2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kısa mesafe market gidişlerinde bi kaç kez öne oturma hatasını bende yaptım. Sonra epey arkadayken cebelleştik ağladı ordan oraya attı kendini. Taviz vermedik unuttu çok şükür. Ama işkenceye dönmüştü resmen araba yolculuklarımız

Bunlar aralarında anlaşıp hepsi iki yas sendromuna girdiler sanırım
acaba hedayesini alamayan bir ben mi varım ki
Benim annenin hediyesi var alınacak ondan sonra tamamdır
Bende akşam buraya yazdım benzer seyleri inşallah iki. Yaş sendromunu hızlı sekilde atlatırız

Öne oturtmamanin ve oto koltuğunun önemini çok iyi öğrendim ben. Zaten öne hiç oturtmazdim ama oto koltuğu yoktu. Arabamız gelsin onuda alicaz artık.

Tabi tabi kızlar sizde elinizi çabuk tutun da benimkini hazırlayın
Seninki hazır canım . miranın kini hazırlıyorum :)

Hapşırık burun akıntısı ohh çok güzeliz yarında aşıya gitcez yaparlar mı

aynen öyle. 2 dk bile sürmüyo aslında market ama artık onda bile oturmuyorum öne. Bizde araştırıyoruz şu ara alıcaz inşallah

Ben @Akaibu ve @minnakkartal a çıkmadığımı biliyorum ama daha da bişey bilmiyorum
ben sana çıktım ondan emindin di mi bana çıkmadığından

Bugün yigenimin 6 ay kinasına gittim Ece uyumadi orada eve gelirken arabada uyudu evde devam etti uykuya yemek saati uyku saati hepsi birbirine girdi 8 de uyandı mama mamadiyerek 3 tane köfte pisirdim onları yedi kızlar ben hem gezip hem çocuk büyütme işini halledemiyorum olmuyor yemek saati uyku saati hepsi kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…