- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Bugün yigenimin 6 ay kinasına gittim Ece uyumadi orada eve gelirken arabada uyudu evde devam etti uykuya yemek saati uyku saati hepsi birbirine girdi 8 de uyandı mama mamadiyerek 3 tane köfte pisirdim onları yedi kızlar ben hem gezip hem çocuk büyütme işini halledemiyorum olmuyor yemek saati uyku saati hepsi kayıyor
Pc den almadım ki telden giriyorum evde pc açmak aklıma bile gelmediBilgisayardan açınca ig yi kolayca alınıyo
Boyutta büyük oluyo hem
No no no yemem ben bu Yemlerisen bana çıkınca ben sana çıkamam ki
Anneninki el emeği ama benim değil annemin el emeğiBen el emegi bisey hazirlayamam ki hic vaktim olmuyoannenin hediyesini almstm zaten ama bebisinkine karar veremiyorum
Biz değiliz o zaman şöyle normal hiç fotomuz yokİg den almak çok zor oldu ama aldım.
Ben değilimBenim zanlım kim itiraf etsin
Emin oldm sna ckmadk bz r var gerciBenden ipucu geliyor benim bebisin isminde r ve/veya e var
Yoksa bana atkı falan mı yaptıAnneninki el emeği ama benim değil annemin el emeği
Evet varEmin oldm sna ckmadk bz r var gerci
:) bizimki de 5 ile 6.30 arası uyumadi gittiGece 3 gibi kalktı aldım emzirdim. Emziğini ağzına uzattım yapıştırdı elime çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Bi görseniz nasıl bağırıyo. Eşim sıçradı düştü mü düştü mü diye soruyo. Kucağıma aldım sarıldım evde dolaştık biraz. Sakinleşti noldu annem dedim. Su dedi sıpa. Tüm o yaygara su içinmiş. Başta söylese vermiyoruz sanki.
İçer içmezde yastığa attı kendini. Bizim uykumuzun içine etti. Çocukta tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?