Var kızlar coldmix kullanıyorum sabah ateşi vardı ilaç verdim azcık süt içti tekrar uyudu sınra kahvaltı hazırladım kahvaltıdan önce kustu balgamlı 2 tane zeytin yedi sadece çorba yaptım onu da içmedi peditus içeriyim dedim zorla içirdim onu da kustu bu sefer şimdi burnuny temizledim ayrı kıyamet koptu kucağımda uyudu kaldı şimdi hiç bişey yemedi bugün kraker muz seviyo onları bile istemedi
İnş canım mızır mızır dertlerini de anlatamıyolar gösteriyorum istiyonmu diye öyle anlaşıyoz balon istedi oynasın diye şaş çocuk :)Canim benim ya kiyamam sana annesi uzulme bizde hasta olunca canimiz bisey istemez ya oykude oyle bi toparlasin eskisi gibi yemeye devam etcek inşallah Hem kusmasida iyi olmus canim balgami atmis oldu simdi uyusun dinlensinde hemen iyilessin inşallah
hepsi birbirinden güzel bir sürü emek geleceğe bir sürü anı..Kızlar bunlar kurbanımın hediyeleri.. Yani bana çıkan arkadaşıma aldıklarım.. Bide ben sürprizlerimden biri olarak,genel hediyeleri koyduğum paketin tüm etrafını hediyeyi gönderdiğim anne-kızın resimlerini yapışkanlı kağıda basıp onla kaplamıştım..Herkes çok beğendi bu fikri ama onun resmini koymuyorum,şahsi resmi olduğundan...
Eki Görüntüle 1719135 Eki Görüntüle 1719137 Eki Görüntüle 1719138 Eki Görüntüle 1719139 Eki Görüntüle 1719141 Eki Görüntüle 1719142 Eki Görüntüle 1719144 Eki Görüntüle 1719145 Eki Görüntüle 1719146
Ve bunlarda zanlımdan..
Yani bana alan arkadaşımın yolladıkları...
Eki Görüntüle 1719152
Eki Görüntüle 1719154
Eki Görüntüle 1719155
Asıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş dışında birbirimize sürpriz yolladığımız paketler,hediyelerde oldu
bende 3-4 parça aldım küçük küçük ama içime sindiCnm içerde derken çamaşırlıkta kurutsun demek istemiştim..
Ocakta tavada dene bigün mutlaka çook güzel oluyor. Tavsiye ederim..
Ayy ne kadar çok hediye bunlar.. Ben 3 bişey aldım ama içime çok sindi üçüde. Diğer kızlar sizler kaç tane hediye aldınız acaba
Gündüz uyumamak için direndigi için gece resmen bayılıyor. Bi kaç kere su içip tekrar yatıyorum.
@AreN5 benim 5-6 parça ama ufk ufak şeyler ne kadar olduğu önemli değil zaten maksat hatıra olsun
O güzel 3 parçahediye bana mı yoksa
ya evet çekiliş heyecanı bile çok güzel oldu iyiki yaptıkbenimde 3-4 parça olacak ama bencede anı olacak sürpriz olacak tek başına bu hediyeleşme heyecanı bile çok güzel birde burada miktar belirlemedik herkes bütçesi dahilinde birşeyler yapacak
canım geçmiş olsun inşallah hemen atlatır benide hastalıklardan daha çok iştahı üzer hep zaten yemiyo bide burun tıkanıklığında hiç yemiyo üzerine gitmemek lazım dicem de bunu sen mi söylüyorsun falan dersiniz şimdi malum kustarana kadar yolu oluyo bende >.<Ateşli birgüne günaydın daha zor mu geçer kolay mı bugün bilinmez bakalım
bilmez miyim hem de ne üzülmek inşallah çabuk geçer düzelir iştahı kuzumun@minnakkartal bende işte çok üstüne gitmek istemiyorum ama bişey yemeyincede üzülüyo insan
telim bozuk instagrama bakamıyorum oğlumun hesabından bakayım Mira ya merak ettimbu arada dün igde video paylaştım ya mira elbise gelin fln dolandı bende giydirdim elbiseyi allahım çıldırdı eteklerini mi tutsa dönse mi ordan oraya bi de babası nasıl güzel olmuş benim kızım bi dedi deli danalar gibi çığlıklar attı neyse iş çıkarma kısmına gelince asıl kıyamet koptu nasıl ağlıyo eşim diyoki biz bunla yandık ki gerçekten öyle eve süslü biri gelsin hemen kendi kıyafetlerini değiştirtiyo işten geldiğimde üzerimdekini beğenirse ay ay yapıyo kendi için benim benim diyo onada giydircekmişim
Ay ne tatlı ya. benim sıpanın hiç umrunda değil ne giydiği:) Köpekli bi badisi var onu sevip av av yapıyo sadece :)))bu arada dün igde video paylaştım ya mira elbise gelin fln dolandı bende giydirdim elbiseyi allahım çıldırdı eteklerini mi tutsa dönse mi ordan oraya bi de babası nasıl güzel olmuş benim kızım bi dedi deli danalar gibi çığlıklar attı neyse iş çıkarma kısmına gelince asıl kıyamet koptu nasıl ağlıyo eşim diyoki biz bunla yandık ki gerçekten öyle eve süslü biri gelsin hemen kendi kıyafetlerini değiştirtiyo işten geldiğimde üzerimdekini beğenirse ay ay yapıyo kendi için benim benim diyo onada giydircekmişim
Bu yöntemi sende deneyebilirsin bak ver makyaj malzemelerini miraya yer belki ama o cadaloz kilo almasın diye yemiyo :)@minnakkartal esimin yigeninin kızı öyle abiye abiye diyor abiye de tülbenti koltuk altından baglıyorlar abiye oluyor ona göre bir de yemek yemiyordu annesi makyaj malzemelerini önüne getiriyordu cocuk makyaj yaparak yiyiyordu
ay senin yakışıklı oğluşunu seveyim ben yahutelim bozuk instagrama bakamıyorum oğlumun hesabından bakayım Mira ya merak ettim
mira hem kendiyle hem başkasının giydiğiyle ilgili sevmediği bişiyi hayatta giymiyoAy ne tatlı ya. benim sıpanın hiç umrunda değil ne giydiği:) Köpekli bi badisi var onu sevip av av yapıyo sadece :)))
yok ya ben hiç kokoş değilim sadeyimdir genelde sadece topuklu severim ama bizde de teyze feci ona özeniyo@minnakkartal anası kokoş napsın kız sen çeşit çeşit giyinince kızda süslü olmak istiyo öykü de ablamın odasına hasta gidiyo topuklu ayakkabılarını giymeye çalışıyo :) yoksa evde gidiyo kapıya vuruyo gelince hemen giriyo odaya makyaj malzemelerini karıştırıyo fırçasını alıyo yüzüne sürüyo bende hiç süslü değilimdir yandım :)
bizimki hiç bişiyle yemez canım ondan umudum yok oynadığı yanına kar kalır@minnakkartal esimin yigeninin kızı öyle abiye abiye diyor abiye de tülbenti koltuk altından baglıyorlar abiye oluyor ona göre bir de yemek yemiyordu annesi makyaj malzemelerini önüne getiriyordu cocuk makyaj yaparak yiyiyordu
tam üstüne bastın kız her akşam ben kapıdan girince elimden tutup tartıya götürüyo beniBu yöntemi sende deneyebilirsin bak ver makyaj malzemelerini miraya yer belki ama o cadaloz kilo almasın diye yemiyo :)
Sagol canım yakışıklımı ogluşum onun saçlarıda Ece gibi kıvırcıktı küçükken:))ay senin yakışıklı oğluşunu seveyim ben yahu
mira hem kendiyle hem başkasının giydiğiyle ilgili sevmediği bişiyi hayatta giymiyo
yok ya ben hiç kokoş değilim sadeyimdir genelde sadece topuklu severim ama bizde de teyze feci ona özeniyo
bizimki hiç bişiyle yemez canım ondan umudum yok oynadığı yanına kar kalır
tam üstüne bastın kız her akşam ben kapıdan girince elimden tutup tartıya götürüyo beni
Var canım. Bende bu sefer 5 aldım inşallah çok büyük gelmez5+ varmi kizlar primada 5 sanki dar gelmeye basladi. Gecen varmi 5+ya esime aldrcam emin olamadim
Canım ya rahatlar inşallah hemen. Sakin ol sen allah beterinden korusunTıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
Bize de nebulizator verdi hastanede hava verdiler bronsiolit dedilerTıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?