Dışardakiler tatlı oluyoBugün saglık ocağında Ece ası odasına gitti orada Oyuncaklar vardı onlarla oynadı oradan cikmak istemedi hemşire de verdi oyuncakları orada sedyede oturup oynadı iki yaş aşiları yapıyorlardı aşıdan aglayan tartıya çıkmak istemeyen boyunu ölçerken kaçan çocuklar vardı bir tek bizimki halinden memnundu muayene sıramız gelince oradan çıkmamak için ağladı hemşire oyuncak verdi öyle çıkabildik oysaki evde oyuncaklarıyla hiç ilgilenmez değişik geldi oradakiler sanırım
Çok geçmiş olsun canım. Diş falan çıkarıyor mu peki. Malum biz bütün yazı hasta geçirdik çünkü bütün yaz aralıksız diş cikardi gökçe. İki aydır diş yok hastalık yok.Oof kızlar ya yine çok kötü oldu bu çocuk ne zaman bitcek bu hastalıklar helak oluyolar valla
Öksürük başladı öksürürken ötüyo resmen çocuk bricalyn varmış evde ona başladım yarın ventolin alayım olmazsa bi de bu hava mak ciddi anlamda düşünmeye başladım
Uyudu şimdi ama tıkalı çocuk
Canım bulunduğunuz odayı nemlendir bol bol buhar iyi gelir açılmasına buhar makinası kullanıyormusun kullanmıyorsan ketıl da olur demişti bize Dr birde dun tv de Dr söyledi yine soguk buhar içinde evde yoksa dolabın buzlugunu acıp çocugu yaklaştırın soguk buhar alır demişti inşallah ilerlemez canım geçmiş olsun ÖyküyeOof kızlar ya yine çok kötü oldu bu çocuk ne zaman bitcek bu hastalıklar helak oluyolar valla
Öksürük başladı öksürürken ötüyo resmen çocuk bricalyn varmış evde ona başladım yarın ventolin alayım olmazsa bi de bu hava mak ciddi anlamda düşünmeye başladım
Benim çok az kaldı tamam olmasına haftaya göndermiş olcaz inşallahBizim hediyeler hazır sayılır :)
Çook geçmiş olsn..Arkadaşlr bizim hastalık hala devam ediyo( bende ruzgarda cok fena yatak döşek. Annemdeydik samsunda. Şimdi bugun dönüyoruz istanbula. Bakalım yolculuk nasıl gececk (
Sabah 6 gibi bi uyandı. Cıglık cığlık aglamalr. Susturamıyorum. 10 dk agladı hiç susmadan. En son 1 ck dolven verdim agrısı vardır diye yattı uyudu sonra..
Köpek dişleri geliyor 4 tane. Gerçekten dedikleri kadar varmış en zor cıkan dişler(
Bide hastalıkla birleştiallahım daha kötülerinden sakınsın hepimiizi çok öpüyorım hepinizi
1 hafta arayla bütün aşılarımızı yaptırdık biz..Kizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur
Ay çok şeker maşallah :) gerçekten kocaman olmuş..Oglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Cnm ya sizede çok geçmiş olsn. Çamaşırları içerde kurutsan biraz evi de nemlendirmiş olursun..Oof kızlar ya yine çok kötü oldu bu çocuk ne zaman bitcek bu hastalıklar helak oluyolar valla
Benim evimin her yeri çamaşır dolu şu anda bütün peteklerin üstünde çamaşır var esimde ev ısınmıyor kapatıyorsun petekleri diyor almış bazı çamaşırlarıÇook geçmiş olsn..
1 hafta arayla bütün aşılarımızı yaptırdık biz..
Ay çok şeker maşallah :) gerçekten kocaman olmuş..
Cnm ya sizede çok geçmiş olsn. Çamaşırları içerde kurutsan biraz evi de nemlendirmiş olursun..
Ölüyor yazmak istedi sanırım@oslew canım geçmiş olsun oksururken otuyor desmissin yaa havlar tarzı mi oksuruyor krup olabilir mi diye düşündüm değildir de inşallah
Altlar kabarık sanırım o yüzdenÇok geçmiş olsun canım. Diş falan çıkarıyor mu peki. Malum biz bütün yazı hasta geçirdik çünkü bütün yaz aralıksız diş cikardi gökçe. İki aydır diş yok hastalık yok.
Kaynar su koyuyorum odaya viks koyuyorum içine de bizim doktor sadece su koy yeter demişti klima içinCanım bulunduğunuz odayı nemlendir bol bol buhar iyi gelir açılmasına buhar makinası kullanıyormusun kullanmıyorsan ketıl da olur demişti bize Dr birde dun tv de Dr söyledi yine soguk buhar içinde evde yoksa dolabın buzlugunu acıp çocugu yaklaştırın soguk buhar alır demişti inşallah ilerlemez canım geçmiş olsun Öyküye
yok canım tıkalı ondan daha öncekiler gibi yani uyudu uyandı şimdi biraz daha iyi gibi burnu tıkalı açıyorum tıkanıyo@oslew canım geçmiş olsun oksururken otuyor desmissin yaa havlar tarzı mi oksuruyor krup olabilir mi diye düşündüm değildir de inşallah
Anladım canım inşallah çabuk iyileşir ben evde olmayınca hafta sonu yıkayamadım çamaşir çok birikmişti balkonda yer kalmadı geri kalanların hepsini içeride kurutuyorumAltlar kabarık sanırım o yüzden
Kaynar su koyuyorum odaya viks koyuyorum içine de bizim doktor sadece su koy yeter demişti klima için
Çok fazla çamaşır koymamak lazımmış kalorifer üstüne aslında hepsini kapatma canım
yok canım tıkalı ondan daha öncekiler gibi yani uyudu uyandı şimdi biraz daha iyi gibi burnu tıkalı açıyorum tıkanıyo
Maşallah Emre ye buyumuş cook tatlı
Yakışıklıya bak senbornozlu nasıl değişmiş ama ya epeydir görmüyoduk emreyi
@kmltm emre baya baya büyümüş :)
Yaa bende aynını Dicem ne kdr büyümüş maşallah Emreciğime arayı çok açmayalım lütfen annişi
Hala benim oglusuma benziyor acaba akraba falan miyiz
Emreeee maşallah sanaaa
oyy masallah yakisikli buyumus :)
Oof kızlar ya yine çok kötü oldu bu çocuk ne zaman bitcek bu hastalıklar helak oluyolar valla
Çook geçmiş olsn..
1 hafta arayla bütün aşılarımızı yaptırdık biz..
Ay çok şeker maşallah :) gerçekten kocaman olmuş..
Cnm ya sizede çok geçmiş olsn. Çamaşırları içerde kurutsan biraz evi de nemlendirmiş olursun..
Ben boyle bebek gormedim. 11 den once yatmaz sabah 8 de kalkar oglen en fazla 2 saat uyur. Bu durumda olan var mi?
Inanin cok yorucu benim kadar anca uyuyor toplam 11 saat belki.
Ayrica burnu tikali usutmus belli peditus veriyorum 1 haftadir... burnuna sprey sinomarin sıkıyorum..
Hic dinlenemiyorum bir de gece ikide bir kalkar emmek icin.
Sizin bebislerin uykusu nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?