Onu alınca rhatlıck inş olmaya çalışıyorum ama işte uyudu şimdi arabadayız gidiyoruz konuşuyo kendi kendine öpücük falan attı ne görüyosa artıkCanım ya rahatlar inşallah hemen. Sakin ol sen allah beterinden korusun
Canım sakin olmaya çalış böyle böyle büyüyecekler benım başımdan çok geçti böyle durumlar ama geçti gitti büyüdüler büyüyünce bünyeleri daha güçlü oluyor kolay kolay hasta olmuyorlar inşallah Öykucuk rahatlar makinayı doktoruna bir danış bence faydası olacaksa alırsınTıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
5+ varmi kizlar primada 5 sanki dar gelmeye basladi. Gecen varmi 5+ya esime aldrcam emin olamadim
Geçmiş olsun canm çabucak rahatlar inşallah canim sk brosiolit oluyor ya çocuk allerji ve İmmünoloji ye götürsene bideOnu alınca rhatlıck inş olmaya çalışıyorum ama işte uyudu şimdi arabadayız gidiyoruz konuşuyo kendi kendine öpücük falan attı ne görüyosa artık
maşallahı var hemdeSagol canım yakışıklımı ogluşum onun saçlarıda Ece gibi kıvırcıktı küçükken:))
hemen toparlanır inşallah havayla canım hem rahatlayınca bişilerde yerTıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
Canım benim tesekkur ederizmaşallahı var hemde
hemen toparlanır inşallah havayla canım hem rahatlayınca bişilerde yer
Canım A Aysegul1706 e katılıyorum cocuk alerji uzmanına da gitmekte fayda var sankiGledik bakalım bekliyoruz doktor alcak makinayı sorucam doktora bugün sadece 1 muz yemişti onu da hastane kapısında kustu sağolsun
Hava verince rahatlamıştır canım inşallah daha da iyi olur o sıkışma bir kez Ecede olmuştu şurup vermişti DrGeldikşimdi tam inmemiş ciğer sıkışmış onun için hırıltı ama hava vercez dedi makina al evde ver daha iyi zaten 3-4 gün vermen lazım öyle bikereyle bişey olmaz dedi cumartesi kontrole gitcez ozaman söylerim bakalım ne dicek aldk makina ilk havayı verdik gözü açıldı biraz bakalım istemiyo yıkıyo ortalığı ama mecbur
Açıldı şükür biraz muz yedi meyvesuyu verdim sonrada köfte yapcam sevdiklerinden gidelim:)Hava verince rahatlamıştır canım inşallah daha da iyi olur o sıkışma bir kez Ecede olmuştu şurup vermişti Dr
Ciğerinr inmemesi çok güzel. Şifa olsun yedikleri fıstığaGeldikşimdi tam inmemiş ciğer sıkışmış onun için hırıltı ama hava vercez dedi makina al evde ver daha iyi zaten 3-4 gün vermen lazım öyle bikereyle bişey olmaz dedi cumartesi kontrole gitcez ozaman söylerim bakalım ne dicek aldk makina ilk havayı verdik gözü açıldı biraz bakalım istemiyo yıkıyo ortalığı ama mecbur
Gökçe son günlerde uyumuyor. Akşam 11 12 gibi uyuyor. Sabah 7 buçukta uyurken bakıcıya bırakıyorum iki gündür orda baya uyuyormus 10 a kadar falan. Öğlen uyumuyor yada 1 saat anca. Akşam gene 11 12Ben boyle bebek gormedim. 11 den once yatmaz sabah 8 de kalkar oglen en fazla 2 saat uyur. Bu durumda olan var mi?
Inanin cok yorucu benim kadar anca uyuyor toplam 11 saat belki.
Ayrica burnu tikali usutmus belli peditus veriyorum 1 haftadir... burnuna sprey sinomarin sıkıyorum..
Hic dinlenemiyorum bir de gece ikide bir kalkar emmek icin.
Sizin bebislerin uykusu nasil?
Teşekkür ederim canım :) Facede de gördüğün gibi doğum günümde imhaya indimisimdeyimgucumdeyim canım bu gün doğum gününmüş face de gördüm :)
Huzurlu salıklı ve mutlu bi yıl olur inşallah :)
Doğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereee hep beraber :)Teşekkür ederim canım :) Facede de gördüğün gibi doğum günümde imhaya indim
Ben 1 aydir veriyorum ikisine birden bazi gunler 10 defa. Makina aldim ben. Sıkma canını gecer insallah.Tıkandı öykü iyice sağlık ocağına götürdüm hastaneye götür hava versinler diyo oturdum ağladım orda bi de gidiyoz şimdi hastaneye doktoru varmış bugün ona gitcez makina da alıcam eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?