2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben gökçeye silinebilen pastel boyalardan almıştım. Bastırmayınca çok koyu çıkmadığı için pek hoşuna gitmedi. İgde resimleri görünce normal pastel de aldım. Bu gün ilk denememizi yaptık resmen tırnağıyla soymaya çalıştı . Tüm tırnak araları boya oldu. Elini yıkadım sildim falan ama yok çıkartamadım başıma brla oldu.

Bide klozet için olan aparatlardan almıştım. Kala diyince götürdüm deneyelim diye ağlamaya başladı oturur oturmaz. Kaldırdım hemen daha hazır değiliz demekki. Yavaş yavaş kakasıyla alışsın diypdum bende

Kizlar gunaydn annem ameliyatta
Çok geçmiş olsn cnm. Annem de aldırmıştı rahmini. İlk gece biraz zor geçer ama sonra toparlar kendini inş.
Ben artık ertesi gün bile veriyorum. Balık tazeyse bi problem olacağını sanmıyorum. Tarifi kaçırmışım. Nasıl yaptın?
Bende dün eşime pastel boya alalım dedim. Böyle zor çıkıyorsa hiç bulaşmayayım en iyisi. Biraz daha aklı ersin sonra alırım.

Arende tükenmez kalem bulmuş koltuklarımı çizmiş hep. Nasıl çıkar ya fikri olan var mı?

Ben d&r dan aldım silinen keçeli kalem pastel boya güzel yazıyo sizinkinin markası ne ki bizimki carioca jumbo

Bu canım tarif.Evde defne yaprağı yoktu onsuz yaptım. Yedi ama sevdi demekki.

Pastal boya kıyafetten falan çıkıyo mu hiç bilmiyorum. Üzerini batırmadı ama tırnakları rengarenk :) uzunca bi süre bende vermem eline.
Gökçede koltuğu yazmıştı ıslak mendille silmiştim hemen geçmişti. Direk silersen hemen geçiyo ama beklemişse ve koltuğun koyu renk değilse saç spreyi çıkartıyomuş öyle okumuştum. koyu renkse rengini ağartabilir yazıyodu

Ben d&r dan aldım silinen keçeli kalem pastel boya güzel yazıyo sizinkinin markası ne ki bizimki carioca jumbo
Ben bildiğin faber castel aldım :)) sahii konuşmuştuk burada o silinebilenleri. e bebekte de vardı bakayım bende olmadı. Leke kısmı olmasa çok güzel vakit geçiyo bende yorulmuyorum

Kerem Alp de huy değiştiriyor bu aralar kızlar. İstediği şeyi yapmazsak acayip ağlıyor olmayacak bişeyse eğer neden yapmayacagimi açıklıyorum sen bilirsin oğlum ağlamak istiyorsan aglayabilirsin diyorum. Biraz sonra susuyor bildiginiz. Gözünden öyle yaşlar döküyor ki hiç numara demezsiniz. Hele arabaya binmissek öne diye tutturuyor. Direksiyon vites müzik bütün düğmeler hepsi bi elinden geçiyor. Hareket halindeyken olmayacağını evimizin önüne gelince izin vereceğini söylüyorum sürekli. Sözümü tutmuş olmak için iki üç haftadır arabayla eve dönüşlerde kerem alp in ön koltuğa doymasini bekliyoruz 2 yaş sendromu mudur nedir gelmeden gerdi hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…