2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oof kızlar ya yine çok kötü oldu bu çocuk ne zaman bitcek bu hastalıklar helak oluyolar valla
Öksürük başladı öksürürken ötüyo resmen çocuk bricalyn varmış evde ona başladım yarın ventolin alayım olmazsa bi de bu hava mak ciddi anlamda düşünmeye başladım
Uyudu şimdi ama tıkalı çocuk

Dışardakiler tatlı oluyo

Çok geçmiş olsun canım. Diş falan çıkarıyor mu peki. Malum biz bütün yazı hasta geçirdik çünkü bütün yaz aralıksız diş cikardi gökçe. İki aydır diş yok hastalık yok.

Canım bulunduğunuz odayı nemlendir bol bol buhar iyi gelir açılmasına buhar makinası kullanıyormusun kullanmıyorsan ketıl da olur demişti bize Dr birde dun tv de Dr söyledi yine soguk buhar içinde evde yoksa dolabın buzlugunu acıp çocugu yaklaştırın soguk buhar alır demişti inşallah ilerlemez canım geçmiş olsun Öyküye

Çook geçmiş olsn..

Kizlar asilarinizi yaptrdnzmi saglik ocagi elimzde hepatit a yok diyo turkiye genelinde sknti var diyo bole biseyle karsilasan oldmu napsam diger ikisini yaptirip hepatit a yi yaptirmicam mecbur
1 hafta arayla bütün aşılarımızı yaptırdık biz..

Oglusumu özlemissinizdir belkim teyzoslar
Ay çok şeker maşallah :) gerçekten kocaman olmuş..
Cnm ya sizede çok geçmiş olsn. Çamaşırları içerde kurutsan biraz evi de nemlendirmiş olursun..

Benim evimin her yeri çamaşır dolu şu anda bütün peteklerin üstünde çamaşır var esimde ev ısınmıyor kapatıyorsun petekleri diyor almış bazı çamaşırları

Çok geçmiş olsun canım. Diş falan çıkarıyor mu peki. Malum biz bütün yazı hasta geçirdik çünkü bütün yaz aralıksız diş cikardi gökçe. İki aydır diş yok hastalık yok.
Altlar kabarık sanırım o yüzden
Kaynar su koyuyorum odaya viks koyuyorum içine de bizim doktor sadece su koy yeter demişti klima için
Çok fazla çamaşır koymamak lazımmış kalorifer üstüne aslında hepsini kapatma canım
@oslew canım geçmiş olsun oksururken otuyor desmissin yaa havlar tarzı mi oksuruyor krup olabilir mi diye düşündüm değildir de inşallah
yok canım tıkalı ondan daha öncekiler gibi yani uyudu uyandı şimdi biraz daha iyi gibi burnu tıkalı açıyorum tıkanıyo

Anladım canım inşallah çabuk iyileşir ben evde olmayınca hafta sonu yıkayamadım çamaşir çok birikmişti balkonda yer kalmadı geri kalanların hepsini içeride kurutuyorum

Kışın ne zor çamaşır kurutmak. Bende iceri serecegim simdi.
Cocuklar uyudu pizza malzemelerini hazirlayip sabah firina surecem, bi de tatli tarifi gordum acayip canim cekti kalkip yapayim

Kızlar bunlar kurbanımın hediyeleri.. Yani bana çıkan arkadaşıma aldıklarım.. Bide ben sürprizlerimden biri olarak,genel hediyeleri koyduğum paketin tüm etrafını hediyeyi gönderdiğim anne-kızın resimlerini yapışkanlı kağıda basıp onla kaplamıştım..Herkes çok beğendi bu fikri ama onun resmini koymuyorum,şahsi resmi olduğundan...

Ve bunlarda zanlımdan..
Yani bana alan arkadaşımın yolladıkları...

Asıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş dışında birbirimize sürpriz yolladığımız paketler,hediyelerde oldu

Cook emek verilmis belli. Ne guzel hatirasi kalacak. Bende katilmak isterdim ama hiccc vaktim yok.
2 hafta once kendime aldigim pijamayi değiştirecek vakit bulamadim.

Ben boyle bebek gormedim. 11 den once yatmaz sabah 8 de kalkar oglen en fazla 2 saat uyur. Bu durumda olan var mi?
Inanin cok yorucu benim kadar anca uyuyor toplam 11 saat belki.
Ayrica burnu tikali usutmus belli peditus veriyorum 1 haftadir... burnuna sprey sinomarin sıkıyorum..
Hic dinlenemiyorum bir de gece ikide bir kalkar emmek icin.
Sizin bebislerin uykusu nasil?

Maşallah Emre ye buyumuş cook tatlı

Yakışıklıya bak sen bornozlu nasıl değişmiş ama ya epeydir görmüyoduk emreyi

@kmltm emre baya baya büyümüş :)

Yaa bende aynını Dicem ne kdr büyümüş maşallah Emreciğime arayı çok açmayalım lütfen annişi

Hala benim oglusuma benziyor acaba akraba falan miyiz

Emreeee maşallah sanaaa

oyy masallah yakisikli buyumus :)

Tesekkurler teyzeler buyudu tabi

Gecmis olsun canim sogani dene istersen bas ucuna koyun diyolar ya.bizde ise yaramamisti belki oykunun burnuna iyi gelr

Tesekkurler teyzesi:)

Hiic sorma uykuyubi turlu duzelemedi

Bu erkeklerin işi iş valla bi de şikayet ederler bak kendi yattı öyküyü uyuttum şimdi hiç bişey yapamadım bırakamadım kalkcam mutfak toplucam ayy ayy rahat adamlar
Ben yatarım öykü mızırdar uyumadan geçen bi gece kendisi hiç duymaz bile ondan sonra ben işte yoruluyorum olur adı. Bende bütün gün oturuyorum evde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…