan birseymi var hiçbir yerde hicbir çocuk böyle değil ben rastlamadim endiselenmelimiyim bilemiyorum
Canim gökçede şuaralar çok huysuz ve herseye ağlıyor. Bazen sinirleniyorum ister istemezherseyi aglayarak yaptırmaya çalışıyor. Eşime dedim bugün. Oda farkında olduğunu ama dönemsel olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Evin içinde bebek arabasına binmek istiyor yapmayınca kendini yerlere atıp içli içli ağlıyor. Dayanamıyorum çok üzülüyorum o öyle agladıkça. Kendimi gattar bi anne gibi hissediyorum hatta ama her ağladığında da istediğini yaparsan bu dönemde, sonrası kötü olacak diye düşünüyorum ki eşimde benimle hem fikir. O yüzden uzulsekte istediğini yapmıyoruz. Ama bazen kaçamak yapıp yapıyoruz istediğini. Umarım donemseldir.
geçmiş olsun canım acil şifalar olsunKizlar gunaydn annem ameliyatta
Çok geçmiş olsun canım. Ne ameliyatıydı?Kizlar gunaydn annem ameliyatta
geçmiş olsun canım acil şifalar olsun
cok sagolun rahimini alcaklar.Çok geçmiş olsun canım. Ne ameliyatıydı?
geçmiş olsun canımKizlar gunaydn annem ameliyatta
Kasaya ilk kim giderse bende hızlıyımdır ama:))kasaya kim ilk giderse hız da üstüme tanımamben ısmarlarım karışmam
Aynen canım dün Avm de yere attı kendini birşeye kafayı taktımı böyle kendini paralıyorAynen emreyi anlatmissiniz.istedigi olmayinca yere atar kendini ya da kafasini en yakin yere vurmaya baslar.ilk zamanlar kizdm ama gormezden geliyorum artk.aglasa da yapmıyorum istedigini.gece uyanip aglamasi yok ama istedigi bisey olmayinca ayni sizin kizlar gibiumarım donemseldir.
gecmis olsun canım Allah sifa versincok sagolun rahimini alcaklar.
Geçmiş olsun canmcok sagolun rahimini alcaklar.
geçmiş olsun canım
Kasaya ilk kim giderse bende hızlıyımdır ama:))
Aynen canım dün Avm de yere attı kendini birşeye kafayı taktımı böyle kendini paralıyor
gecmis olsun canım Allah sifa versin
sagolun arkadaslarGeçmiş olsun canm
alcan ozman ee kiz annesi olmak bnu gerektirir:)bu akşam eşim maça gidiyor malum derbi var bende iş çıkışı direk avm ye gidicem tek başıma daha rahat gezerim inşallah da gönlüme göre bişi bulurum bide miroşa gelinlik almak istiyorum gelin gelin diye geziyo evde teyzesinin provasına gitmiştik o günden beri taktı ve giderek daha süslü oluyo üzerine bişi dökülse hemen çıkarttırıyo dün akşam çoraplarını pijamasının içine soktum allahım çıkarttırana kadar tepindi bir de gerçek bi fanatik formayı giydirdim akşam armasını öpüyo gool goll diye geziyo çıkarttırana kadar akla karayı seçtim
Cok geçmiş olsun canimcok sagolun rahimini alcaklar.
aynı gün olacağı için bişi olmaz sanki bide tarifi denicektim bende ii oldu senin yazmanKızlar balık çorbası ısıtılır mı? Hep tek kaselik yapıyodum bu sefer kafam gitmiş çok yapmışım. Yarısını da akşam yedirsem ısıtıp bişey olur mu ki? Oyuncu annenin paylaştığı gibi yapıyım dedim sevdi bi de kerevizli falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?