2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Insallah gece uyur canim.emre de dun ayni sekilde uyudu yemegini yemisti ama.8-8 bucuk gibi uyandi gece 2 de zor uyudu.ben de sabah gec kaldm derse zaten. Ders 6.30 da basliyo ben 6.25 te uyandm

Alintilarm gitti kizlqr sagolun 9da cktm hastaneden atasehirde teyzmdeyim sabah tekrar gdicm annemin yanina bembeyaz gorunce tutamadm kendmi cok kotu bi gundu hirada mahfoldu tyzmde biraktm bi sure ama suan karni agriyo sanirm cok agliyo

Zorlu bi gece bizi bekliyo annemdeyiz bi de burnu tıkandı iyice serum fizyolojikte yok öyle çektim ama bişey olmadı tıkandı çocuk of şu dişler tmaamlansada kurtulsak hastalıktan altlar kabarmış bakalım peditus başladım yarın eve gitcez duruma göre ventolinde başlayabilirim ciğere inmesin yine hava verirlerse kaldıramıcam tam bi işkence oluyo acaba 2 çıkışlaarda böyle ağrılı sancılı mı olcak ben hiç hatırlamıyorum o yaaşları dünü hatırlamıyprum 20 sene önceyi nerden hatırlıcam :)

Gece 3 gibi kalktı aldım emzirdim. Emziğini ağzına uzattım yapıştırdı elime çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Bi görseniz nasıl bağırıyo. Eşim sıçradı düştü mü düştü mü diye soruyo. Kucağıma aldım sarıldım evde dolaştık biraz. Sakinleşti noldu annem dedim. Su dedi sıpa. Tüm o yaygara su içinmiş. Başta söylese vermiyoruz sanki.
İçer içmezde yastığa attı kendini. Bizim uykumuzun içine etti. Çocukta tık yok

:) bizimki de 5 ile 6.30 arası uyumadi gitti

Arkadaşlr bizim hastalık hala devam ediyo( bende ruzgarda cok fena yatak döşek. Annemdeydik samsunda. Şimdi bugun dönüyoruz istanbula. Bakalım yolculuk nasıl gececk(

Sabah 6 gibi bi uyandı. Cıglık cığlık aglamalr. Susturamıyorum. 10 dk agladı hiç susmadan. En son 1 ck dolven verdim agrısı vardır diye yattı uyudu sonra..
Köpek dişleri geliyor 4 tane. Gerçekten dedikleri kadar varmış en zor cıkan dişler(
Bide hastalıkla birleşti allahım daha kötülerinden sakınsın hepimiizi çok öpüyorım hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…