2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet kızlar şimdiden başlarının etini yiyin o zamana kafa kalmayacağı için onaylarlar ki bende @oslew gibi erken çekiliş yapalım derim hem zamanımız olur fikir için hemde bütçemiz tabi bütçe derken yine makul sınırlarda kimse kimseye beşi bi yerde göndermesin
S Sevgidili5 sen zaten düğünde takacağın için hiç zahmet etme bide ben süt hakkı istiyorum ona göre (bunuda yeni duydum bu arada arkadaşım kız istemeye gitti kızın annesi süt hakkı olarak set istemiş bende bu hakkı öğrendiğim iyi oldu dedim )

O süt parasını verince Artık kızınızda söz hakkınız yok. Dövsekte sövsekte sizi ilgilendirmez Demek istiyolar haberin olsun
Senin süt paranda baya eder bu arada

O süt parasını verince Artık kızınızda söz hakkınız yok. Dövsekte sövsekte sizi ilgilendirmez Demek istiyolar haberin olsun
Bende köşe olurum diyerekten demiştim ama madem öyle yemezler kız benim oğlan benim

Bende köşe olurum diyerekten demiştim ama madem öyle yemezler kız benim oğlan benim
ne güldüm yahu yazdiklariniza:))) miroşuma kuyumcu kapatirim ben feda olsun

Bugün saglık ocağında Ece ası odasına gitti orada Oyuncaklar vardı onlarla oynadı oradan cikmak istemedi hemşire de verdi oyuncakları orada sedyede oturup oynadı iki yaş aşiları yapıyorlardı aşıdan aglayan tartıya çıkmak istemeyen boyunu ölçerken kaçan çocuklar vardı bir tek bizimki halinden memnundu muayene sıramız gelince oradan çıkmamak için ağladı hemşire oyuncak verdi öyle çıkabildik oysaki evde oyuncaklarıyla hiç ilgilenmez değişik geldi oradakiler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…