2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aman o hiçbirimizde olmuyo artık boşver bikereden bişey olmaz

Normal canım. O kalabalıkta nasıl çorba falan içireceksin ki. Ben biyere gitmeden gökçenin çorbasını evde içermeye çalışıyorum ki gittiğimiz yerde iciremiyeceğimi biliyorum.

Hepimiz böyleyiz malesef ya.
Bi de bu 6 ay kınası benim çok hoşuma gitti daha önce hiç duymamıştım. kuzenimin eşi de egeli onlar bebeklerine yapmışlardı. gökçeye de kıyafetleri giydirip foto çekmiştim

O değilde gökçe Telefonumu almış ig de az daha kurbanimizin resmini paylaşıyormus
İyi makara olurdu ama ya :)))

Tutturdular mi bide unutmuyorlar çabuk. Kerem alpin unutacagina dair pek umudum yok aylar oldu 10_11 aydan beri çocukta araba aşkı var. Direksiyonda bi görsen babasini taklit ediyor müziğin sesini acıyor vites kolunu sarsıyor direksiyonu çeviriyor kahkahalar atıyor. İnsan kiyamiyor ama sadece araba durduğunda öne alabileceğimi anlasin diye sürekli tekrarliyorum. İyice papağana bağladım bu ara:)

inşallah canim. Allah yardımcımız olsun topikcene :)

Hapşırık burun akıntısı ohh çok güzeliz yarında aşıya gitcez yaparlar mı
Geçmiş olsun canım. Keremin de aşısı duruyor geçen hafta ateşlendi baya sürdü hastalığı ertelemistim. Cuma yaptiririm diyordum ben grip oldum hapşuruk burun akıntısı fena haldeyim. İnşallah bulasmaz

Bende senin gibi durunca öne almayı denedim ama gökçe aradaki farkı anlamıyo gibi geldi. Dediğin gibi vites klima 4 lüler radyo ne varsa kurcalıyodu. aslında çok ta zevk alıyodu ama baktım öyle de olmuyo. Artık duruyo olsak bile almıyorum öne öyle öyle unuttu.
sende papağansan artık ben neyim bilemiyorum

aman o hiçbirimizde olmuyo artık boşver bikereden bişey olmaz
Evet canım her zaman böyle değil arada oluyor ama benim son günler üst üste oldu cumartesi mevlute gittim eşimin yigeninin gelin mevluduydu pazar alışverişe çıktık bugünde oraya gittim düzen kalmadı gitmeme sansimda yoktu ki çok hastayım aslında hâlâ iyilesemedim oksurugum çok arttı sabahları kalktığımda başım çok ağrıyor yarın kesinlikle dra gitmem gerekiyor bronşit oldum zatürre mi oldum bilmiyorum bugün çok midem bulandı yarin da bir sağlık ocağına gideyim dinlesin cigerlerimi
Normal canım. O kalabalıkta nasıl çorba falan içireceksin ki. Ben biyere gitmeden gökçenin çorbasını evde
içermeye çalışıyorum ki gittiğimiz yerde iciremiyeceğimi biliyorum.
öğlen evde corbasini icirdim canım orada meyve yedirdim ama akşam yemeğini çok geç yedi uyuduğu için yemek saati gecti uyanınca koftenin pismesini zor bekledi mama mama diye yapıştı bacaklarima o kadar acikmiski önüne koydum 3 kofteyi bir anda bitirdi bir kasede yoğurt yedi

evet canım altı ay kinasi çok güzel oluyor ben de düşündüm yapmayı ama yalnız başıma göze alamadım o kadar hazırlığı Ece zaten hiç durmayan bir bebekti eşimin tarafı çok kalabalık 4 kardeşi var onların çocukları var hepsini cagirmam gerekirdi e birde benim tarafım 25 kişi olurdu öyle böyle yapamadım içimde kaldi bizim gelin çalışıyor annesi bakıyor bebeğe bütün hazirliklari halası yapmış hamur işlerini yengesi vs yapmış o hiçbir şeyle ugrasmamis neyse bende torunlarima yaparim insallah

İnsanın bi yardım edene olacak cidden. Benimde içimde kaldı ne mevlüt ne diş bulguru hiç bişey yapamadım. Annem gelemez uzun soluklu. Kv de de hazırlığını iyi yap çok kişi gelecek diyodu. Kv 13 kardeş bu arada. Hesap et artık. Bende senle aynı sebeplerdrn yapmadım.
Sağlık olsun artık bizde drdiğin gibi torunlara yaparız artık

Sizinkilerde kalabalikmis canim bende hicbirsey yapmadim zaten bunlari yapmak lohusaya kalmamali mevlut falan buyukler halletmeli biz ancak ufak tefek detaylarla ilgilenebiliriz ne yapalim saglik olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…