di mi yediriyim ben. Anne onayına ihtiyacım vardı:)aynı gün olacağı için bişi olmaz sanki bide tarifi denicektim bende ii oldu senin yazman
bende almadım dahaacaba hedayesini alamayan bir ben mi varım ki
acaba hedayesini alamayan bir ben mi varım ki
di mi yediriyim ben. Anne onayına ihtiyacım vardı:)
bende almadım daha
ay neyseki yalnız değilmişim anniş tamam bende kuzucuğumunkinide inşallah bu akşam hallederimBen de almadim
geçmiş olsun canım.Kizlar gunaydn annem ameliyatta
bende almadım. annemizin hediyesi hazır ama sıpanın ki değil :) bu hafta öğle aralarımı hediye işini ayırıcam.acaba hedayesini alamayan bir ben mi varım ki
Çok geçmiş olsn cnm. Annem de aldırmıştı rahmini. İlk gece biraz zor geçer ama sonra toparlar kendini inş.Kizlar gunaydn annem ameliyatta
Ben artık ertesi gün bile veriyorum. Balık tazeyse bi problem olacağını sanmıyorum. Tarifi kaçırmışım. Nasıl yaptın?Kızlar balık çorbası ısıtılır mı? Hep tek kaselik yapıyodum bu sefer kafam gitmiş çok yapmışım. Yarısını da akşam yedirsem ısıtıp bişey olur mu ki? Oyuncu annenin paylaştığı gibi yapıyım dedim sevdi bi de kerevizli falan.
Bende dün eşime pastel boya alalım dedim. Böyle zor çıkıyorsa hiç bulaşmayayım en iyisi. Biraz daha aklı ersin sonra alırım.Ben gökçeye silinebilen pastel boyalardan almıştım. Bastırmayınca çok koyu çıkmadığı için pek hoşuna gitmedi. İgde resimleri görünce normal pastel de aldım. Bu gün ilk denememizi yaptık resmen tırnağıyla soymaya çalıştı . Tüm tırnak araları boya oldu. Elini yıkadım sildim falan ama yok çıkartamadım başıma brla oldu.
Bide klozet için olan aparatlardan almıştım. Kala diyince götürdüm deneyelim diye ağlamaya başladı oturur oturmaz. Kaldırdım hemen daha hazır değiliz demekki. Yavaş yavaş kakasıyla alışsın diypdum bende
Ben d&r dan aldım silinen keçeli kalem pastel boya güzel yazıyo sizinkinin markası ne ki bizimki carioca jumboBen gökçeye silinebilen pastel boyalardan almıştım. Bastırmayınca çok koyu çıkmadığı için pek hoşuna gitmedi. İgde resimleri görünce normal pastel de aldım. Bu gün ilk denememizi yaptık resmen tırnağıyla soymaya çalıştı . Tüm tırnak araları boya oldu. Elini yıkadım sildim falan ama yok çıkartamadım başıma brla oldu.
Bide klozet için olan aparatlardan almıştım. Kala diyince götürdüm deneyelim diye ağlamaya başladı oturur oturmaz. Kaldırdım hemen daha hazır değiliz demekki. Yavaş yavaş kakasıyla alışsın diypdum bende
Evet şimdi baktım da pastelin rengi tan güzel değil ama keçeli kalemler güzelBen d&r dan aldım silinen keçeli kalem pastel boya güzel yazıyo sizinkinin markası ne ki bizimki carioca jumbo
Çok geçmiş olsn cnm. Annem de aldırmıştı rahmini. İlk gece biraz zor geçer ama sonra toparlar kendini inş.
Ben artık ertesi gün bile veriyorum. Balık tazeyse bi problem olacağını sanmıyorum. Tarifi kaçırmışım. Nasıl yaptın?
Bende dün eşime pastel boya alalım dedim. Böyle zor çıkıyorsa hiç bulaşmayayım en iyisi. Biraz daha aklı ersin sonra alırım.
Arende tükenmez kalem bulmuş koltuklarımı çizmiş hep. Nasıl çıkar ya fikri olan var mı?
Ekliyim canım dur yazayımfayika ig da bende eklimisin ? Ekliysen ismin ne ben seni hiiç çıkaramadım da..
Ben bildiğin faber castel aldım :)) sahii konuşmuştuk burada o silinebilenleri. e bebekte de vardı bakayım bende olmadı. Leke kısmı olmasa çok güzel vakit geçiyo bende yorulmuyorumBen d&r dan aldım silinen keçeli kalem pastel boya güzel yazıyo sizinkinin markası ne ki bizimki carioca jumbo
Evet bana çıktın
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.Kizlar gunaydn annem ameliyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?