2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur

Kizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur
Evet canım epeydir hepatit yok. Biz geçen hafta yaptırdık. Diğerlerini. Ara ara dağıtım yapıyolarmış aşıda ama sınırlı sayıda geliyomuş. Haber bekliyoruz bizde aşı gelince arayacaklar. Bi aydır bekleyenler varmış.

off çok geçmiş olsun. 4 tane birden baya zorluyodur ama bi seferde atlatıyosunuz en azından.

Canim olcusunde vermeyince agri kesicilerin etkisi olmuyor bilgin olsun mesela bebis 10 kiloyda 2,5 ml vermek gerekiyor dolven ibufen paroldan calpolde ise 5ml oluyor

Insallah gece uyur canim.emre de dun ayni sekilde uyudu yemegini yemisti ama.8-8 bucuk gibi uyandi gece 2 de zor uyudu.ben de sabah gec kaldm derse zaten. Ders 6.30 da basliyo ben 6.25 te uyandm
sizin icin daha zor canim cokta erken ders basliyormus Ece 12 de uyudu cok sukur bugun insallah duzenimize doneriz yeniden

gecmis olsun
canim inşallah havaya gerek kalmaz Ben Ecenin burnunu acmak icin serum aldim kucuk olandan enjektorle cekiyorum serum fizyolojigin sisesinden ayirmistim bitince onun icine bosaltiyorum enjektoru iki defada burnuna sikiyorum bize devlet hastasindeki Dr vermisti serumu eczaneye sordum serum mu serum fizyolojikmi diye ikisinin icerigi de ayni ben de cocuguma serum kullaniyorum dedi bende serum aldim o yuzden ayrica Ecenin de hiriltisi var biraz Ben bugun saglik ocagina gitcem onu da muayene ettireyim hiriltisini dinlesin

geçmiş olsun canım dişler çok yıprattı bebişleri tamamlansa da onlarda bizde rahat etsek

ecede son bir hafta çok huysuzdu özellikle geceleri uyumayıp hep ağlıyordu meme ağzında olsun istiyordu iki gecedir çok şükür uyuyor bu gece hiç uyanmadı sabah kontrol ettim sol alttaki azıda patlamış bütün sorun dişti sanırım çocuk bir anda rahatladı azılarımız tamamlandı son olarak köpek dişleri kaldı çıkacak

kızlar feci yoğunum programlar karıştı hep aradan giren çıkan başka işler derken mirayı bile bu saatte arayabildim zaten bu sabah ağlaya sızlana çıkmıştım iice kötü oldum neyseki çıkışa sayılı saatler
hasta olan tüm kuzucuklara geçmiş olsun acil şifalar

Bizde aşılarımızı olduk varmış hepsi yaptılar iki kol birde ağızdan kontrolde ettiler şimdilik bişey yok ciğerlerde kontrol altında tut dedi idare ediyoruz bakalım

kızlar sağlık ocagından geldim bana antibiyotik vermek istemedi dr emziriyorum diye ama uzun sürdü diye verdi bir de öksürük surubu verdi eceyi de muayene ettirdim hırıltısı var diye ciğerleri temiz burnunu aç peditus ver dedi balgamı var diye ama eceyi muayene ederken cok komikti hanımefendi bir koca karı gibi ayy ayy adiyo dedi sürekli dr sırtını dinlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…