- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
aman o hiçbirimizde olmuyo artık boşver bikereden bişey olmazBugün yigenimin 6 ay kinasına gittim Ece uyumadi orada eve gelirken arabada uyudu evde devam etti uykuya yemek saati uyku saati hepsi birbirine girdi 8 de uyandı mama mamadiyerek 3 tane köfte pisirdim onları yedi kızlar ben hem gezip hem çocuk büyütme işini halledemiyorum olmuyor yemek saati uyku saati hepsi kayıyor
amanınnnn aferin gökçe kız biz miydik acepO değilde gökçe Telefonumu almış ig de az daha kurbanimizin resmini paylaşıyormus
Normal canım. O kalabalıkta nasıl çorba falan içireceksin ki. Ben biyere gitmeden gökçenin çorbasını evde içermeye çalışıyorum ki gittiğimiz yerde iciremiyeceğimi biliyorum.Bugün yigenimin 6 ay kinasına gittim Ece uyumadi orada eve gelirken arabada uyudu evde devam etti uykuya yemek saati uyku saati hepsi birbirine girdi 8 de uyandı mama mamadiyerek 3 tane köfte pisirdim onları yedi kızlar ben hem gezip hem çocuk büyütme işini halledemiyorum olmuyor yemek saati uyku saati hepsi kayıyor
Evet mi kiamanınnnn aferin gökçe kız biz miydik acep
Hepimiz böyleyiz malesef ya.Bugün yigenimin 6 ay kinasına gittim Ece uyumadi orada eve gelirken arabada uyudu evde devam etti uykuya yemek saati uyku saati hepsi birbirine girdi 8 de uyandı mama mamadiyerek 3 tane köfte pisirdim onları yedi kızlar ben hem gezip hem çocuk büyütme işini halledemiyorum olmuyor yemek saati uyku saati hepsi kayıyor
İyi makara olurdu ama ya :)))O değilde gökçe Telefonumu almış ig de az daha kurbanimizin resmini paylaşıyormus
Tutturdular mi bide unutmuyorlar çabuk. Kerem alpin unutacagina dair pek umudum yok aylar olduKısa mesafe market gidişlerinde bi kaç kez öne oturma hatasını bende yaptım. Sonra epey arkadayken cebelleştik ağladı ordan oraya attı kendini. Taviz vermedik unuttu çok şükür. Ama işkenceye dönmüştü resmen araba yolculuklarımız
inşallah canim. Allah yardımcımız olsun topikcene :)Bunlar aralarında anlaşıp hepsi iki yas sendromuna girdiler sanırım
Benim annenin hediyesi var alınacak ondan sonra tamamdır
Bende akşam buraya yazdım benzer seyleri inşallah iki. Yaş sendromunu hızlı sekilde atlatırız
Geçmiş olsun canım. Keremin de aşısı duruyor geçen hafta ateşlendi baya sürdü hastalığı ertelemistim. Cuma yaptiririm diyordum ben grip oldum hapşuruk burun akıntısı fena haldeyim. İnşallah bulasmazHapşırık burun akıntısı ohh çok güzeliz yarında aşıya gitcez yaparlar mı
Nasıl yanı kurbanın resmi sende ne arıyorO değilde gökçe Telefonumu almış ig de az daha kurbanimizin resmini paylaşıyormus
Bende senin gibi durunca öne almayı denedim ama gökçe aradaki farkı anlamıyo gibi geldi. Dediğin gibi vites klima 4 lüler radyo ne varsa kurcalıyodu. aslında çok ta zevk alıyodu ama baktım öyle de olmuyo. Artık duruyo olsak bile almıyorum öne öyle öyle unuttu.Tutturdular mi bide unutmuyorlar çabuk. Kerem alpin unutacagina dair pek umudum yok aylar oldu10_11 aydan beri çocukta araba aşkı var. Direksiyonda bi görsen babasini taklit ediyor müziğin sesini acıyor vites kolunu sarsıyor direksiyonu çeviriyor kahkahalar atıyor. İnsan kiyamiyor ama sadece araba durduğunda öne alabileceğimi anlasin diye sürekli tekrarliyorum. İyice papağana bağladım bu ara:)
inşallah canim. Allah yardımcımız olsun topikcene :)
Geçmiş olsun canım. Keremin de aşısı duruyor geçen hafta ateşlendi baya sürdü hastalığı ertelemistim. Cuma yaptiririm diyordum ben grip oldum hapşuruk burun akıntısı fena haldeyim. İnşallah bulasmaz
Evet canım her zaman böyle değil arada oluyor ama benim son günler üst üste oldu cumartesi mevlute gittim eşimin yigeninin gelin mevluduydu pazar alışverişe çıktık bugünde oraya gittim düzen kalmadı gitmeme sansimda yoktu ki çok hastayım aslında hâlâ iyilesemedim oksurugum çok arttı sabahları kalktığımda başım çok ağrıyor yarın kesinlikle dra gitmem gerekiyor bronşit oldum zatürre mi oldum bilmiyorum bugün çok midem bulandı yarin da bir sağlık ocağına gideyim dinlesin cigerlerimiaman o hiçbirimizde olmuyo artık boşver bikereden bişey olmaz
öğlen evde corbasini icirdim canım orada meyve yedirdim ama akşam yemeğini çok geç yedi uyuduğu için yemek saati gecti uyanınca koftenin pismesini zor bekledi mama mama diye yapıştı bacaklarima o kadar acikmiski önüne koydum 3 kofteyi bir anda bitirdi bir kasede yoğurt yediNormal canım. O kalabalıkta nasıl çorba falan içireceksin ki. Ben biyere gitmeden gökçenin çorbasını evde
içermeye çalışıyorum ki gittiğimiz yerde iciremiyeceğimi biliyorum.
evet canım altı ay kinasi çok güzel oluyor ben de düşündüm yapmayı ama yalnız başıma göze alamadım o kadar hazırlığı Ece zaten hiç durmayan bir bebekti eşimin tarafı çok kalabalık 4 kardeşi var onların çocukları var hepsini cagirmam gerekirdi e birde benim tarafım 25 kişi olurdu öyle böyle yapamadım içimde kaldi bizim gelin çalışıyor annesi bakıyor bebeğe bütün hazirliklari halası yapmış hamur işlerini yengesi vs yapmış o hiçbir şeyle ugrasmamis neyse bende torunlarima yaparim insallahHepimiz böyleyiz malesef ya.
Bi de bu 6 ay kınası benim çok hoşuma gitti daha önce hiç duymamıştım. kuzenimin eşi de egeli onlar bebeklerine yapmışlardı. gökçeye de kıyafetleri giydirip foto çekmiştim
İyi makara olurdu ama ya :)))
İki hecelisinizdehayır mı ki
İnsanın bi yardım edene olacak cidden. Benimde içimde kaldı ne mevlüt ne diş bulguru hiç bişey yapamadım. Annem gelemez uzun soluklu. Kv de de hazırlığını iyi yap çok kişi gelecek diyodu. Kv 13 kardeş bu arada. Hesap et artık. Bende senle aynı sebeplerdrn yapmadım.Evet canım her zaman böyle değil arada oluyor ama benim son günler üst üste oldu cumartesi mevlute gittim eşimin yigeninin gelin mevluduydu pazar alışverişe çıktık bugünde oraya gittim düzen kalmadı gitmeme sansimda yoktu ki çok hastayım aslında hâlâ iyilesemedim oksurugum çok arttı sabahları kalktığımda başım çok ağrıyor yarın kesinlikle dra gitmem gerekiyor bronşit oldum zatürre mi oldum bilmiyorum bugün çok midem bulandı yarin da bir sağlık ocağına gideyim dinlesin cigerlerimi
öğlen evde corbasini icirdim canım orada meyve yedirdim ama akşam yemeğini çok geç yedi uyuduğu için yemek saati gecti uyanınca koftenin pismesini zor bekledi mama mama diye yapıştı bacaklarima o kadar acikmiski önüne koydum 3 kofteyi bir anda bitirdi bir kasede yoğurt yedi
evet canım altı ay kinasi çok güzel oluyor ben de düşündüm yapmayı ama yalnız başıma göze alamadım o kadar hazırlığı Ece zaten hiç durmayan bir bebekti eşimin tarafı çok kalabalık 4 kardeşi var onların çocukları var hepsini cagirmam gerekirdi e birde benim tarafım 25 kişi olurdu öyle böyle yapamadım içimde kaldi bizim gelin çalışıyor annesi bakıyor bebeğe bütün hazirliklari halası yapmış hamur işlerini yengesi vs yapmış o hiçbir şeyle ugrasmamis neyse bende torunlarima yaparim insallah
İg den almak çok zor oldu ama aldım.Nasıl yanı kurbanın resmi sende ne arıyor
O kadar zorlanmasaydın ben gönderirdim tatlımİg den almak çok zor oldu ama aldım.
Bilgisayardan açınca ig yi kolayca alınıyoİg den almak çok zor oldu ama aldım.
Tebrik ederim cidden. Benim babam falanda hep bjklidir. Bende güya öyleyim derdim de pek ilgimi çekmiyo maçlar. Eşim gs o yüzden sırıta sırıta dolanıyorum takım tutmuyorum desemde. Sinir oluyoBu akşam ben
Sizinkilerde kalabalikmis canim bende hicbirsey yapmadim zaten bunlari yapmak lohusaya kalmamali mevlut falan buyukler halletmeli biz ancak ufak tefek detaylarla ilgilenebiliriz ne yapalim saglik olsun artikİnsanın bi yardım edene olacak cidden. Benimde içimde kaldı ne mevlüt ne diş bulguru hiç bişey yapamadım. Annem gelemez uzun soluklu. Kv de de hazırlığını iyi yap çok kişi gelecek diyodu. Kv 13 kardeş bu arada. Hesap et artık. Bende senle aynı sebeplerdrn yapmadım.
Sağlık olsun artık bizde drdiğin gibi torunlara yaparız artık
sen bana çıkınca ben sana çıkamam kiİki hecelisinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?