Evet canım epeydir hepatit yok. Biz geçen hafta yaptırdık. Diğerlerini. Ara ara dağıtım yapıyolarmış aşıda ama sınırlı sayıda geliyomuş. Haber bekliyoruz bizde aşı gelince arayacaklar. Bi aydır bekleyenler varmış.Kizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur
off çok geçmiş olsun. 4 tane birden baya zorluyodur ama bi seferde atlatıyosunuz en azından.Arkadaşlr bizim hastalık hala devam ediyo( bende ruzgarda cok fena yatak döşek. Annemdeydik samsunda. Şimdi bugun dönüyoruz istanbula. Bakalım yolculuk nasıl gececk (
Sabah 6 gibi bi uyandı. Cıglık cığlık aglamalr. Susturamıyorum. 10 dk agladı hiç susmadan. En son 1 ck dolven verdim agrısı vardır diye yattı uyudu sonra..
Köpek dişleri geliyor 4 tane. Gerçekten dedikleri kadar varmış en zor cıkan dişler(
Bide hastalıkla birleştiallahım daha kötülerinden sakınsın hepimiizi çok öpüyorım hepinizi
Biz simdi geldik canim asidan hepsini yaptilarKizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur
Canim olcusunde vermeyince agri kesicilerin etkisi olmuyor bilgin olsun mesela bebis 10 kiloyda 2,5 ml vermek gerekiyor dolven ibufen paroldan calpolde ise 5ml oluyorArkadaşlr bizim hastalık hala devam ediyo( bende ruzgarda cok fena yatak döşek. Annemdeydik samsunda. Şimdi bugun dönüyoruz istanbula. Bakalım yolculuk nasıl gececk (
Sabah 6 gibi bi uyandı. Cıglık cığlık aglamalr. Susturamıyorum. 10 dk agladı hiç susmadan. En son 1 ck dolven verdim agrısı vardır diye yattı uyudu sonra..
Köpek dişleri geliyor 4 tane. Gerçekten dedikleri kadar varmış en zor cıkan dişler(
Bide hastalıkla birleştiallahım daha kötülerinden sakınsın hepimiizi çok öpüyorım hepinizi
sizin icin daha zor canim cokta erken ders basliyormus Ece 12 de uyudu cok sukur bugun insallah duzenimize doneriz yenidenInsallah gece uyur canim.emre de dun ayni sekilde uyudu yemegini yemisti ama.8-8 bucuk gibi uyandi gece 2 de zor uyudu.ben de sabah gec kaldm derse zaten. Ders 6.30 da basliyo ben 6.25 te uyandm
gecmis olsunZorlu bi gece bizi bekliyo annemdeyiz bi de burnu tıkandı iyice serum fizyolojikte yok öyle çektim ama bişey olmadı tıkandı çocuk of şu dişler tmaamlansada kurtulsak hastalıktan altlar kabarmış bakalım peditus başladım yarın eve gitcez duruma göre ventolinde başlayabilirim ciğere inmesin yine hava verirlerse kaldıramıcam tam bi işkence oluyo acaba 2 çıkışlaarda böyle ağrılı sancılı mı olcak ben hiç hatırlamıyorum o yaaşları dünü hatırlamıyprum 20 sene önceyi nerden hatırlıcam :)
geçmiş olsun canım dişler çok yıprattı bebişleri tamamlansa da onlarda bizde rahat etsekArkadaşlr bizim hastalık hala devam ediyo( bende ruzgarda cok fena yatak döşek. Annemdeydik samsunda. Şimdi bugun dönüyoruz istanbula. Bakalım yolculuk nasıl gececk (
Benden ipucu geliyor benim bebisin isminde r ve/veya e var
Neydi ki oSiparişimi ayakkabı kutusununa koyup göndermişler ya :)))
Ama çok şükür tam istediğim gibi
Neydi ki o
ben bu fikre sıcak bakangillerdenim doğum günü için çok süper olurValla bu çekiliş işi güzel oldu doğumgününe de yapalım martta çekeriz hazirana kadar anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?