Cok geçmiş olsun canim
geçmiş olsun canım.
sagolun kizlar ameliattan ckti musade altnda tutuyolarGeçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
Kısa mesafe market gidişlerinde bi kaç kez öne oturma hatasını bende yaptım. Sonra epey arkadayken cebelleştik ağladı ordan oraya attı kendini. Taviz vermedik unuttu çok şükür. Ama işkenceye dönmüştü resmen araba yolculuklarımızKerem Alp de huy değiştiriyor bu aralar kızlar. İstediği şeyi yapmazsak acayip ağlıyor olmayacak bişeyse eğer neden yapmayacagimi açıklıyorum sen bilirsin oğlum ağlamak istiyorsan aglayabilirsin diyorum. Biraz sonra susuyor bildiginiz. Gözünden öyle yaşlar döküyor ki hiç numara demezsiniz. Hele arabaya binmissek öne diye tutturuyor. Direksiyon vites müzik bütün düğmeler hepsi bi elinden geçiyor. Hareket halindeyken olmayacağını evimizin önüne gelince izin vereceğini söylüyorum sürekli. Sözümü tutmuş olmak için iki üç haftadır arabayla eve dönüşlerde kerem alp in ön koltuğa doymasini bekliyoruz2 yaş sendromu mudur nedir gelmeden gerdi hepimizi
Hediyemi hazırladın demekkiAn itibariyle kendime diyorum ki şinanayda yavrum şinaşinanay şinanayda yavrum hopaşinanay
Bunlar aralarında anlaşıp hepsi iki yas sendromuna girdiler sanırımAyyy @yazyagmuru yalnız değilsin hiç merak etme bizimki de aynı şeyi yaptı migrosa gittik pingui aldım vermiyorum diye yırttı kendini inledi migros herkes bize bakıyo gözyaşlarıyla ağlıyo bi de çıktık aldım elime sustu hemen yedi yarısını bıraktı bitir onu diyorum bu seferde elinden almıyorum diye ağlıyo ben krize girdim yani of sonrada su diye ağlamaya başladı başıma ağrı girdi yemin ediyorum
Benim annenin hediyesi var alınacak ondan sonra tamamdıracaba hedayesini alamayan bir ben mi varım ki
Bende akşam buraya yazdım benzer seyleri inşallah iki. Yaş sendromunu hızlı sekilde atlatırızKerem Alp de huy değiştiriyor bu aralar kızlar. İstediği şeyi yapmazsak acayip ağlıyor olmayacak bişeyse eğer neden yapmayacagimi açıklıyorum sen bilirsin oğlum ağlamak istiyorsan aglayabilirsin diyorum. Biraz sonra susuyor bildiginiz. Gözünden öyle yaşlar döküyor ki hiç numara demezsiniz. Hele arabaya binmissek öne diye tutturuyor. Direksiyon vites müzik bütün düğmeler hepsi bi elinden geçiyor. Hareket halindeyken olmayacağını evimizin önüne gelince izin vereceğini söylüyorum sürekli. Sözümü tutmuş olmak için iki üç haftadır arabayla eve dönüşlerde kerem alp in ön koltuğa doymasini bekliyoruz2 yaş sendromu mudur nedir gelmeden gerdi hepimizi
Benim hediyem hazır demek ki ayy canım ya tesekkur ederimAn itibariyle kendime diyorum ki şinanayda yavrum şinaşinanay şinanayda yavrum hopaşinanay
Hediyemi hazırladın demekki
Benim hediyem hazır demek ki ayy canım ya tesekkur ederim
Bence sen bana çıktınKızlar sizden de tahmin alalım
Öne oturtmamanin ve oto koltuğunun önemini çok iyi öğrendim ben. Zaten öne hiç oturtmazdim ama oto koltuğu yoktu. Arabamız gelsin onuda alicaz artık.Kısa mesafe market gidişlerinde bi kaç kez öne oturma hatasını bende yaptım. Sonra epey arkadayken cebelleştik ağladı ordan oraya attı kendini. Taviz vermedik unuttu çok şükür. Ama işkenceye dönmüştü resmen araba yolculuklarımız
Seninki hazır canım . miranın kini hazırlıyorum :)Tabi tabi kızlar sizde elinizi çabuk tutun da benimkini hazırlayın
o kadar emin olma derim ben
geçmiş olsun Can'ım miranın doktoru bi kez öyleyken yapmıştıHapşırık burun akıntısı ohh çok güzeliz yarında aşıya gitcez yaparlar mı
aynen öyle. 2 dk bile sürmüyo aslında market ama artık onda bile oturmuyorum öne. Bizde araştırıyoruz şu ara alıcaz inşallahÖne oturtmamanin ve oto koltuğunun önemini çok iyi öğrendim ben. Zaten öne hiç oturtmazdim ama oto koltuğu yoktu. Arabamız gelsin onuda alicaz artık.
Seninki hazır canım . miranın kini hazırlıyorum :)
ben sana çıktım ondan emindin di mi bana çıkmadığından
Sen de herkese mavi boncuk veriyorsuno kadar emin olma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?