Cnm içerde derken çamaşırlıkta kurutsun demek istemiştim..Benim evimin her yeri çamaşır dolu şu anda bütün peteklerin üstünde çamaşır var esimde ev ısınmıyor kapatıyorsun petekleri diyor almış bazı çamaşırları
Ocakta tavada dene bigün mutlaka çook güzel oluyor. Tavsiye ederim..Kışın ne zor çamaşır kurutmak. Bende iceri serecegim simdi.
Cocuklar uyudu pizza malzemelerini hazirlayip sabah firina surecem, bi de tatli tarifi gordum acayip canim cekti kalkip yapayim
Ayy ne kadar çok hediye bunlar.. Ben 3 bişey aldım ama içime çok sindi üçüde. Diğer kızlar sizler kaç tane hediye aldınız acabaKızlar bunlar kurbanımın hediyeleri.. Yani bana çıkan arkadaşıma aldıklarım.. Bide ben sürprizlerimden biri olarak,genel hediyeleri koyduğum paketin tüm etrafını hediyeyi gönderdiğim anne-kızın resimlerini yapışkanlı kağıda basıp onla kaplamıştım..Herkes çok beğendi bu fikri ama onun resmini koymuyorum,şahsi resmi olduğundan...
Eki Görüntüle 1719135 Eki Görüntüle 1719137 Eki Görüntüle 1719138 Eki Görüntüle 1719139 Eki Görüntüle 1719141 Eki Görüntüle 1719142 Eki Görüntüle 1719144 Eki Görüntüle 1719145 Eki Görüntüle 1719146
Ve bunlarda zanlımdan..
Yani bana alan arkadaşımın yolladıkları...
Eki Görüntüle 1719152
Eki Görüntüle 1719154
Eki Görüntüle 1719155
Asıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş dışında birbirimize sürpriz yolladığımız paketler,hediyelerde oldu
Gündüz uyumamak için direndigi için gece resmen bayılıyor. Bi kaç kere su içip tekrar yatıyorum.Ben boyle bebek gormedim. 11 den once yatmaz sabah 8 de kalkar oglen en fazla 2 saat uyur. Bu durumda olan var mi?
Inanin cok yorucu benim kadar anca uyuyor toplam 11 saat belki.
Ayrica burnu tikali usutmus belli peditus veriyorum 1 haftadir... burnuna sprey sinomarin sıkıyorum..
Hic dinlenemiyorum bir de gece ikide bir kalkar emmek icin.
Sizin bebislerin uykusu nasil?
Maşallah:)))Kızlar bunlar kurbanımın hediyeleri.. Yani bana çıkan arkadaşıma aldıklarım.. Bide ben sürprizlerimden biri olarak,genel hediyeleri koyduğum paketin tüm etrafını hediyeyi gönderdiğim anne-kızın resimlerini yapışkanlı kağıda basıp onla kaplamıştım..Herkes çok beğendi bu fikri ama onun resmini koymuyorum,şahsi resmi olduğundan...
Eki Görüntüle 1719135 Eki Görüntüle 1719137 Eki Görüntüle 1719138 Eki Görüntüle 1719139 Eki Görüntüle 1719141 Eki Görüntüle 1719142 Eki Görüntüle 1719144 Eki Görüntüle 1719145 Eki Görüntüle 1719146
Ve bunlarda zanlımdan..
Yani bana alan arkadaşımın yolladıkları...
Eki Görüntüle 1719152
Eki Görüntüle 1719154
Eki Görüntüle 1719155
Asıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş dışında birbirimize sürpriz yolladığımız paketler,hediyelerde oldu
Kimi çocuk uykuyu sevmez canım. Birde emziremeyi gece sütünü bırakınca daha güzel uyurlar inşallahBen boyle bebek gormedim. 11 den once yatmaz sabah 8 de kalkar oglen en fazla 2 saat uyur. Bu durumda olan var mi?
Inanin cok yorucu benim kadar anca uyuyor toplam 11 saat belki.
Ayrica burnu tikali usutmus belli peditus veriyorum 1 haftadir... burnuna sprey sinomarin sıkıyorum..
Hic dinlenemiyorum bir de gece ikide bir kalkar emmek icin.
Sizin bebislerin uykusu nasil?
Benim çamaşırlık balkonda doldu tamamen canım o yüzden kalanları peteklerin üstüne serdim ama baktım şimdi kurumuş hepsi benim çamaşırım çok oluyor geçen hafta A 101 de petege takılan kurutmalık vardı ondan aldım o da küçükmüş Ecenin çamaşırlarının bir kısmını ona astım bu gidişle eve bir çamaşırlık daha alcam bir tane yetmiyor bizeCnm içerde derken çamaşırlıkta kurutsun demek istemiştim..
Ocakta tavada dene bigün mutlaka çook güzel oluyor. Tavsiye ederim..
Ayy ne kadar çok hediye bunlar.. Ben 3 bişey aldım ama içime çok sindi üçüde. Diğer kızlar sizler kaç tane hediye aldınız acaba
Gündüz uyumamak için direndigi için gece resmen bayılıyor. Bi kaç kere su içip tekrar yatıyorum.
Cnm içerde derken çamaşırlıkta kurutsun demek istemiştim..
Ocakta tavada dene bigün mutlaka çook güzel oluyor. Tavsiye ederim..
Ayy ne kadar çok hediye bunlar.. Ben 3 bişey aldım ama içime çok sindi üçüde. Diğer kızlar sizler kaç tane hediye aldınız acaba
Gündüz uyumamak için direndigi için gece resmen bayılıyor. Bi kaç kere su içip tekrar yatıyorum.
benimde 3-4 parça olacak ama bencede anı olacak sürpriz olacak tek başına bu hediyeleşme heyecanı bile çok güzel birde burada miktar belirlemedik herkes bütçesi dahilinde birşeyler yapacak@AreN5 benim 5-6 parça ama ufk ufak şeyler ne kadar olduğu önemli değil zaten maksat hatıra olsun
O güzel 3 parçahediye bana mı yoksa
Aynen canım ben de bütün akşam boyunca oturamadım çayımı bile ayakta birşeyler yaparak içtim eşim dizi keyfi yaptı en son kızımı uyutmaya gittim yatak odasına arkasını dönüp yattı bende hiç ilgilenmedin bı akşam benle dedim asıl sen ilgilenmedin diyor bana ya öylemi hangi ara ilgilenseydim seninle dedim yok boynu tutulmuşta çok ağrıyormuş ta yine hasta yine hasta asıl hasta olan benim haberi yok bir aydır ayakta geçirmeye çalışıyorum bir gün bile ben hastayım deyip yatmadım çünkü öyle bir lüksüm yokBu erkeklerin işi iş valla bi de şikayet ederler bak kendi yattı öyküyü uyuttum şimdi hiç bişey yapamadım bırakamadım kalkcam mutfak toplucam ayy ayy rahat adamlar
Ben yatarım öykü mızırdar uyumadan geçen bi gece kendisi hiç duymaz bile ondan sonra ben işte yoruluyorum olur adı. Bende bütün gün oturuyorum evde zaten
İşte hatayı burda yapıyoruz yatsaydın senden kraliçesi yoktu şu anda :)Aynen canım ben de bütün akşam boyunca oturamadım çayımı bile ayakta birşeyler yaparak içtim eşim dizi keyfi yaptı en son kızımı uyutmaya gittim yatak odasına arkasını dönüp yattı bende hiç ilgilenmedin bı akşam benle dedim asıl sen ilgilenmedin diyor bana ya öylemi hangi ara ilgilenseydim seninle dedim yok boynu tutulmuşta çok ağrıyormuş ta yine hasta yine hasta asıl hasta olan benim haberi yok bir aydır ayakta geçirmeye çalışıyorum bir gün bile ben hastayım deyip yatmadım çünkü öyle bir lüksüm yok
Öyle aslında canım ben hiç önemsemiyorum hastalığımı falan o benim yerimde olsa vay halimizeydi vallahiİşte hatayı burda yapıyoruz yatsaydın senden kraliçesi yoktu şu anda :)
Ben deUyuyamıyorum ya
Kanal d de psikolojk gerilim filmi başlıyo canım izlersenBen de
Uykum gelmiyor ama uyumayı deneyeceğim canım sabah çocukları okula göndercem sabah uyanamazsam yanarımKanal d de psikolojk gerilim filmi başlıyo canım izlersen
Bu erkeklerin işi iş valla bi de şikayet ederler bak kendi yattı öyküyü uyuttum şimdi hiç bişey yapamadım bırakamadım kalkcam mutfak toplucam ayy ayy rahat adamlar
Ben yatarım öykü mızırdar uyumadan geçen bi gece kendisi hiç duymaz bile ondan sonra ben işte yoruluyorum olur adı. Bende bütün gün oturuyorum evde zaten
Geçmiş olsun canım ya kış geldi başladı yine bizimkilerAteşli birgüne günaydın daha zor mu geçer kolay mı bugün bilinmez bakalım
gecmis olsn canm insllh atlatr hemen oykucuk.burnu icn sogan veya coldmix denednmiAteşli birgüne günaydın daha zor mu geçer kolay mı bugün bilinmez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?