2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım ya rahatlar inşallah hemen. Sakin ol sen allah beterinden korusun
Onu alınca rhatlıck inş olmaya çalışıyorum ama işte uyudu şimdi arabadayız gidiyoruz konuşuyo kendi kendine öpücük falan attı ne görüyosa artık

Tıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
Canım sakin olmaya çalış böyle böyle büyüyecekler benım başımdan çok geçti böyle durumlar ama geçti gitti büyüdüler büyüyünce bünyeleri daha güçlü oluyor kolay kolay hasta olmuyorlar inşallah Öykucuk rahatlar makinayı doktoruna bir danış bence faydası olacaksa alırsın

5+ varmi kizlar primada 5 sanki dar gelmeye basladi. Gecen varmi 5+ya esime aldrcam emin olamadim

6'ya kadar bezler canım..Var yani
Hatta ben 2 ay belki de daha fazla oldu 5+ kullanıyorum Efe'ye..Şimdi bizde de o sıkmaya başladı,butları iz olmaya başladı,6'ya geçişimiz yakındır..

Onu alınca rhatlıck inş olmaya çalışıyorum ama işte uyudu şimdi arabadayız gidiyoruz konuşuyo kendi kendine öpücük falan attı ne görüyosa artık
Geçmiş olsun canm çabucak rahatlar inşallah canim sk brosiolit oluyor ya çocuk allerji ve İmmünoloji ye götürsene bide

Gledik bakalım bekliyoruz doktor alcak makinayı sorucam doktora bugün sadece 1 muz yemişti onu da hastane kapısında kustu sağolsun

Sagol canım yakışıklımı ogluşum onun saçlarıda Ece gibi kıvırcıktı küçükken:))
maşallahı var hemde

Tıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
hemen toparlanır inşallah havayla canım hem rahatlayınca bişilerde yer

Geldikşimdi tam inmemiş ciğer sıkışmış onun için hırıltı ama hava vercez dedi makina al evde ver daha iyi zaten 3-4 gün vermen lazım öyle bikereyle bişey olmaz dedi cumartesi kontrole gitcez ozaman söylerim bakalım ne dicek aldk makina ilk havayı verdik gözü açıldı biraz bakalım istemiyo yıkıyo ortalığı ama mecbur

Hava verince rahatlamıştır canım inşallah daha da iyi olur o sıkışma bir kez Ecede olmuştu şurup vermişti Dr

Ciğerinr inmemesi çok güzel. Şifa olsun yedikleri fıstığa

Gökçe son günlerde uyumuyor. Akşam 11 12 gibi uyuyor. Sabah 7 buçukta uyurken bakıcıya bırakıyorum iki gündür orda baya uyuyormus 10 a kadar falan. Öğlen uyumuyor yada 1 saat anca. Akşam gene 11 12

Ben 1 aydir veriyorum ikisine birden bazi gunler 10 defa. Makina aldim ben. Sıkma canını gecer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…