bencede kocalarınızı ikna edinn kızlarben bu fikre sıcak bakangillerdenim doğum günü için çok süper olur
ay bencede ben şu türk kahvesi makinesini istiyoruummay bide topikçe o çekiliş senin bu çekiliş benim geziyoruz birimizden birine çıksın artık yahu
O süt parasını verince Artık kızınızda söz hakkınız yok. Dövsekte sövsekte sizi ilgilendirmez Demek istiyolar haberin olsunevet kızlar şimdiden başlarının etini yiyin o zamana kafa kalmayacağı için onaylarlar ki bende @oslew gibi erken çekiliş yapalım derim hem zamanımız olur fikir için hemde bütçemiz tabi bütçe derken yine makul sınırlarda kimse kimseye beşi bi yerde göndermesin
S Sevgidili5 sen zaten düğünde takacağın için hiç zahmet etmebide ben süt hakkı istiyorum ona göre (bunuda yeni duydum bu arada arkadaşım kız istemeye gitti kızın annesi süt hakkı olarak set istemiş bende bu hakkı öğrendiğim iyi oldu dedim )
Bende köşe olurum diyerekten demiştim ama madem öyle yemezler kız benim oğlan benimO süt parasını verince Artık kızınızda söz hakkınız yok. Dövsekte sövsekte sizi ilgilendirmez Demek istiyolar haberin olsun
Senin süt paranda baya eder bu arada
Valla bu çekiliş işi güzel oldu doğumgününe de yapalım martta çekeriz hazirana kadar anca
Maşallah Emre ye buyumuş cook tatlıOglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Yakışıklıya bak senOglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Yaa bende aynını Dicem ne kdr büyümüş maşallah Emreciğime arayı çok açmayalım lütfen annişiOglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Hala benim oglusuma benziyor acaba akraba falan miyizOglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
evet kızlar şimdiden başlarının etini yiyin o zamana kafa kalmayacağı için onaylarlar ki bende @oslew gibi erken çekiliş yapalım derim hem zamanımız olur fikir için hemde bütçemiz tabi bütçe derken yine makul sınırlarda kimse kimseye beşi bi yerde göndermesin
S Sevgidili5 sen zaten düğünde takacağın için hiç zahmet etmebide ben süt hakkı istiyorum ona göre (bunuda yeni duydum bu arada arkadaşım kız istemeye gitti kızın annesi süt hakkı olarak set istemiş bende bu hakkı öğrendiğim iyi oldu dedim )
O süt parasını verince Artık kızınızda söz hakkınız yok. Dövsekte sövsekte sizi ilgilendirmez Demek istiyolar haberin olsun
Senin süt paranda baya eder bu arada
ne güldüm yahu yazdiklariniza:))) miroşuma kuyumcu kapatirim ben feda olsunBende köşe olurum diyerekten demiştim ama madem öyle yemezler kız benim oğlan benim
butun pelus oyuncaklarimizin agzi yemekli. hepsine hunharca yemek yediriyor
Ya ama biz sizi yeriz kine güldüm yahu yazdiklariniza:))) miroşuma kuyumcu kapatirim ben feda olsun
Eki Görüntüle 1718914 Bu sıpalar herşeyi anlaşarak mı yapıyolar?
Kendide ağzına bir iki alır belki diye koydum önüne ama bi kere bile almadı
oyy masallah yakisikli buyumus :)Oglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Bzdede oyle ben ona yediriyorm o bebegine. Bazen bana yediriyo zorla bide bagriyo acmiyorm agzmi diye. Buyudu sipalarbizdeki durum da bu. bazende bize zorla yedirmeye calisiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?